reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny

ja dzisiaj z domku ,spakowana na urlopik 2 tygodniowy ,pogoda zapowiada się upalna więc się cieszę bo się opalę :tak:
Gatto podglądam cały czas Twój wykres i mam cały czas nadzieję,że jak się tak na niego napatrzę to się zarażę:tak:
kasica witaj ,ja zaraz muszę jakieś śniadanko zjeść a później dopiero kawka ,upał i u nas się zapowiada:szok:

ja to mam wrażenie ,że moja tempka robi mnie w bambuko i jutro spadnie na łeb na szyję i nici z tego będzie @ a ja jutro mam wesele :confused: i chyba zrobię jutro rano test no bo jak się napiję???sama nie wiem juz mam taką nadzieję:sorry2::zawstydzona/y::-(ehhhh szkoda gadać ....

ja dzisiaj w rozjazdach będę ale mam nadzieję wpadać do Was jeszcze dzisiaj ....no i kawka na bb obowiązkowa :tak:
Ani@k ranny ptaszku gdzie jesteś??bo reszta śpiochów i fasolów śpi :-)

reklama
Zuzanka wlasnie mialam cie pytac o twoja temp, ale juz widze:)ladnie rosnie, oby sie taka utrzymala jeszcze przez 6 dni!!!!!!!potem nastepne 6, potem nastepne i nastepne itd:tak: Bierz moje swiezutkie fluidki moze ci pomoga!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aleksis ja nie Kasia, ale imie chyba wplywu nie ma:happy2:Jedz na Sycylie, odstresuj sie, zobacz swiata, wyplazuj, najedz ryb i owocow, pizze i canolli i wracaj zaciazona!!!

bzzzz udanych wakacji zycze!!!!!

Katiuszka no widzisz, nic latwo nie przychodzi, a jak juz trezba zalatwiac cos z urzedami to masakra! Ale najwazniejsze, ze juz jestescie "prawie" przepisani:happy2:

Kok.o tobie dupcia rosnie, a mnie boli od zastrzrykow. To chyba lepiej ci:-D

kasica jesli chodzi o tempki to mysle, ze twoja jest normalna, w sensie, kazdy z nas ma swoja temperature ciala i twoja jest taka. Teraz bierz sie za eMa, bo owulka tuz, tuz!!!! Bardzo mi przykro, ze stracilas ciaze, nie wiedzialam:-(

Ani@k moj eM tez jedynak i tez fajny!! i wcale nie jest egoista:tak:

U mnie dzis zapowiadaja temperatury piekielne, wiec zamierzam siedziec w domu z wlaczona klimatyzacja.

Gatto oj kochana oby rosła bo ja cały czas mam wrażenie ,że ona spadnie za chwilę (panikuje co ??) za fludki baardzo dziękuje i mocno je chwytam :tak:
kasica:tak:ja miałam w pierwszym cyklu dość dziwną tempkę i teraz też wydawało się ,że jest coś nie tak bo niska ,ale widzisz każda z nas jest inna i tak jak pisze Gatto dosiadaj eMka i działajcie :tak::-D

bzzz ale Tobie to dobrze ehhh
ja dzisiaj w domu niby siedzę ,ale mam ze szczeniakiem na szczepienie i z moją małą do szkoły złożyć dokumenty do średniej szkoły a w ten upał wcale mi się nie marzy jechać przez pół Wawy :-(

kok.o dawaj fotkę ze swoim wzdętym brzucholem :-pa jak samopoczucie nie męczy już Cię fasol?
katiuszka a Ty jak tam się trzymasz ??
ja mam tylko nadzieję,że nie pouciekacie tutaj wszystkie zaciążone na inne fora ciężarówek i Nas opuścicie :dry::wściekła/y::-(

ellooołł:-)
noooooooooooooo zuzanka! &&&&&&&&&&&& :-) i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ naszczęście;-) Zrób tego testa jutro, zebyś Fasola nie zalała procentami :-D

Ja nie zamierzam uciekać nigdzie, tylko rzadziej sie odzywam, bo w domu tylko ucinam drzemki lub sie wyleguje (nawet kompa nie chce mi sie włączać, bo w pracy mam go az za duzo :-p) , no i zasypiam o 21 ;-):-) A Groszek grzeczniutki jest:-)

bzzzz Ty... Ty... wwrrrr no... :wściekła/y: heh.. ;-) odpoczywaj kobito, wyleguj sie i relaksuj na wakacjach :-)

lumina moze tych babek-klientek podpytaj o dobrego lekarza. moze któraś ma jakiegoś magika :-)

Ostatnia edycja:
I to wg mnie jest bledem, bo dla dziewczyn starajacych sie, lub po stratach, kazda nowa ciaza jest jakas iskierka nadzieji, ze i innym sie uda. Ja zaczelam od watku ciaza po poronieniu...ten watek jest naprawde bardzo specyficzny, bo mozna tam znalezc najrozniejsze problemy, ale tez i ciezarowki. Dziewczyny bardzo mi pomogly i jak widzialam te sygnaturki z 2, 4 czy 6ma ciazami straconymi, ale i z nowonarodzonymi dzieciaczkami to zrozumialam, ze nadzieja jest zawsze! Warto sie wspierac czy to sie stara o dizecko, czy sie go spodziewa czy tez juz urodzilo. Owszem w momencie, kiedy juz dzidzia jest na swiecie, moze trudniej znalezc czas, ale co jakis czas mozna chyba wykombinowac te 10 min i dac znac.
Edit: to tak w ramach odpowiedzi na posta Zuzy

reklama
kok.o no ściągam fluidki od wszystkich ciężaróweczek bo może i u mnie coś się w końcu ruszy ,ale ja się tak boję robić test ,że mi nie wyjdzie a ja naprawdę już bym chciała ...kurde 7 lat ,7 biednych lat czekam aby w końcu cieszyć się zdrową ciążą i później maleństwem !!!!ale wiem tak jak Gatto pisze,że są dziewczyny po dużo większych problemach i wiem ,że się udaje nawet są przykłady na naszym wątku,że jest zawsze szansa !:tak:ohhhh dziewczyny ale jestem chyba troszku zajarana :sorry2:ja straciłam jedną ciążę w 7 tygodniu :-(CP.

Do góry