reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej
ja po ekspresowej wizycie;-) szybkie badanie i do domu;-)

gin tylko na chwile przyłożył głowice usg, zeby serducho zobaczyć i nie 'dręczyć' dłużej Grocha. Nawet eMa nie dał zawołać, bo jutro bedzie mogł sie napatrzeć i naoglądać do woli:-) ;-)

kok.o czy ja mogę zaznaczyć granicę wyższych temperatur czy raczej nie?? Ty się znasz kochana na tym :tak:
jest OK :-)

buziaki dla wszystkich @pujących i w złych humorach. Duzo cierpliwości dziewczyny :tak: (oj wiem wiem, łatwo mi sie tak pisze) ale nie wkurzajcie sie, naprawde, kazda sie doczeka :tak:
&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich! :tak::-)
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
ja bym nie brała ziół na własną rękę zwłaszcza gdybym miała leki brać ale to jest moje prywatne zdanie spowodowane tym że jak brałam castagnus to rozwalił mi cykl a to niby lek ziołowy i z założenia nie szkodliwy

kasica - jak nie masz na to wpływu to po co twoje nerwy ? tylko sobie prolaktynę podwyższysz

dzwoniłam do dr.leki mam nadal brać!wiec zioła odpadaja,bo czytałam,ze nie mozna ich łączyc!!!!!a co do prolaktyny lumina to masz rację,nerwy tylko ją podwyższają:-(ale jestem tak wkurzona,mam takie nerwy ,że głowa dosłownie mi pęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!oczywiście pół dnia przeryczała...jak co miesiąc.....z reszta tak od 10 mc...czekanie,stres,nerwy i @ !!!!!!!!!!!szok!!:-(

hej

gin tylko na chwile przyłożył głowice usg, zeby serducho zobaczyć i nie 'dręczyć' dłużej Grocha. Nawet eMa nie dał zawołać, bo jutro bedzie mogł sie napatrzeć i naoglądać do woli:-) ;-)

buziaki dla wszystkich @pujących i w złych humorach. Duzo cierpliwości dziewczyny :tak: (oj wiem wiem, łatwo mi sie tak pisze) ale nie wkurzajcie sie, naprawde, kazda sie doczeka :tak:
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzieki serdeczne.
To cudnie, ze z Dzidzia wszystko dobrze.
Ja dzis 25 dc i jakos nie wydaje mi sie, ze @nie przyjdzie znowu. Cos mnie tak pokluje od czasu do czasu i mam napady na slodkosci,a dupsko rosnie:-D

dzwoniłam do dr.leki mam nadal brać!wiec zioła odpadaja,bo czytałam,ze nie mozna ich łączyc!!!!!a co do prolaktyny lumina to masz rację,nerwy tylko ją podwyższają:-(ale jestem tak wkurzona,mam takie nerwy ,że głowa dosłownie mi pęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!oczywiście pół dnia przeryczała...jak co miesiąc.....z reszta tak od 10 mc...czekanie,stres,nerwy i @ !!!!!!!!!!!szok!!:-(

Kasica, nie martw sie, 10 miesiecy to przeciez nie jest zle, 8 miesiecy to standart wg medycyny. Ja juz od 25 miesiecy sie staram i jestem starsza od Ciebie sporo. Glowa do gory, jestes jeszcze Młoda Siuśka:-)

Ja to już jestem II gatunek.Tak, najpierw studia, potem szukanie pracy i tak zlecialo 13 lat małżeństwa, a w tym 2 lata na starania. Wiec jak widzisz nie jest z Tobą źle:cool2:

to prawda że są ludzie z gorszymi problemami niż nasze starania o dzidzie , trzeba się cieszyć tym co mamy a jak nerwy to wypłakać najlepiej a potem ulga :baffled:

kok.o - SUPER :-):-):-) I jutro też będzie wszystko OK i może dowiesz się nawet jakiej płci jest Groszek ?;-)
katiuszka - słyszałam o tym imbirze ale na szczęście nie musiałam próbować, dobrze , że CI pomaga:tak: A co do wagi to trudno, potem będziemy karmić piersią i znów będziemy superlaskami :-p;-):-D
A serio to ja karmiąc Julę przez 7 mcy schudłam 10kg wsuwając ile wlezie:tak:
kasica - głowa do góry:happy2: Będzie dobrze, na pewno niedługo, tego się musimy wszystkie trzymać...:tak:
Aleksis - objawy ciązowe są takie same jak małpowe, dopóki nie przylazła - jest dobrze !!!:-)&&&&&&&&

Kok.o super!! koniecznie zdaj relacje z next time!!

Katiuszka zawsze mozesz napisac fru fru fru i moze tak tez fluidki doleca:tak:

Spadam do wyrka dziewczyny.

Kasica, nowy cykl, nowa szansa!! badz dobrej mysli!

