reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

jakoś widzę tam wózeczek a obok siebie na jakiejś pięknej kozetce, ech....;-)

Jakoś mi sie Muma zwizualizowała w tym namiocie w XIXwiecznej sukni białej,falbaniastej, ciasnym gorsetem spętana, z piersią łagodnie falującą w nieznośnym upale, omdlewająca na wiklinowej kozetce. Obok stoi eM, w surducie (czy czymś takim;-)) jedną ręką wachlujący z piór strusich wachlarzem Mume zemdloną, z globusem, a drugą kołyszący rozwrzeszczany wózek :-D Nieopodal na stoliku niedopita kawa w fajansowej zastawie.:-p
a! i ptaki śpiewają w tle.

Ostatnia edycja:
reklama
Aaronka a moze coś takiego??? a Ty wyszywasz z 'gotowca' czy sama tworzysz???
matrix.jpg

Ani@k nie obraź się, ale ten obrazek powiesiłabym na klatce reprezentacyjnej do kotłowni w domu moich rodziców (nota bene tak żartujemy z obrazów, które nam kompeltnie nie leżą)
Dla mnie jest on przerażający, mimo, że nie jest kolorowy:). Mógłby promować przystanek Woodstock.

Korzystam ze wzorów już gotowych (jest ich tysiące), aczkolwiek wiem o istnieniu programów, które przerabiają zdjęcia i dobierają kolory muliny.

Ostatnia edycja:
dobra.. staram się nie obrazić..:-(;-)
naprawdę Cię to wycisza??? a jak nie trafisz bądź coś pomylisz.. np. zamiast 'krzyżyka' wyjdzie Ci no nie wiem 'rombik' - nie dostajesz 'szału'???

Czasami jest tak, że się na czymś walne, ale nie wiem, że popełniłam błąd.
Jak już dojdę do tego, że jest pomyłka, mam np. 2 dni samego prucia. I to mnie wnerwia.
Ogólnie krzyżyki uspokajają bardzo, a na końcu wręcz cieszy efekt końcowy, no może oprócz Afrykanek:)

Witam się i ja!

Jak to zwykle bywa @ przylazła... ciesze się tylkko, że tym razem nie zaliczyłam takiego zjazdu jak ostatnio.

reklama
Witam się i ja!

Jak to zwykle bywa @ przylazła... ciesze się tylkko, że tym razem nie zaliczyłam takiego zjazdu jak ostatnio.

Czesc Tasza. Moja @ sie wlasnie konczy. Moze i lepiej, ze @ przylazla, bo tak bym nie pojechala w odwiedziny do mamy i brata.
Dobrze, ze tym razem bylo lepiej. Warto pic ziolka na ciezkie miesiaczki

Do góry