reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto no teraz to tylko masz się cieszyć!!! umów się do lekarza, idź do endokrynologa.. powtórz badanie tsh.. ale spokojnie!!!! nie denerwuj się, no kochana jesteś w ciąży!!! eMowi zrobisz extra niespodziankę!!!! :-)

Ja nie moge uwierzyc....dostane zawalu za chwile, jak to sie stalo? co ja mam teraz robic? HELP:huh:

ekhmm.. znaczy wolisz,zeby Ci wytłumaczyć na przykładzie pszczółek i kwiatuszków? czy bociana i kapusty?

teraz proponuje powiadomić eMa. Jak to zrobisz, to damy Ci nastepne instrukcje..
:-D

a! i tsh masz natychmiast zacząć zbijać, poniżej 2 ma byc!! serio mówie.

juz go powiadomilam, pierwszego! kazal mi sie uspokoic, bo dostane zawalu i zejdziemy we dwojke a on sam zostanie.

o, no, rozsądnie chłop gada, słuchaj go :-)
teraz usiądź, wez komóre w łape, pstryknij fote i wrzuć tu nam, niech my sie też ponapawamy widokiem :-D

dobra, ide popracowac, jak wróce to masz juz być ogarnięta ;-):-)

cześć dziewczynki ja na moment Witam się z Wami ,

niestety mam w tym tygodniu urwanie głowy :crazy::baffled: a dzisiaj muszę porządki zrobić bo nie sprzątałam cały tydzień ......:baffled:ehhh
nawet nie przeczytałam dzisiaj Waszych wpisów bo mnie czas goni ,może później nadrobię (WYBACZCIE)
Bionda A JA TRZYMAM &&&&&&&&&
Gatto o raju co ja widzę !!!!!! no suuuper ale numer :happy::rofl2:

Ostatnia edycja:
GATTO!!!! SUPER !!!!

Teraz się trochę zrelaksuj i bierz się za wszystkie badania tak jak Ci dziewczyny mówią. I przede wszystkim TSH w dół.

Wstawiłabym Ci jakiegos ruskiego emotikona ale nie umiem :no:.

Kok.o fotke pstryknelam, ale kresa jest blada i nie wychodzi. Tsh zbijam juz od 4 dni. Endo mi powiedzial, ze w przypadku ciazy mam zwiekszyc dawke z 50 na 75. Zaraz lece do rodzinnego opytac sie dokladniej i od jutra zaczynam nowa kuracje pewnie. Ok bede pozniej.

Dziewczynki dzieki za pomoc!

Gatto &&&&&

ale dobre wiadomości z rańca ,:tak::-Dktóra następna??? ale się sypią fasolki ......

a mój cykl to wzbudza we mnie nadzieję jak Polska reprezentacja w ostatnim meczu :sorry2::-D

reklama
Do góry