reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

juz tez widze temp.moją na wykresie!chyba cos zaszwankowała mi ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny ja na wykresie zaznaczyłam tak jakie wczoraj miałam odczucia!!był glut,to zaznaczyłam, itd...tylko nie wiem czy to nie za wcześnie???!!!!:crazy:sama nie wiem...bo jajniki,nic mnie nie bolały tak jak na owulkę.....aaaaa tylko jak miałam taki śluz,to chyba temp.powinna być wyższa no nie???!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:biggrin2:
Pogoda u mnie cudna, porozmawialam z kolezanka z Sycylii-zaprasza mnie do siebie, abym mogla wypoczac i troche zapomniec o klopotach.Obiecalam, ze przylece.Ah, juz mnie kusi ta wyspa z jej zabytkami i pysznym jedzeniem, a zwlaszcza slodyczami:-D

W poniedzialek mam wizyte, dzis 3 dzien brania clo. Wczoraj bylam tak wsciekla w pracy, poprztykalam sie z kolega i klientami. He he., hormony daja mi popalic. Nie moge byc przeciez ciagle taka slodka:cool:

Dziewczyny-bedzie dobrze bo musi!!!

Tak sobie pomyslalam, ze mamy 3 dziewczyny Kaski w ciazy, 1 Alex (Gatto-nie wiem, moze Ty tez Kasia)
Sa jeszcze inne Kasie, jedna Aleksis- wiec moze tutaj jest jakas prawidlowosc w zachodzeniu w ciaze:-D Oby tak bylo.

Zycze Wam milego dnia, pijcie ziolka, kochajcie sie z eMami, bo oni sie tylko kryguja, ze nie maja sily, to wtedy bedzie mila niespodzianka.

Pa pa

Ani@k hehe na razie to ja wyglądam, jakbym miał wzdęcie (hmmm...może mam?:baffled:) , w każdym razie na ciążowy brzuchol to to nie wygląda:-D Zanim sie spod warstwy sadełka coś tam ujawni to jeszcze pare tyg. minie. Wiec na razie tłuszczyku nie bede fotografować, bo nie wygląda zbyt efektownie:-D
Kurcze, mam wrazenie ze doopa mi urosła za to :baffled:

caterina szkoda:-( no ale dobrze,ze smutki przegnane, do boju! (znaczy za pare dni:-) )

juz tez widze temp.moją na wykresie!chyba cos zaszwankowała mi ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny ja na wykresie zaznaczyłam tak jakie wczoraj miałam odczucia!!był glut,to zaznaczyłam, itd...tylko nie wiem czy to nie za wcześnie???!!!!:crazy:sama nie wiem...bo jajniki,nic mnie nie bolały tak jak na owulkę.....aaaaa tylko jak miałam taki śluz,to chyba temp.powinna być wyższa no nie???!!!!

Kasica zaznaczaj, notuj, wyglądaj gluta, skacz na eMa.. owulka 'wisi w powietrzu'..

Witam:biggrin2:
Pogoda u mnie cudna, porozmawialam z kolezanka z Sycylii-zaprasza mnie do siebie, abym mogla wypoczac i troche zapomniec o klopotach.Obiecalam, ze przylece.Ah, juz mnie kusi ta wyspa z jej zabytkami i pysznym jedzeniem, a zwlaszcza slodyczami:-D

W poniedzialek mam wizyte, dzis 3 dzien brania clo. Wczoraj bylam tak wsciekla w pracy, poprztykalam sie z kolega i klientami. He he., hormony daja mi popalic. Nie moge byc przeciez ciagle taka slodka:cool:

Dziewczyny-bedzie dobrze bo musi!!!

Tak sobie pomyslalam, ze mamy 3 dziewczyny Kaski w ciazy, 1 Alex (Gatto-nie wiem, moze Ty tez Kasia)
Sa jeszcze inne Kasie, jedna Aleksis- wiec moze tutaj jest jakas prawidlowosc w zachodzeniu w ciaze:-D Oby tak bylo.

Zycze Wam milego dnia, pijcie ziolka, kochajcie sie z eMami, bo oni sie tylko kryguja, ze nie maja sily, to wtedy bedzie mila niespodzianka.