Już niedługo Ani@k powinnam być w okolicy to na pewno zajrzę :-)
Serio, to szukam właśnie jakiegoś noclegu dla naszej trójki w okolicach Międzyzdrojów ale tak głupio bo od soboty do środy - nie wiem czy znajdę:baffled:

Muma a dlaczego akurat Międzyzdroje??? bo festiwal gwiazd?? jakies banery reklamowe widzę porozwieszane.. ja mam znajomych.. znaczy mój wujek ma znajomych w Pustkowie (koło Pobierowa). Rozmyślałam nad zakwaterowaniem Waszej trójki u mnie (dokładniej u mojej Mamy bo więcej miejsca).. ale do Międzyzdrojów odemnie jest jakieś ponad 120 km.. i około 1,5 - 2 h jazdy w jedną stronę.. w zależności od przepustowości drogi.. a że same remonty.. to podróż może wynieść odrobinę dłuzej..:baffled:

witajcie!!dziś mam ****o...nastrój!!@ dostałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzis rano!1idealnie jak w zegarku co 28 dni,juz powolo odechciewa mi się wszystkiego:-(bo za kazdym razem jest tak samo i tak samo....czy kiedys bedzie inaczej??????!!rano miałam temp.36,7 wiec niby lekko podwyższona,a @ i tak przylazła...wiec z czego się tu cieszyc????!!to jakis horror dosłownie jest dla mnie!!Tak bardzo się boję....naprawde bardzooooo:-(

nosz kurcze.. szkoda.. :-(

ja jakos nie mogę z tym przejść do porzadku dziennego i mi po prosyu cięzko jest i cholernie smutno:-(...nie wiem czy moge piz zioła skoro biore leki,nie wiem czy odstawic leki a pic zioła...i tak w kółko macieju:(

mnie się wydaje że ziółka nie zaszkodzą.. ale to tylko moje zdanie.. Dziewczyy!!!! Piła z Was któraś ziółka z jednoczesną kuracją tabletkową??? można to łączyć????

ani@k nooo niezły kociak z Ciebie - mam rozumieć;-)mam nadzieję, że Cię senność nie dopadła i właśnie prężysz się i wyginasz przed M-em:-) ja już widzę te jego podrapane plecki hehehehe....

Aaaa chyba zacznę powoli fluidki wysyłać, co Wy na to????..................hyyyy yyyy...tylko, że ja nie mam tego znaczka fluidkowego na swojej klawiaturze:baffled::confused:

no sennosci nie było.. aż się wystraszyłam bo chyba do 2 w nocy zasnąć nie mogłam..:baffled::szok:

a fluidki jak najbardziej pożądane!!!!! proponuję skopiować od innej Mamusi i wkleić.. albo daj mi swój adres - prześlę Ci Polską klawiaturę!!!:-)

tylko własnie nie wiem czy ziółka moge pić,skoro ja leki biore cały czas...a to raczej chyba łączyc nie mozna...oj pospieszyłam się z kupnem tych ziół chyba...oj,katiuszka ja co cykl mam nadzieje i co mc.to samo....wiec z kąd brac tu siłę i wiarę....?!

poczekaj Kasica.. może warto zapytać lekarza??? będziesz na wizycie.. podpytaj... :tak: czy ziółka w połączeniu z tabletkami nie zaszkodzą.. przecież lekarze będą wiedzieć:tak:

hej

Groszek to silny chłopak, więc niczego innego się nie spodziewałam:tak:
No i czekam na dzisiejszą relację:tak: a mina eMa pewnie bedzie bezcenna!!!! ;-)

trzeba było spytać lekarki czy zioła odpadają..
Kasica 12 miesięcy to teraz taka granica aby zacząć leczyć bezpłodność (było kiedyś do 2 lat.. ale teraz zmniejszono ten czas do roku). Zazwyczaj okazuje się że kobieta i mężczyzna sa płodni.. ale to czekanie - ten cały stres powoduje 'zakleszczenie' się obydwojga.. i w momencie rozpoczecia jakiejś kuracji - okazuje się że rozwija się ciąża
:tak:
Spróbuj się wyciszyć i spróbuj się nie denerwować.. nerwy nie przerwą biegu wydarzen a mogą tylko negatywnie wpłynąć na organizm. Wiem że czacha dymi.. wiem ze masz wszystkiego dość - ja też przez to przechodzę.. ale kochana @ przeminie, jesteś pod opieką lekarza - doczekasz się Fasolki, predzej lub ciut później ale się doczekasz!!!!:tak: ja my wszyscy!!!! ja w to wierzę!!!!

dziś sennosć w pracy mnie dopadnie.. bo nie dość ze troszkę deszczowo.. to jeszcze ta nie przespana nocka..:zawstydzona/y:

reklama
Witam was dziewczyny:-)
Poranna kawkę popijam w pracy:tak: A tak się cieszyłam ze idę dzisiaj do roboty że z wrażenia wstałam o 5 :eek:
Ja to chyba mam nie równo pod sufitem:rofl2:

Kok.o czekam na relacje z kina:tak:

Kasica proszę się mnie tu nie u żalać tylko brać sie do roboty. Zobaczysz ten cykl bedzie należał do ciebie i już niedługo pochwalisz się nam II.
I proszę włączyć pozytywne myślenie:angry:
Rozkaz proszę wykonać-w końcu kapralem jestem i mogę takim tonem operować :sorry:
Co do ziół to wydaje mi się że na bocianie czytałam że dziewczyny biorą tabsy i zioło piją równocześnie. Więc wydaje mi się że nie powinno być to szkodliwe.Zawsze można zapytać się gina.
A mnie od wczoraj tak (.)(.) bolą jak nigdy o co to chodzi:eek:
może to po castagnusie :dry:

Do góry