Aleksis1
Fanka BB :)
hej..
teraz dopiero doczytałam ze Katiuszka na Kretę zmyka..jakieś rozkojarzenie mnie chyba złapało..
![]()
w Paryżu było zimno a na Krecie to cieplutko i tam Fasolki na pewno się zagnieżdżą.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o no i się zaczyna ciążowe "przesilenie";-).. kochana teraz to bęędzie się tylko nasilaćaaa i uważaj bo łatwo będzie Ci zasnąć nad stosem papierków;-)
![]()
Muma teraz ogranicz się tylko do wizyt u lekarzy.. wszelkie zakupy i odwiedziny w super/hiper marketach przekaż eMowi i Córeczce![]()
Bzzzz a mozesz to pyszne ciacho podesłać mailem???![]()
Zuzanka i jak spotkanie w OA??? opowiadaj jak poszło.. na pewno dobrze!!!!!
Lopop prezenty poukładane? kłady odpalone i wypróbowane??? pierwszy dzień "białego tygodnia" zaliczony??? aleee macie teraz "wyżerkę" chętnie bym na jakąś sałatkę wpadła![]()
Caterina nie śpij na dyżurze!!!! kto będzie dawał zastrzyki pacjentom????;-)
Alex___ a co u Ciebie??? jak tam Maluszek??? zdaj jakąś relację z brzuszka..
Kasia.natka a co u Misi??? tak mi brakuje Twoich opowieści jak rozmawiała z Twoim eMem..![]()
Aleksis ja u Ciebie jeszcze wykresu nie widzę.. moze się skusisz na mierzenie???
Kasica a jaka tempka dziś u Ciebie??? aaa Ty chyba dziś na popołudniówce..
Lumina super nastawienie do sprawy.. ja w tym cyklu będę miała takie samea tak po cichu trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz a co czytasz????
Hej, tak Katiuszka leci na Krete, ja tez juz niedlugo. Moze to jakis omen i obydwie wrocimy juz w 3-jeczke z tej Krety:-) Ale sie rozmarzylam...
Dzis testowalam, wynik w 15 dniu pozytywny, wiec super. Mezusia juz rano dorwalam, teraz "strzelamy" po 2 razy dziennie nie zwazajac jak kiedys na polecane przerwy.
Odnosnie mierzenia, to jak mowia Czesi u mnie nie funguje, bo ze wzgledu na moja prace nie moge codziennie o tej samej porze mierzyc. Probowalam jakies 1,5 roku temu ale powychodzily glupoty, bo mierzylam roznie rano.
Ja tez mama nadzieje, ze @ nie przyjdzie do mnie i to akurat w dzien wylotu na wakacje.
Trzymam kciuki za wszystkie i pozdrawiam ze slonecznego Aachen:-)