hej kochane
u nas słonko pięknie świeci termometr pokazał 20 stopni więc u nas środek lata

hehe chyba zgłupiał na wiosnę ...

siostra z dziećmi pojechała do kina więc korzystam i piszę
Brzózka to dobrze,że z entuzjazmem podchodzisz do kolejnego cyklu ,brawo
katiuszka ,lumina....mój M kiedyś mi powiedział (podobnie jak u
kok.o),że wykorzystuje go i czuje się jak męska dziwka bo nic innego mi w głowie jak dni płodne i wykorzystanie go jak "buhaja rozpłodowego"

i faktycznie odciął się ode mnie całkowicie ,jak miało być zbliżenie to wymyślał cudawianki aby tylko się ze mną nie kochać ,ale później porozmawiałam z nim włączyłam "extra" grę wstępną i nie mówiłam już ,że mam dni płodne,no i częściej z nienacka go zaczepiałam taki sponton (chyba tak to się pisze?)

:-) no i tak zostało do dzisiaj ,ale mówię mu teraz ,też otwarcie ,że "kochanie może postaramy się spłodzić dzisiaj syna?co Ty na to ? "

no wiecie śmiechem żartem i nawet przyjemnie do tego podchodzi

nawet zakupuje truskawki i bitą aby rozluźnić atmosferę w sypialni

:-) i u Was chłopaki się podniosą w końcu ....
lumina piszesz,że nie chce jeść owoców itd tylko słodycze? mój M pije hektolitry napoi gazowanych i też nie mogę mu tego wybić z głowy ,ale za to poszedł na kompromis i witaminy łyka ,zawsze coś pomoże

A
Ani@k ma rację trochę luzu pomoże
kasia.natka no to maleńka już nie źle tam Cię ściska?:-)podobno czym bliżej końca to tak jest z pęcherzem,że dzieciaczki naciskają ??
śniło mi się dzisiaj ,że wysikałam II piękne kreski i powiem Wam tak ,która testuje pierwsza na wątku ??chyba teraz
kasica czy
alex__co dołączyły do nas?bo nie pamiętam? wiem z schizkółka ,to
bionda??ale z nowych dziewczyn ,któraś mówiła o 8 marca??na bank któraś będzie miała II kreski ,mi zawsze się śni,że jak ja jestem w ciąży lub sikam II kreski to znajome są w ciąży lub siostry ......więc czekamy na II jak się spełni sen to będę prorokiem hihihihi

:-)
katiuszka u Ciebie praca wre widzę ,miłego sprzątania
no więc kochane ...miłego dnia życzę tak słonecznego jak u mnie :-)