Ani@k..........ja należe do KOBIET PRACUJACYCH...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz po imprezie.......było moja ukochana przyjaciółka zmężem... był grill i inne rrytaski
......................Laski jaki prezent dostałąm od niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAJEBISTY(jak dla mnie):-)to jest moja przyjaciółka od podstawówki.......przyszła z mężem dzis.......ale było SUP[ER WESOŁO:-):-):-)..........był MELANŻ..................TO NA MELANŻU,TO BYŁO NA MELANŻU......
PS............................................kocham was..........................kocham was WSZYSTKIE "MOJE"BABECZKI".............chcałam napisac,ze wszystkie bardzom DUŻO dla mnie znaczyci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!każda z was....każdy wpis...............po prostu podczymuje mnie na duchu.....daje mi siłę do walki......dalszej walki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dgyby nie to,ze moge tu pisać,smucić itd...moze bym ocipiała..................raczej napewno!!!!!!!!!!!!!!a,dzięki Wam................... szczerze_________________...trzymam się ...jakaoś......i jedno chce wam WSZYSTKIM POWIEDZIEĆ............................KOCHANE BABECZKI..............................BARDZO WAS KOCHAMMMMM......................................Może nie zasługuję naprzyjęciedo WASZEGO GRONA..........nie,wiem,nie nalegam......wpraszac sięnie będę...bo wiem,ze to grono raczej dla wtajemniczonych.......................ja to wszystko zrozumię.....!!!!!!!!!!!!!!!1ale wiedzcie,że..........................................jesteście dla mnie naprawdę PODPORĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) DZIĘKUJĘ KOBIETKI!!!!!!!!!

Ostatnia edycja: