reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie!!!widzę,że podły nastrój nie tylko u mnie.......:(jakos tak ogólnie mam doła?!!!chyba tak!!!!za dużo myśle o tym wszystkim....głowa mi juz pęka,mysli mam 100 na minute i sa to różne myśli....

reklama
heej dziewczynki..

Kasica moja rada: odpuść sobie wszystkie smutki, wygoń natrętne myśli, upij się redsem, wskocz na eMa zahyśtaj go przez 'ch' i bedzie lepiej!!!!
Gatto hehe.. no podskoczyłam.. tylko ja miotełki w pracy nie mam:baffled:
Katiuszka skoro Gatto na włoskiej klawiaturze ma " ~ " to Ty na angielskiej też powinnaś;-):tak:
Muma majn got.. nie wiem jak skomentować całe to zajscie:zawstydzona/y: trzymaj się kochana, spróbuj się nie denerwować, podsyłam Ci troszkę ciepłych wiaterków z karaibów - moze podsuną jakieś racjonalne rozwiązanie??? **********************************************

Bionda!!! coś mi Ciebie tu baaardzo mało!!!!!!! brakuje mi Twoich dłuuugaśnych postów!!! ja już niedługo zaczynam pić ziółka - muszę mieć pożądną lekturę do czytania!!!!:tak: wracaj!!!!

po południu wstąpię na dłuużej.. teraz spadówę robię..

paaa

eloołłł babolce :-)

o matko.. Muma ale sie u Ciebie porobiło :-( współczuje:-( takich starszych osób to nie mozna nawet zostawic w domu samych ..moja babcia była pod opieką sióstr, sama fizycznie prawie sprawna ale zapominała o wszystkim, trzeba było pilnowac, zeby np. czegoś na gaz nie postawiła, bo na bank zapomni i chate spali... no zajecie na cała dobe:-( Jak dziewczyny piszą, dobre rozwiązanie to ktoś do opieki, moze całodobowo sie ktoś znajdzie? A dziadkowie mają duże mieszkanie(dom)? Moze ktos zgodziłby sie na zamieszkanie w zamian za opieke.
No Twoja mama pojechała po bandzie...:-(
Muma takie ośrodki opieki dla starszych ludzi to nie jest zła sprawa (jesli nie uda Wam sie znaleźć kogos do pomocy), bo dziadkowie beda razem, no i opieka zapewniona.
Nie denerwuj sie kochana, postaraj sie przynajmniej. Zycze szybkiego znalezienia wyjscia z sytuacji :*

pozdrowionka dla wszystkich skowronków , co juz w pracy tyrają :-)

dzień dobry babeczki
no cóż ... ja myślę że te smuteczki to przez naszą piękną pogodę ... no nic - po deszczu zawsze jest słońce - więc dla wszystkich
Zdjęcie070.jpg już niedługo weekend ...:-D
miłego dnia

oj,kiedy ten weekend!!!!??juz nie mogę się doczekac!!!!!!a od 30 lipca mamy urloppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)do 18 sierpnia:-):-):-):-):-):-):-):-)wiec wybycze sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chcemy na 4 dni wyskoczyc do Karpacza sobie:)

;-)
MUMA ale się porobiło. Ciekawe właśnie co zrobi twoja mama jak będzie starsza, przyjdzie w łaskę?

No właśnie weekend niedługo a ja chyba pracuje w niedzielę:-p

A u mnie chyba kicha ze staranek w tym cyklu:-(
Stan podgorączkowy i bolą mnie plecy, tak jakby wewnątrz macica. Kur.....! Jakieś paskudztwo się przyciągnęło, czy co, a miałam jakieś objawy przed @ ale przyszła i nie zauważałam bo samo z siebie brzuszek nap...
Pa

Kok.o a Ty nie w pracy??? zdecydowałaś się na domowe leniuchowanie na L4???? jak u Ciebie sprawy się mają.. kiedy wizyta, kiedy kolejne usg?? no milczysz kochana!!!! jak się za język nie pociągnie to nic już nie opowie...:sorry2:
Bzzzz no przesadziłaś z tą fotką.. po porstu przesadziłaś!!!;-) na usta mi sie nasówa: 'a ja palę faję i żuję gume.. pale faje za fają.. tam tam tatatamtatarara..';-)
no sie nasza Kasica na śniezce za niedługo pokaże;-)
Haszitka czyli @ zawitała.. no ale zaraz się skonczy i @ i stan podgorączkowy:tak: a ze staranek nie rezygnuj.. to przecież taaakie miłe zajęcie;-)

Ani@k eeeeeeeeee tak dobrze niee ma ;-) dzielnie stawiam się na stanowisku pracy, codziennie... heh :sorry2:
A wizyta kolejna- 12 lipca, a wczesniej, 2-go odbieram wyniki PAPPA. Na razie u mnie cisza i spokój,dzieki ze pytasz :* . Pawiki znikneły ale senność i zmeczenie zostały.. po pracy jestem nie do życia:sorry2:
Tak podejrzewam, ze chyba czuje lekkie smyranie w brzuchu, czasem, tak przez chwile,... ale czy to TO ? nie wiem... Ale do niczego innego mi to nie pasuje ;-):-)
Portek zadnych nie dopinam, wiec zakupiłam takie z gumą po pachy :-D, superwygodne:-)

Jeeeejku!!!!!:szok: to już Groszek jest uwidoczniony!!!! Moim marzeniem byłoby zobaczeć Twój brzuszek..:sorry2: i portki z gumką pod pachy:-)

narazie uciekam.. po pan 'montazysta' bedzie pod drzwiami czekał.. do wieczorka :*:*:*

reklama
cześć Kobitki:-)
tak..tak.to ja:tak:nie spodzsiewałyście się mnie o takie porze, nie?;-):-) a ja dziś mam pół dnia wolnego, bo przecież byłam po raz kolejny w przychodni. Obyło się bez rękoczynów albo i gorszych rzeczy:tak:trwało to w prawdzie dłuuugaśno, no ale w końcu jesteśmy przepisani. Ale zyby nie było tak pięknie i szybko, to zanim ktokolwiek z lekarzy nas zobaczy, to najpierw spotkanie z pielęgniarką:angry: No i oczywiście nie mozemy pójść z eMem na jadną godzinę w jednym dniu, tylko ja mam w poniedziałek, a on we wtorek.I dopiero jak odbębnię to spotkanie, mogę do nich dzwonić i umawiać się na wizytę do doktora, czyli do położnej:wściekła/y: znając życie, potrwa to jeszcze do dwóch tygodni:wściekła/y::angry: no i bądź tu zdrowy!!!!!!!!!!!
A mnie apetyt wrócił, właśnie wsunęłam michę barszczyku czerwonego z uszkami, poprawiłam melonem i jest super:-D No i 2 kg do przodu:baffled: zobaczymy w jakim tempie będę się rozrastać:sorry2::-)
ani@k kurcze...mam ten klawisz ze znakiem fluidkowym, ale jak go wciskam to mi to wyskakuje "|" a bez shifta to jest to: \\\\\
Coś jest chyba przestawione:baffled: muszę pogadać z moim domowym informatykiem:tak:
Na razie się z Wami pożegnam, idę się zdrzemnąć, będę później!!!

Do góry