reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
katiuszka - ty przynajmniej masz na niego jakiś wpływ skoro rzucił palenie , ja na mojego nie mam bo jak pójdzie do pracy to nawet nie będzie jadł tego co powinien , owoców sobie nie kupi bo woli batony wcinać , nie wiem czy to jest obojętność czy może totalna bezczynność spowodowana załamaniem że z nim coś nie tak i uważa że po co ma się starać skoro i tak nic z tego ,
mój z tego co mówi to jest mu obojętne czy będziemy rodzicami , może i ja powinnam zobojętnieć ?

Bzzzz dziewczyny mają rację pisz kiedy chcesz i co chcesz!!! Po to jestesmy aby to wysłuchać!!! Ja też czasami dziewczynom smęcę i jakoś mnie jeszcze z tego wątku nie wyrzuciły:tak:
Katiuszka, Lumina moje libido od grudnia tego dla mnie nieszczęsnego jest równe -2000 albo i więcej:-( dlatego łapię <><><> od dziewczyn które mają go w nadmiarze ;-) od mojego M. usłyszałam kiedyś, że nasze życie intymne nie istnieje:szok: że skupiam się tylko na "robieniu dzieci":szok: No i dotarło do mnie że nasze eMy to potrzebują bliskości takiej niezobowiązującej..nie takiej że "teraz mam dni płodne to jedziemy!!!", nie o to chodzi. Wydaje mi się że oni (te nasze eMy) stresują się tym wszystkim bardziej od nas..dlatego czasami wolą się upić aby później nie słyszeć "i znowu jedna krecha buuu"..
Zycze sobie i Wam wszystkim aby udało się choć na chwilkę zapomnieć o starankach i dać M. troszkę luzu..
Myślę ze zrozumiecie o co mi chodzi..:sorry2:
Aha, Kok.o a co to za prywaty z Katiuszką, co???

czesc babolce :-):-D
ja na chwilke, zyczyć Wam superaśnego weekendu :-D

i słówko o eMach: lepiej im nie mówić o dniach płodnych, o robieniu dzieci itp tylko po prostu działać... Mój czasem miał takie 'humory' i mówił ,ze traktuje go instrumentalnie (ze niby do robienia dzieci go 'używam', zamiast po prostu sie z nim poseksić ot tak). To mówił żartem, z uśmiechem, ale pewnie w tym troche prawdy było. No więc teraz staram się na luz wrzucać (noooooooo... z tym jest ciężko :-) ). Tak więc po wczorajszej dawce eMa i spinningu, dziś pewnie odpoczynek :-D Więc przesyłam mój niewykorzystany zapas <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
prosze brać i używać!:-D:-D

witam się sobotnie:)
Dobrze, że już weekned....jakoś nie miałam natchnienia w pracy, bo wiadomo jak to z dziećmi, non stop buzia się nie zamyka, a jak się nie ma nastroju na gadanie, to dzieciaki od razu wyczuwają. A tak to w domu jak nie chce mi sie gadać, to nie gadam i kropka.
Do tego głowa mi pęka:wściekła/y:Nie wiem...może to po winie wczorajszym? a właśnie!!! dziewczyny z małym endometrium..ile pijecie tego wina i jak często? ja wypiłam lampkę wytrawnego i tak mi niedobrze było, że szok!!!! jakaś cholerna zgaga mnie paliła, co ja zgagę miałam ze 2 razy w życiu:szok: No i jak mam polepszyć to endo jak nie za bardzo mi winko służy??? a tych orzechów to ile trzeba jeść i jakie???? postanowiłam, że dopóki nie mam konkretnych leków, spróbuję sama sobie jakoś pomóc.
A co do naszych eMów...to święta prawda co piszecie. Ciężkie przypadki i tyle w tym temacie. Ja już mojemu nic nie będę mówić, ponaglać, przypominac, ja zrobiłam co mogłam, teraz jego kolej, bez tego nic więcej nie zdziałam.
ani@k, kok.o do mnie pisała na priv, bo się obawiała, że jak napisze mi to na ogólnym, to moge się obrazić. Kochana dziewczyna!!! doradzała mi w sprawie eMa, a jak!!!!!!:tak:

brzózko, którą mieszankę ziółek pijesz??? ja będę miała za sprawą Mumy trzecią, na poprawę pracy jajników i na cykle bezowulacyjne. Po wizycie u ginka okazało się, że trafiłam w idealną mieszankę dla siebie, bo wczesniej to tak troszkę w ciemno ją zamówiłam. Mam nadzieję, że zadziała. Muszę się mumy popytać jak to się robi, ile sie pije, czy jakieś przerwy muszą być, ale to dopiero jak przyjdą.

