reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma mnie sie Szymon bardziej podoba;-)i to byl jeden z moich faworytow, ale eM jakos nie trawi tego imienia:-(sie zaparł, nie i juz :angry:

Wymyslilam co kupie za te znalezione 40 zł. Poleze dzisiaj do jakiegos dzieciecego sklepu i kupie takie małe buciki (hehe juz dawno mialam je kupic...ale jakos mi nie po drodze :sorry2:... jak nie na teraz to na pewno sie przydzadza pozniej dla wizualizacji przekazu hehe ).
Myslicie ze wystarczy? Ile takie buciki kosztują??? pojęcia nie mam :sorry2::zawstydzona/y: bo ja w takich sklepach nie bywam w ogole. I w ogole to mam nadzieje ze nikogo znajomego tam nie spotkam :-D

reklama
kok.o -Szymon jest spoko ale teraz jest bardzo wysoko w rankingu najpopularniejszych imion a ja mam już Julkę i wszędzie pełno Julek to może niech teraz tak nie będzie ;-)
Ja kupowałam buciki dla eMa :-) W sklepach "dzidziusiowych" kosztują koło 30-40 zł właśnie, ale ja kupiłam bardzo ładne w Tesco, teraz jest taki dział dla dzieci specjalny rozbudowany z kolekcją F&F (przynajmniej w Łodzi ) i zapłaciłam chyba 19,90;-)
A jak spotkasz znajomego to co ?? :-D:-D Też tak miałam ale już mi przeszło :tak:

eee no bo co ja powiem?.. ze prezent kupuje? (hehe dla męża :-D).
No niestety Szymon jest popularny, podobnie jak Jakub (tez moj faworyt), ale Olek tez jest popularny ;-):-) No i dla dziewczynek Lena (bardzo mi sie podobała) niestety chyba na 1 miejscu przed Zuzią jest, Dlatego przeszło mi . Trza bedzie poszukac czegos mniej popularnego. Moze do tradycji sięgnąc?:-)

mp.Mścigniew, Częstogoj, Dalibor...
o!
na pewno nie bedzie mial kolegów o tym imieniu :-D

Ostatnia edycja:
U mnie wszystkie najfajniejsze imiona (Wojciech, Maciej, Piotr) są w rodzinie...
Będzie pewnie Aleksander a gdyby jednak pan doktor pomylił się :-p (okaże się po 4 czerwca) to Nadia , żeby pasowała do Julii;-) Myślę, że płeć łatwiej rozpoznać w tą stronę, poza tym piszą o nim , że się raczej nie myli ale nigdy nic nie wiadomo :-)
Ale pogoda, siedzę z kompem na tarasie , piję soczek i zamiast kończyć pity smaruję do Was :-D

Marzę już o tym naszym kawałku ziemi. byłam z Cudem na placu zabaw, przyszła mamusia z 2 dzieci, które miały kaszel jak stary tuberyk, wrrrr. Nie mówiąc o tym, że większość mamusiek na pogaduszki przychodzi,a dzieci robią co chcą, a mnie aż krew zalewa
ja mam 7.05 wizytę i też tak po cichutku liczę na jakieś wróżby płci

alex- ta pierwsza lekarka co robiła mi genetyczne z nfzu nawet nie wspomniała o płci , a miała taki sam aparat jak Magik.
To chyba zależy od lekarza.
Też mam takie wspomnienia z osiedlowych placów zabaw, jeszcze do tego babcie z fajkami w zębach :-p
Ani@k- gdzie Ty ???

dziewczyny...
nie dałam rady :zawstydzona/y:mam strasznie słabą silną wolę;-) i niecierpliwa jestem :zawstydzona/y:
wyszłam wcześniej z pracy, poszłam kupić buciki (hehe trampki , black, takie jak ja nosze ale w mini rozmiarze :-))
no i w domu nie wytrzymałam :zawstydzona/y: i se testa siknęłam:

26.04.2012.jpg

AAAAAAAAAAAAA!!!!!! :szok::-D:-D:-D:-D

teraz czekam na eMa, trampki przygotowane :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry