reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kasica spróbuj edytować swoje posty... tzn. dopisywać to co piszesz post pod postem..:sorry:

Swój post można edytować poprzez klikniecie "edytuj" będzie się nam lepiej czytałao...

Kasica wszędzie gdzie zaznaczyłaś ' @ " najedź na ten dzień i odkliknij, tzn. kliknij w ten znaczek " 2 " (to będzie @ przekreslona) i wtedy możesz kliknąć na odpowiednim dniu 1 dzień cyklu.. tzn. " @ "...

wcześniejsza uwaga jest również do mnie.. "post pod postem"... :huh:

Kasica, tak ja mowila Zuzanka, moze napisz ktorejsc na priv twoje haslo i login oraz kiedy dokladnie rozpoczelas @ i ktos wejdzie i ci to zrobi, a ty bedziesz tylko potem wpisywala temperature w odpowiednich dniach. Trudno tak na forum dac ci wskazowki, bo nie widzimy twojej tabelki i krok po kroku nie mozemy ci pomoc. Moze byloby wygodniej gdybys z kims sie dogadala (chetnych jest wielu) aby ci pomoc w tym. Pozniej pomalu sie wdrozysz i bedziesz sama to robic, co???

Jak chcesz moge zrobic ja teraz.

kasica jeszcze raz ...............zaznaczasz 1 dc (23 maja) "@" w tym samym okienku(OBSERWACJA) masz inne okienka mniejsze i tam jest okienko "ŚLUZ" zaznaczasz czy jest krwawienie czy plamienie ,w ten sposób powinno pojawić się czerwony kwadracik a "x" zamykasz okienko i powinno być już ok.Albo jak pisze Gatto zrób....kasica pod postem który napisałaś jest szara obwódka i na dole jest edytuj tak jak klikasz odpowiedz tak samo jest edytuj

ja nie wiem jak trafić 6 w dużego lotka.. dlatego nie wysyłam...

(gram w mini lotto:cool2: )

no tak Zuza, ale jak Kasica zaznaczyła, ze ma cykl 10 dniowy.. to i tak jej nie wyskoczy ze dziś ma 24 dc.. wiec, wedlug mnie najperw powinna odznaczyć @ w 10 dc aby móc prawidłowo prowadzić swoj obecny cykl.. bo skoro dziś jest 24 dc.. to według kliknięcia w maju na 1 dc wyjdzie ze dziś nie jest 24 dc.. chyba coś namiszałam..

ja się wycofuję..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry