reklama
Ani@k
Fanka BB :)
Kasica wszędzie gdzie zaznaczyłaś ' @ " najedź na ten dzień i odkliknij, tzn. kliknij w ten znaczek " 2 " (to będzie @ przekreslona) i wtedy możesz kliknąć na odpowiednim dniu 1 dzień cyklu.. tzn. " @ "...
wcześniejsza uwaga jest również do mnie.. "post pod postem"...
wcześniejsza uwaga jest również do mnie.. "post pod postem"...

Kasica, tak ja mowila Zuzanka, moze napisz ktorejsc na priv twoje haslo i login oraz kiedy dokladnie rozpoczelas @ i ktos wejdzie i ci to zrobi, a ty bedziesz tylko potem wpisywala temperature w odpowiednich dniach. Trudno tak na forum dac ci wskazowki, bo nie widzimy twojej tabelki i krok po kroku nie mozemy ci pomoc. Moze byloby wygodniej gdybys z kims sie dogadala (chetnych jest wielu) aby ci pomoc w tym. Pozniej pomalu sie wdrozysz i bedziesz sama to robic, co???
Jak chcesz moge zrobic ja teraz.
Jak chcesz moge zrobic ja teraz.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica jeszcze raz ...............zaznaczasz 1 dc (23 maja) "@" w tym samym okienku(OBSERWACJA) masz inne okienka mniejsze i tam jest okienko "ŚLUZ" zaznaczasz czy jest krwawienie czy plamienie ,w ten sposób powinno pojawić się czerwony kwadracik a "x" zamykasz okienko i powinno być już ok.Albo jak pisze Gatto zrób....kasica pod postem który napisałaś jest szara obwódka i na dole jest edytuj tak jak klikasz odpowiedz tak samo jest edytuj
Ani@k
Fanka BB :)
ja nie wiem jak trafić 6 w dużego lotka.. dlatego nie wysyłam...
(gram w mini lotto
)
no tak Zuza, ale jak Kasica zaznaczyła, ze ma cykl 10 dniowy.. to i tak jej nie wyskoczy ze dziś ma 24 dc.. wiec, wedlug mnie najperw powinna odznaczyć @ w 10 dc aby móc prawidłowo prowadzić swoj obecny cykl.. bo skoro dziś jest 24 dc.. to według kliknięcia w maju na 1 dc wyjdzie ze dziś nie jest 24 dc.. chyba coś namiszałam..
ja się wycofuję..
(gram w mini lotto

no tak Zuza, ale jak Kasica zaznaczyła, ze ma cykl 10 dniowy.. to i tak jej nie wyskoczy ze dziś ma 24 dc.. wiec, wedlug mnie najperw powinna odznaczyć @ w 10 dc aby móc prawidłowo prowadzić swoj obecny cykl.. bo skoro dziś jest 24 dc.. to według kliknięcia w maju na 1 dc wyjdzie ze dziś nie jest 24 dc.. chyba coś namiszałam..
ja się wycofuję..
Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k rozbrajasz mnie :-)buhahahabuhaha