reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

wiesz Alex___ z tymi moimi schizami to jest dziwnie.. niby mi się wydaje ze doła nie ma.. to się qźwa pojawia.. jak myślę że dół zasypany - qrcze jest głęboki po same pachy.. będziesz w moim wieku to sie przekonasz co mam na myśli:tak:
Kok.o :-D no jasne!!! jedynaki są okropne!!! a ja Ci mówię że eM będzie Ci marudził i marudził:tak:
Muma mam nadzieję że sprawy się układają po Twojej myśli - nawet sobie nie potrafię wyobrazić co teraz przechodzisz:zawstydzona/y: ale trzymam kciuki aby nerwy i zła atmosfera nie dokuczały Wam!!!! No i mam nadzieję że Olek to wytrzymuje i nie kopie Cię bezustannie!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja chyba jutro będe poza zasięgiem.. co prawda szkolenia moje jakies takie ratalne:eek: myślałam że inaczej będą wyglądac..no ale:baffled:

reklama
eeeeeeeeee:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::ninja2:

znaczy chciałam powiedzieć ze jedynaki nie są taaaakie złeee!!!!!!:tak:

:happy: sąąąąąąąą naprawdę świeeeeetne!!!!! napprawdę!!!!!!!:tak::tak::tak:

cześć Dziewczyny!!!
Ja już w domku, oglądam właśnie program na TVP2 o różnych przypadkach ciąż. Matkooooo ale cuda!!! Amerykanka, ponad 50 letnia urodziła trojaczki swojej córce!!! Jej córka nie mogła zajść w ciążę, więc postanowili, że jej rodzona mama będzie ich surygatką. Kobieta była już w trakcie menopauzy, lekarze zablokowali ten proces, później całkowicie to cofnęli, przeszła leczenie hormonalne, trwało to bardzo długo, dwie pierwsze próby nie powiodły się, stracili wszystkie pieniądze i nadzieje. Ale lekarze dali im jeszcze jedną, ostatnią szansę, wszczepili 3 zarodki w nadziei, że przyjmie się choćby jeden. Na pierwszym usg było widoczne jedno dziecko, za dwa tygodnie już 2, a na kolejnym 3!!! wszyscy byli w szoku!!! Małe urodziły się w 33 tygodniu ciąży, spędziły 8 tygodni w inkubatorach, ale teraz są całe i zdrowe!!!! Aż się popłakałam....
Widzicie Dziewczynki!!!! nie wolno się załamywać i poddawać!!!!! wszystko się może udać jak się tylko bardzo chce!!!! więc wyłazić po kolei z dołków, otrzepać się z resztek piachu i kurzu i do roboty!!!!!:tak:
Uciekam dalej oglądać...teraz jest kobieta o dwóch macicach:szok: jest w ciąży, w każdej macicy jedno dziecko:szok:

dobry wieczór ja na moment , bo muszę się przyszykować na jutro - wyjeżdżam - wrócę w niedzielę :) miłego weekendu

nie chcę nikogo w.....ać ale ja już mam wakacje :confused2:

pozdrawiam :))
:-D

ale dziś zły dzień , chyba zaraźliwe to jest
jak nie miałam pracy to teraz mam nadmiar i mam dość tych bab marudnych

nie mam nawet czasu poszukać lekarza lepszego

lumina,w necie napewno znajdziesz informację na temat lekarzy...albo może popytaj kogos w swoim środowisku???zawsze warto,bo może która z koleżanek ma dobrego lekarza!!!Głowa do góry:-)

reklama
dzień dobryyy:-)a co tu tak pusto????????????ja pije kawusie poranna i czekam na towarzystwo!!!!!!!U nas juz pieknie na dworze!!!słonko świeci od samego rana:-)dobrze,ze weekend zapowiada sie słonecznie!!!!!!:-)Kurcze dziewczyny,czy to "normalne"ze ja mam niska temp??????????nie wiem czy to normalne,czy o co chodzi????!!!!utrzymuje sie tak jak widac na wykresie......

Do góry