reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuzanka zobaczysz jutro jak sie ma tempka, jak dobrze, siknij se. w koncu to bedzie 32 dzien cyklu, tak? a ty masz dlugie???bo nie pamietam. I o ile mnie pamiec nie myli mialas hsg, tak? czyli szansa jest. Nie nakrecaj sie za bardzo, choc wiem, ze to trudne.

Gatto ja mam cykle 28-30 dniowe ,rzadko mi się zdarzają długie chyba,że są bezowulacyjne ,nie chce się nakręcać bo wiem ,że i tak nic z tego :blink::no:ale dla czystego sumienia ,żeby jutro na weselu wypić to zrobię :tak:

kasica
mojego męża taka młoda ciocia straciła 8 ciąż i w końcu zaszła w wieku chyba 36-37 i ma teraz synka ślicznego 6 lat już ma :tak:więc głowa do góry uda się i Tobie kochana :*

Mnie tez w 14dc wyszedl negatyw, a za 2 dni juz byla slabo widoczna druga kreska, za nastene 2 "tory". Nie bez powodu mowia, ze 18 dfl to ciaza:tak:
lumina wybierz tego, ktory ma najwiecej pozytywow:happy2:

wiem,lumina,opinie sa podzielone o lakarzach,z reszta ze wszystkim tak jest...ktos ma dobre zdanie,a ktos inny nie!!!Ja np.teraz co 11 lipca jedziemy do warszawy to tez opinie czytałąm o tym lakarzu,i sa bardzo,bardzo różne!!!od najlepszych do tych najgorszych!!!ktos sobie naprawde chwali,a ktos inny odradzo i tak w kółko ze wszystkim....dziewczyny mam jeszcze takie zapytanko,nie jestem pewna itd...bo jak pojawi glucik,to oznacza,ze owulacja jest własnie wtedy??czy ze ona za niedługo nastąpi?>>!własnie lumina,szukaj takiego,który ma najwiecej dobrych opini...a ktos z otoczenia nie moze polecic ci lekarza??kolezanki itd...

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki,
Zuza - mocno zaciskam! i wierzę mocno, że podwójna jesteś, tylko jeszcze o tym nie wiesz
Bzzzz - gdzie się wybierasz?
Ani@k- where are you?
Muma - co tam?
Kasica - przeszłaś swoje, mam nadzieję, że już niedługo i dla Ciebie zaświeci słońce
u nas też upał, piaskownica zaliczona, teraz młodzież tnie komara, a ja sprzątam
jutro z rana jedziemy do rodziców, więc ja odpocznę, a Cud znów pewnie w basenie dzień przesiedzi
melduję, że ja nigdzie nie zamierzam uciekać, inne wątki mnie nie interesują, tyle, że remont nabrał rozpędu to i czasu mniej

reklama
Czesc Dziewczynki.

Kasica-tak mi przykro. Ale sie uda!!! Musi!!!

Zuzanka-
nie martw sie, zatestuj tak dla spokojnosci.

Muma - napisz jesli masz chwilke i ochote.

Dziekuje za fluidki.
Ja dzis 4 dzien na clo, ale jajniki sa spokojnie. Chyba nie reaguja juz. Ostatnio to dawaly mi w kosc.
Dziewczynki, martwie sie tym i moim niskim poziomem estrogenow, bo endometrium bylo takie cienkie.

Nic, czekam do wizyty w poniedzialek.
Buzka

Do góry