Uciekam Kochane, zamrażalnik mi się odmraża i mój woła, że woda w całej kuchni:szok: No to po co mnie woła??? nie wie, że jak woda stoi na podłodze, to trza ścierę w rękę i powycierać!!!!!! wrrrrrrrr.....:wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
hej kochane
u nas słonko pięknie świeci termometr pokazał 20 stopni więc u nas środek lata :szok::-Dhehe chyba zgłupiał na wiosnę ...:rofl2::tak:siostra z dziećmi pojechała do kina więc korzystam i piszę
Brzózka to dobrze,że z entuzjazmem podchodzisz do kolejnego cyklu ,brawo :tak:
katiuszka ,lumina....mój M kiedyś mi powiedział (podobnie jak u kok.o),że wykorzystuje go i czuje się jak męska dziwka bo nic innego mi w głowie jak dni płodne i wykorzystanie go jak "buhaja rozpłodowego" :-D:rofl2: i faktycznie odciął się ode mnie całkowicie ,jak miało być zbliżenie to wymyślał cudawianki aby tylko się ze mną nie kochać ,ale później porozmawiałam z nim włączyłam "extra" grę wstępną i nie mówiłam już ,że mam dni płodne,no i częściej z nienacka go zaczepiałam taki sponton (chyba tak to się pisze?):rofl2::-) no i tak zostało do dzisiaj ,ale mówię mu teraz ,też otwarcie ,że "kochanie może postaramy się spłodzić dzisiaj syna?co Ty na to ? " :-D no wiecie śmiechem żartem i nawet przyjemnie do tego podchodzi :tak:
nawet zakupuje truskawki i bitą aby rozluźnić atmosferę w sypialni :tak::-) i u Was chłopaki się podniosą w końcu ....lumina piszesz,że nie chce jeść owoców itd tylko słodycze? mój M pije hektolitry napoi gazowanych i też nie mogę mu tego wybić z głowy ,ale za to poszedł na kompromis i witaminy łyka ,zawsze coś pomoże :tak:A Ani@k ma rację trochę luzu pomoże :-D
kasia.natka no to maleńka już nie źle tam Cię ściska?:-)podobno czym bliżej końca to tak jest z pęcherzem,że dzieciaczki naciskają ??

śniło mi się dzisiaj ,że wysikałam II piękne kreski i powiem Wam tak ,która testuje pierwsza na wątku ??chyba teraz kasica czy alex__co dołączyły do nas?bo nie pamiętam? wiem z schizkółka ,to bionda??ale z nowych dziewczyn ,któraś mówiła o 8 marca??na bank któraś będzie miała II kreski ,mi zawsze się śni,że jak ja jestem w ciąży lub sikam II kreski to znajome są w ciąży lub siostry ......więc czekamy na II jak się spełni sen to będę prorokiem hihihihi:rofl2::-)

katiuszka u Ciebie praca wre widzę ,miłego sprzątania :tak:

no więc kochane ...miłego dnia życzę tak słonecznego jak u mnie :-):tak:

Ostatnia edycja:
Uciekam Kochane, zamrażalnik mi się odmraża i mój woła, że woda w całej kuchni:szok: No to po co mnie woła??? nie wie, że jak woda stoi na podłodze, to trza ścierę w rękę i powycierać!!!!!! wrrrrrrrr.....:wściekła/y::angry:

:-D ale się ośmiałam, jakbym mojego słyszała ...
śniło mi się dzisiaj ,że wysikałam II piękne kreski i powiem Wam tak ,która testuje pierwsza na wątku ??chyba teraz kasica czy alex__co dołączyły do nas?bo nie pamiętam? wiem z schizkółka ,to bionda??ale z nowych dziewczyn ,któraś mówiła o 8 marca??na bank któraś będzie miała II kreski ,mi zawsze się śni,że jak ja jestem w ciąży lub sikam II kreski to znajome są w ciąży lub siostry ......więc czekamy na II jak się spełni sen to będę prorokiem hihihihi:rofl2::biggrin2:
Zuzanka to będziesz pierwszym prorokiem jakiego znam -czuję się zaszczycona :tak:

A co do eMków to my też mieliśmy taki moment , ze seksiliśmy się "o czasie", to powiem wam że mój chłop to jakiś inny jest, ja miałam dość a on mnie ciągał na amory normalnie :baffled:

reklama
Do góry