reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka no ja w domku, pisałam, że dziś mamy w Londynie strajk autobusów, miałam jechać do drugiej pracy, ale coś się słabo czuję, to mój eM. powiedział, żeby w ogóle nie iść, no to siedzę i się byczę:tak::-) a co!!! raz mi wolno:-D
ani@k ten suwaczek to chyba pokazuje od 9 miesiąca ciąży do porodu...czyli u mnie jeszcze 7 miesięcy...chyba dobrze kombinuję:baffled:
Aaa tak mi się ten suwaczek zrobił różowy...nie zeby specjalnie to zrobiła, tak jakoś wyszło....może to coś znaczy????:happy: noooo że dziewczynka....ja tam bym chciała... A kok.o to na stówę będzie miała synka, jak już nie chce współpracować, no to co może byś innego???:-D;-)

reklama
katiuszka Ty to fajną masz robote!:-D jak se rano powiesz "aaaaa dzis nie ide" i sobie nie idziesz, to nikt pretensji nie ma? nie musza opiekunki na zastepstwo organizować? :-)

Gatto piatek-dzien jak codzien :happy2: niektórzy musza pracować nawet w piątek! no :-p

bionda współczuje, ja przy takiej temp.chyba bym nie mogła sie ruszać nawet... masakra! :szok:

ooojjjj zeby sie sprawdziło to Wasze 'przeczuwanie' o chłopcu :tak: a jak sie nie sprawdzi- to nic, MA BYĆ ZDROWE!!:-)

Ja też zastanawiam się ostatnio nad tymi zółkami, czytam trochę w necie i widzę że TU się sprawdzają. :tak:
Katiuszka to może ja się do ciebie uśmiechnę :zawstydzona/y:
A jak sprawdzą się u mnie to przekażę dalej:happy2:

caterina z przyjemnością Ci je wyślę:tak: tylko tak się jeszcze zastanawiam...ehhh czy nie poczekać z nimi aż minie ten groźny okres czyli tak gdzieś do 15 tygodnia:baffled: bo gdyby...nie daj Boże ....coś się stało...no to trzeba by było je znowu zacząć pić... A powiedz, kiedy byś już je chciała? zależy Ci żeby już teraz czy mogłabyś jeszcze poczekać tak...ja wiem...z 4 do 5 tygodni??? bo jak mogłabyś poczekac, to ja bym Ci je na pewno wysłała, bo mnie już wtedy nie będą potrzebne.
kok.o eee no aż tak dobrze to nie mam...wiadomo, czasem można...a dziś to nie z mojej winy, więc to już w ogóle nie mam na to wpływu. A wtedy to rodzice odprowadzają dzieciaki do szkoły i zostawiają je w świetlicach. Albo organizują coś innego...ale to już nie moje zmartwienie:sorry2:
bionda a u mnie dziś ledwo 20 st.:szok: ojjj ja bym tam chciała troszkę ciepła i słoneczka...może nie aż 40 st, ale tak z 25....ehhhh marzenia......

Ostatnia edycja:
Bionda u nas tez ukrop. czuje z ta wilgotnoscia jakby 50 bylo! Z jakiego rejonu ty jestes???
Katiuszka no pewnie, ze ci sie nalezy!!! wybycz sie za wszystkich co musza dzis pracowac! Ten twoj suwaczek dziny jakis, pokazuje 7-my tydzien ciazy i jakby 3 miesiac ciazy (cos nie gra:baffled:)

Dziewczyny zaczynam schizowac. Uwaga. Czy ja sobie mam cos zapodac? dupka na przyklad???

Gatto, ja jestem z Marche a dokładnie w Fermo, mamy bardzo blisko do morza i wilgotność jest straszna, nie ma jak powietrza złapać. Jesli chodzi o tarczyce to ja nad Bałtykiem cułam sie strasznie a tu mi nie doskwiera.
A kiedy wybierasz się do gina? Może idz zrób sobie bete i progesteron. Muma coś mówiła że jak sie zacznie brać progesteron to trzeba potem brac. Jak już jesteś w ciąży to lepiej ustal z ginem. Ale się wymądrzam jakbym wiedziała :-D:-D:-D. Lepiej mnie nie słuchaj.
Ja się chyba niezbyt czuję z tą lutką, cały czas mi nie dobrze, mam wzdecia i problemy w wc.

Katiuszka no pewnie, ze ci sie nalezy!!! wybycz sie za wszystkich co musza dzis pracowac! Ten twoj suwaczek dziny jakis, pokazuje 7-my tydzien ciazy i jakby 3 miesiac ciazy (cos nie gra:baffled:)

Dziewczyny zaczynam schizowac. Uwaga. Czy ja sobie mam cos zapodac? dupka na przyklad???

Gatto mnie się wydaje, że ten suwaczek pokazuje, że do końca ciąży jeszcze 7 miesięcy, bo liczy od 9 do O, czyli od 9 miesiąca do porodu. Kurczę...mam znowu zmienić???
A co do dupka....jak sobie badałaś wcześniej hormonki, wyszło Ci, że masz za niski progesteron? chyba przede wszystkim dlatego przepisuje się tego dupka....chyba, że coś pomyliłam, to mnie poprawcie:sorry2:

Katiuszka, nie sądzę bo ta temka jest niska jak patrze na wasze wykresy. A niedobrze mi od upałów, jest tak duszno, że aż w głowie się kręci. Dziś chyba nic nie zrobie w pracy :no:, ale 2 dni temu sprzedałam 8 witryn to dzis moge zrobic sobie wolne.

reklama
Gatto u mnie w pracy jest tak, że jak przychodzi piatek lub urlop.. lub inne wolne dni - zbiera się wtedy mnóstwo wszystkiego do wykonania.. :zawstydzona/y: ale daję radę.. jestem później jak zombi.. ale daję radę:-);-)
Bionda a od którego dc bierzesz luteinę??? i jak się czułaś przed lutką??? i pamiętaj ze każda z nas ma inną temp.!!!!!

Kto się zakłada ze do końca czerwca będa jeszcze na wątku dwie zafasolkowane???

Do góry