Pa pa

to znaczy zeby w te pędy lecieć i se imię zmienic??? moze coś w tym jest..:eek:

Ani@k hehe na razie to ja wyglądam, jakbym miał wzdęcie (hmmm...może mam?:baffled:) , w każdym razie na ciążowy brzuchol to to nie wygląda:-D Zanim sie spod warstwy sadełka coś tam ujawni to jeszcze pare tyg. minie. Wiec na razie tłuszczyku nie bede fotografować, bo nie wygląda zbyt efektownie:-D
Kurcze, mam wrazenie ze doopa mi urosła za to :baffled:

to niestety nie wdęcie.. doopa jeszcze bardziej urośnie, (.)(.) nie poznasz, chyba ze z natury masz wielkie - ale i tak będa jeszcze większe:tak:
ja pamiętam ze włosy mi inaczej reagowały.. miałam chyba ich więcej i były bardziej puszyste...:sorry:

pytanie do dziewczyn,których partnerzy mięli badane żołnierzyki................ile dni przed badaniem nie należy pic alkoholu????????!!!!!!!w sobote mamy zaproszenie na grila do siostry,a Adam w czwartek ma badane żołnierzyki!!!!

kasica hmmm.. wydaje mi sie, ze w sobote jeszcze moze zabalować, w koncu miną 4-5 dni, wiec spoko... bawcie sie dobrze :-)

Ani@k na(.)(.) nie narzekałam nigdy, za to teraz eM ..hyhy.. szczesliwy:-D, a ja chyba niedługo nowego biustonosza bede musiała szukać:wściekła/y:. A włosy mi teraz bardziej wypadają :eek: Jak mi doopa jeszcze bardziej urośnie, to na żadne krzesło z poreczami nie bede mogła usiąść :szok:

Bzzzz i tylko tyle???? a moze byś się rozwinęła, hę??? czy Twoja skóra jest już koloru skórzanego czy nadal 'śliwkujesz'? nic nie mówisz czy nie zauważyłaś żadnych dodatkowych objawów pourazowych, choć może lepiej w niepamięć puscić całe zajście????:zawstydzona/y:

A no chcę zapomnieć , nie ukrywam mam jednak uraz - co prawda jeżdżę samochodem ale czasem mnie jakoś tak ściska ....Koloryt wrócił prawie do normy, mam jeszcze podskórne krwiaki ale to szczegół.:confused2:
Poza tym dołączam do grona miłośniczek mierzenia tempki - ta "mania' zaczyna mnie dopadać co wieczór - tak że z niecierpliwością czekam do orana ...:-D

ja wszakże miałam możliwość obserwacji moich (.)(.) tylko do 15 tc.. ale sama byłam w szoku:szok: no i na tym etapie zastanawiałam się, czy aby od razu takiego przystosowanego do karmienia nie kupić.. ;-)

wogole baaaardzo mi się podobają kobiety w ciąży - naprawdę! widać wtedy ze taka kobiecina to jedno wielkie chodzące szczęście:tak:

także Dziewczynki - aparaty w dłoń i pstrykac zdjęcia i e-cioci ani@k podsyłać.. niech będzie zadowolona;-):-)

Bzzzz jesteś dzielna! o siniakach już niedługo zapomnisz:tak: życzę też aby mania-tyrania zwiazana z tą okolicznoscią też szybko minęła!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o Twojemu eMowi tak się spodoba Twój stan, ze jak już Groszek zobaczy światło dzienne - będzie Cię namawiał na kolejną ciążę, i kolejną, i kolejną.. i kolejną;-)

cześć Dziewczynki,
Ani@k - ja Ci dam dołki, po gołej d...e dostaniesz, pakuj się i przyjeżdżaj pomóc nam się pakować, zmęczysz się to i dobry nastrój odzyskasz, ot co! to samo się tyczy reszty dołujących, przynajmniej się przy przeprowadzce przydacie, a ja wdzięczna będę długo:-D

Kok.o - przy Cudzie garściami mi włosy wyłaziły, teraz jakoś nie zauważam, witaminy łykasz?

Muma - załatwiłaś coś? pamiętaj, będzie dobrze, gdybyś miała jakieś problemy - daj znać, popytam

dla wszystkich staraczek w pełni różowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Kok.o Twojemu eMowi tak się spodoba Twój stan, ze jak już Groszek zobaczy światło dzienne - będzie Cię namawiał na kolejną ciążę, i kolejną, i kolejną.. i kolejną;-)
yyyyy wątpie :-D , pewnie bedzie miał dosc nieprzespanych nocy ;-):-) (chociaż wspominał kiedyś, ze wolałby,zeby Groch nie był jedynakiem :szok: )

alex___ witaminy zaczełam dopiero, 2 dni temu:sorry:.. moze coś pomogą,bo nie chce łysa być ;-):-)

Do góry