cześć dziewczyny!jak mija piękne,sobotnie popołudnie??Bo u nas we Wrocławiu to piękna pogoda dziś!!!!!Rano byłam z mamą na zakupach,mój mąz w pracy dziś ,po południu siostra ze szwagrem i córa maja przyjechac
Słuchajcie...u mnie też była "walka"z papierosami

szok!!!mój mężuś pali,moze nie w bóg wie jakich ilościach,ale pali!!!(palił)
Jak pod koniec lipca byliśmy u dr.to mój mąż się pani dr.pyta czy ma brac jakies witaminy??A ona zadała tylko jedno pytanie-a czy pan pali papierosy????powiedział,ze pali.A ona do niego tak-jak pan pali to wór witamin panu nie pomoże!!!!No i się skonczyła rozmowa o paleniu!!Ja go wczesniej prosiłam,bardzo prosiłam i nie było szans!!a tu nagle po wizycie,z dniem 1 sierpnia mój mąz rzucił palenie!!!!!!!!!!!!

nic juz go nie prosiłam,nie błagałam,po prostu rzucił,wziął sobie chyba do serca co pani dr,mu powiedziała!!i takim oto sposobem od 1 sierpnia nie pali!!Ciesze się z tego bardzo!!!!!!!!!
reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
robota skończona ufff 
Ze wszystkich prac domowych, tego nie lubię najbrdziej!!! ale że się to robi raz na rok...idzie przeżyć
Byłam teraz na Shizkółku, sprawdzałam kiedy która testuje. No i pierwsza idzie bionda, potem zuzanka, następnie kok.o i ja. Nie doczytałam kiedy lumina i brzózka...bo Muma już jest poza tym
szczęściara
:-)
Ja powoli przemawiam do swojego, chyba wyżyłam się na lodówce i nerwa przeszła, chociaż nie tak do końca. A druga sprawa, to to, że mnie się tygodnie pomyliły
mnie się dni płodne zaczynają w połowie tego tygodnia, a nie jak myślałam, że od zeszłej środy
a na przyszły piątek planowana owu ma być. Tak więc nic mojemu teraz nie mówię co kiedy mam...żeby znowu z czymś nie wyskoczył, ale chyba i tak marne szanse z powodu tego małego pęcherzyka. Ale spróbować można...a nóż się uda;-)
Przypomniałam sobie co ten mój lekarz jeszcze mi powiedział, że po stymulacji lekami na ten progesteron plus na małe endometrium wzrasta ryzyko.....i ja tu już zbladłam podobno;-)a on dokończył, że na ciąże mnogą
Mówię, że ok, zgadzam się, byle była dwójka, a nie trojaczki czy czworaczki
Nie wiem czy Wam już pisałam, ale my jesteśmy trochę obciążeni rodzinnie ciążami bliźniaczymi, u mojego eMa w rodzinie było chyba 5 lub 6 przypadków bliżniaków, a u mnie w rodzinie 2. Nawet mój M. jest z takiej właśnie ciąży, więc jak do tego dojdzie jeszcze stymulacja, to mam bliźniaki jak w banku
ale by było!!!!!
kasica, gratuluję super faceta!!!! to się nazywa podejście odpowiedzialne do zadania
Mój niby wie o tym...ale stwierdził dziś, że jak zrobi badania, a wyjdą mu dobre, to on się dopiero za mnie wtedy weźmie, w sensie, że będzie mnie pilnował jak się odzywiam i takie tam. Bo mówi, że ja się go czepiam, że pije piwo i czasem fajkę zapali, a może się okazac, ze ma super wyniki, a moje niedardzo, to wtedy on mnie będzie sprawdzał czy nie wcinam za dużo słodyczy, a za mało owoców, będzie mi ryby kazał jeść codzinnie, bo ja od ryb z daleka
no i ogólnie "weźmie się za mnie";-) matkoooo aż strach się bać
aaaa przypomniałam sobie, alex ma testować w Dniu Kobiet, czyli 8 marca, więc już na dniach:-) a kasica? Kiedy testujesz???

