Już niedługo
Ani@k powinnam być w okolicy to na pewno zajrzę :-)
Serio, to szukam właśnie jakiegoś noclegu dla naszej trójki w okolicach Międzyzdrojów ale tak głupio bo od soboty do środy - nie wiem czy znajdę
Muma a dlaczego akurat Międzyzdroje??? bo festiwal gwiazd?? jakies banery reklamowe widzę porozwieszane.. ja mam znajomych.. znaczy mój wujek ma znajomych w Pustkowie (koło Pobierowa). Rozmyślałam nad zakwaterowaniem Waszej trójki u mnie (dokładniej u mojej Mamy bo więcej miejsca).. ale do Międzyzdrojów odemnie jest jakieś ponad 120 km.. i około 1,5 - 2 h jazdy w jedną stronę.. w zależności od przepustowości drogi.. a że same remonty.. to podróż może wynieść odrobinę dłuzej..
nosz kurcze.. szkoda.. :-(
ja jakos nie mogę z tym przejść do porzadku dziennego i mi po prosyu cięzko jest i cholernie smutno:-(...nie wiem czy moge piz zioła skoro biore leki,nie wiem czy odstawic leki a pic zioła...i tak w kółko macieju
mnie się wydaje że ziółka nie zaszkodzą.. ale to tylko moje zdanie.. Dziewczyy!!!! Piła z Was któraś ziółka z jednoczesną kuracją tabletkową??? można to łączyć????
ani@k nooo niezły kociak z Ciebie - mam rozumieć;-)mam nadzieję, że Cię senność nie dopadła i właśnie prężysz się i wyginasz przed M-em:-) ja już widzę te jego podrapane plecki hehehehe....
Aaaa chyba zacznę powoli fluidki wysyłać, co Wy na to????..................hyyyy yyyy...tylko, że ja nie mam tego znaczka fluidkowego na swojej klawiaturze

no sennosci nie było.. aż się wystraszyłam bo chyba do 2 w nocy zasnąć nie mogłam..

a fluidki jak najbardziej pożądane!!!!! proponuję skopiować od innej Mamusi i wkleić.. albo daj mi swój adres - prześlę Ci Polską klawiaturę!!!:-)
tylko własnie nie wiem czy ziółka moge pić,skoro ja leki biore cały czas...a to raczej chyba łączyc nie mozna...oj pospieszyłam się z kupnem tych ziół chyba...oj,katiuszka ja co cykl mam nadzieje i co mc.to samo....wiec z kąd brac tu siłę i wiarę....?!
poczekaj
Kasica.. może warto zapytać lekarza??? będziesz na wizycie.. podpytaj...

czy ziółka w połączeniu z tabletkami nie zaszkodzą.. przecież lekarze będą wiedzieć
hej
ja po ekspresowej wizycie;-) szybkie badanie i do domu;-)
gin tylko na chwile przyłożył głowice usg, zeby serducho zobaczyć i nie 'dręczyć' dłużej Grocha. Nawet eMa nie dał zawołać, bo jutro bedzie mogł sie napatrzeć i naoglądać do woli:-) ;-)
jest OK :-)
buziaki dla wszystkich @pujących i w złych humorach. Duzo cierpliwości dziewczyny

(oj wiem wiem, łatwo mi sie tak pisze) ale nie wkurzajcie sie, naprawde, kazda sie doczeka

&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich!

:-)
i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Groszek to silny chłopak, więc niczego innego się nie spodziewałam
No i czekam na dzisiejszą relację

a mina eMa pewnie bedzie bezcenna!!!! ;-)
dzwoniłam do dr.leki mam nadal brać!wiec zioła odpadaja,bo czytałam,ze nie mozna ich łączyc!!!!!a co do prolaktyny lumina to masz rację,nerwy tylko ją podwyższają:-(ale jestem tak wkurzona,mam takie nerwy ,że głowa dosłownie mi pęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!oczywiście pół dnia przeryczała...jak co miesiąc.....z reszta tak od 10 mc...czekanie,stres,nerwy i @ !!!!!!!!!!!szok!!:-(
trzeba było spytać lekarki czy zioła odpadają..
Kasica 12 miesięcy to teraz taka granica aby zacząć leczyć bezpłodność (było kiedyś do 2 lat.. ale teraz zmniejszono ten czas do roku). Zazwyczaj okazuje się że kobieta i mężczyzna sa płodni.. ale to czekanie - ten cały stres powoduje 'zakleszczenie' się obydwojga.. i w momencie rozpoczecia jakiejś kuracji - okazuje się że rozwija się ciąża
Spróbuj się wyciszyć i spróbuj się nie denerwować.. nerwy nie przerwą biegu wydarzen a mogą tylko negatywnie wpłynąć na organizm. Wiem że czacha dymi.. wiem ze masz wszystkiego dość - ja też przez to przechodzę.. ale kochana @ przeminie, jesteś pod opieką lekarza - doczekasz się Fasolki, predzej lub ciut później ale się doczekasz!!!!

ja my wszyscy!!!! ja w to wierzę!!!!
dziś sennosć w pracy mnie dopadnie.. bo nie dość ze troszkę deszczowo.. to jeszcze ta nie przespana nocka..