reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k..........ja należe do KOBIET PRACUJACYCH...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)ja juz po imprezie.......było moja ukochana przyjaciółka zmężem... był grill i inne rrytaski:)......................Laski jaki prezent dostałąm od niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAJEBISTY(jak dla mnie):-)to jest moja przyjaciółka od podstawówki.......przyszła z mężem dzis.......ale było SUP[ER WESOŁO:-):-):-)..........był MELANŻ..................TO NA MELANŻU,TO BYŁO NA MELANŻU......:-DPS............................................kocham was..........................kocham was WSZYSTKIE "MOJE"BABECZKI".............chcałam napisac,ze wszystkie bardzom DUŻO dla mnie znaczyci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!każda z was....każdy wpis...............po prostu podczymuje mnie na duchu.....daje mi siłę do walki......dalszej walki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dgyby nie to,ze moge tu pisać,smucić itd...moze bym ocipiała..................raczej napewno!!!!!!!!!!!!!!a,dzięki Wam................... szczerze_________________...trzymam się ...jakaoś......i jedno chce wam WSZYSTKIM POWIEDZIEĆ............................KOCHANE BABECZKI..............................BARDZO WAS KOCHAMMMMM......................................Może nie zasługuję naprzyjęciedo WASZEGO GRONA..........nie,wiem,nie nalegam......wpraszac sięnie będę...bo wiem,ze to grono raczej dla wtajemniczonych.......................ja to wszystko zrozumię.....!!!!!!!!!!!!!!!1ale wiedzcie,że..........................................jesteście dla mnie naprawdę PODPORĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) DZIĘKUJĘ KOBIETKI!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasica, ale Ci się zebrało na szczerości, ja też tak czasem miewam;-) zwłaszcza po melanżu.:tak:
Powiedz co dostałaś od przyjaciółki, ciekawość zżera.:-):-)

Witam Was Wszystkie Kobitki :)
Nie bywamy tutaj bo nas życie wciąga i szans nie daje ;)
sprzątamy, malujemy, gotujemy i duuuużo spacerujemy, wręcz włóczymy się jak kundle po wsi :D
Młody daje na okrągło znać o sobie (a podobno 90% czasu dziecko spędza na odpoczynku ) a on puka na okrągło a jak już siądę to widać jak brzunio mi podskakuje a jak na 6 miesiąc to nie mam go prawie wcale więc kosmicznie to wygląda:-D
z ciekawostek, jeżeli któraś z Was miała takie śmieszne coś jak ja że zawsze kilka dni przed @ wpadała w szał sprzątania to przestrzegam, że wicie gniazdka w ciąży jest po stokroć gorsze:wściekła/y: Można się zaorać na amen a i bez tego jestem chorobliwą pedantką :D
Ehh ogólnie jest cudnie czego życzę każdej z Was i trzymam za to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
29-go mam usg 4D jak uda się młodego sensownie ująć w kadrze wstawimy jakieś foto lub filmik :)

Kasica sie ululala na calego!! I BARDZO DOBRZE!!! Buzka! Aaaaa...napisz jaki prezent dostalas!!! Tez ciekawa jestem!!

Jak Kasica, śpisz jeszcze? Położyłaś się pewnie koło 4.00 w nocy.

Byłam w Ikei, ale jakoś nic mnie nie rzuciło na kolana, myślałam że będę latać między regałami, ale chyba jednak zakupy pępkowe będę robić w innych sklepach. Zobaczę jeszcze.

Haszitka co się stanęło??

No cóż, wiele się dzieje. Znajoma opowiadała, jak była z chłopem na pogotowiu bo zrobił sobie ała w nóżkę. lekarze mają rentgena w oczach:szok:. wysłali go do domu a noga nadal boli i ledwo chodzi:szok:

A gluta to raczej nie zmierzę bo w tym cyklu wcale go nie było, tylko miałam uczucie mokrego, nic się nie ciągnęło jak zawsze.

reklama
witajciue babeczki!!!!!!!!!!!ja juz na nogach,dawno wstałam,ale spiaca na maxa jestem...i chyba dzis bardzo wczesni sie położe..rano do pracy mam o 4 pobudka:(Dostałam kosmetyki z SEPHORY,:-)tusz do rzes taką wode do demakijażu,w buteleczce ,żel pod prysznic,oraz balsam do ciała.Jestem bardzo zadowolona dziewczyny,trafiła w mój gust kumpela:)

Do góry