Ze wszystkich prac domowych, tego nie lubię najbrdziej!!! ale że się to robi raz na rok...idzie przeżyć

Byłam teraz na Shizkółku, sprawdzałam kiedy która testuje. No i pierwsza idzie bionda, potem zuzanka, następnie kok.o i ja. Nie doczytałam kiedy lumina i brzózka...bo Muma już jest poza tym

Ja powoli przemawiam do swojego, chyba wyżyłam się na lodówce i nerwa przeszła, chociaż nie tak do końca. A druga sprawa, to to, że mnie się tygodnie pomyliły

Przypomniałam sobie co ten mój lekarz jeszcze mi powiedział, że po stymulacji lekami na ten progesteron plus na małe endometrium wzrasta ryzyko.....i ja tu już zbladłam podobno;-)a on dokończył, że na ciąże mnogą

kasica, gratuluję super faceta!!!! to się nazywa podejście odpowiedzialne do zadania

aaaa przypomniałam sobie, alex ma testować w Dniu Kobiet, czyli 8 marca, więc już na dniach:-) a kasica? Kiedy testujesz???
katiuszka79
bzzzz.....spytam tak nieśmiało i delikatnie...jak się czujesz? jak nastrój....no i ogólnie jak dajecie sobie radę? nie chce rozdrapywać świeżych ran...ale też nie chcę, żebyś pomyślała, że już zapomniałyśmy o tym co Ci się przydarzyło i że przeszłyśmy nad tym do porządku dziennego. Bynajmniej nie ja...myślę o Tobie i naprawdę mam jeszcze nadzieję, że moze tamten lekarz się pomylił....
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no proszę katiuszka :-)jaka dzielna dziewczyna i już po ja obiadek robię,a że wody co chwila nie mam to tak skaczę z bb na gg :-)
powiem Ci historię:
moja koleżanka (nawet dzisiaj ma być u mnie ) zaczęła się starać o dziecko jakieś 5 lat temu i poszła do lekarza po pół roku starań i gin powiedział jej ,że ma kiepskie miesiące bo trafia na bezowulacyjne cykle,no i mówi do niej wie Pani w tym miesiącu dupa nie będzie owu,więc ta wkur...na maxa
pojechała do domu ze znajomymi i M się spili ,no i co seksik hehe....
po 2 miesiącach ,chodzi i chodzi i perfumy jej własne przeszkadzają ,a to jej śmierdzi kawa koleżanki z biurka obok itd i w końcu dziewczyny w pracy mówią idź Ty do lekarza bo Ty w ciąży ! no to ona puk,puk koleżankom w głowę same idźcie przecież ja miałam bezowu cykl ...i w końcu po tygodniu namawiania zrobiła test II tłuste kreski obliczyła,że @ już oooo i jeszcze trochę się spóźnia i co ??? i gin jej mówi ,że ona w 10 tc
dobre co ? w cyklu podobno bezowu i pyta się żart
?a on do niej cuda się zdarzają proszę Pani :-)
więc nie wszystko bierz kochana do siebie i w cuda trzeba wierzyć
powiem Ci historię:
moja koleżanka (nawet dzisiaj ma być u mnie ) zaczęła się starać o dziecko jakieś 5 lat temu i poszła do lekarza po pół roku starań i gin powiedział jej ,że ma kiepskie miesiące bo trafia na bezowulacyjne cykle,no i mówi do niej wie Pani w tym miesiącu dupa nie będzie owu,więc ta wkur...na maxa

po 2 miesiącach ,chodzi i chodzi i perfumy jej własne przeszkadzają ,a to jej śmierdzi kawa koleżanki z biurka obok itd i w końcu dziewczyny w pracy mówią idź Ty do lekarza bo Ty w ciąży ! no to ona puk,puk koleżankom w głowę same idźcie przecież ja miałam bezowu cykl ...i w końcu po tygodniu namawiania zrobiła test II tłuste kreski obliczyła,że @ już oooo i jeszcze trochę się spóźnia i co ??? i gin jej mówi ,że ona w 10 tc

więc nie wszystko bierz kochana do siebie i w cuda trzeba wierzyć
mi też się coś płodne przesunęły bo już powinnam mieć ,
nie dziwię się mojemu M bo ja też już mam dosyć tej presji ...
także dajemy na luz , nie ma ochoty , nie będzie seksu
kasica82 - masz super męża skoro rzucił , mojemu gadanie doktora nic nie dało , po wizycie musiał sobie zapalić bo go zdenerwował ,
a mojej suni się pierwsza cieczka rozpoczęła

kasica82 - masz super męża skoro rzucił , mojemu gadanie doktora nic nie dało , po wizycie musiał sobie zapalić bo go zdenerwował ,
a mojej suni się pierwsza cieczka rozpoczęła

katiuszka79
mi też się coś płodne przesunęły bo już powinnam mieć ,
a mojej suni się pierwsza cieczka rozpoczęła![]()
Ooo matko...pilnuj suni, bo babcią zostaniesz

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica82 zawsze szansa jest
myśl pozytywnie będzie dobrze:-)a mnie dzisiaj brzuch boli jak na @ a mam 20 dc dopiero

Ostatnia edycja:
reklama