reklama
Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Normalnie śpię cały czas, właśnie mi Julka kawkę robi ;-)
Ja dziś na obiad mam na pewno ziemniaczki i fasolkę i coś do tego, może jajo sadzone.. Nie mam coś pomysłu.
kok.o - ja kupię ten Vanish proszek do dywanów i zobaczymy ;-) To sie wysypuje, odkurza i dywan powstaje, jest czysty i pachnie kwiatami
Zobaczymy
Pokój Julki skończony, bierzemy się na całego za Olusia teraz.
Aaa jutro mnie nie ma - jadę rano do dziadków a potem prosto do gina , także cały dzień nam zejdzie...
Normalnie śpię cały czas, właśnie mi Julka kawkę robi ;-)
Ja dziś na obiad mam na pewno ziemniaczki i fasolkę i coś do tego, może jajo sadzone.. Nie mam coś pomysłu.
kok.o - ja kupię ten Vanish proszek do dywanów i zobaczymy ;-) To sie wysypuje, odkurza i dywan powstaje, jest czysty i pachnie kwiatami

Pokój Julki skończony, bierzemy się na całego za Olusia teraz.
Aaa jutro mnie nie ma - jadę rano do dziadków a potem prosto do gina , także cały dzień nam zejdzie...
Cześć Dziewczyny...
właśnie znalazłam...i mi łezka poleciała po policzku
MUZYKA BOBASA - Pierwszy raz słyszę morze - YouTube
Miękka jestem.
właśnie znalazłam...i mi łezka poleciała po policzku
MUZYKA BOBASA - Pierwszy raz słyszę morze - YouTube
Miękka jestem.
aaronka To mój bobas chyba jest najszczęśliwszy na świecie,:-):-):-) bo u mnie na kwadracie w pracy non stop taka muza leci. A już gdy robimy zabiegi i masaże to do tego jest kompletna cisza....nikt nawet nie rozmawia...

A ogólnie dużo jest takiej muzy w necie, to można sobie ściągnąć.

A ogólnie dużo jest takiej muzy w necie, to można sobie ściągnąć.
witajcie!!!!co do Chylińskiej...mi jakos nie podoba się w jasnych włosach..przyzwyczaiłam się do jej "ostrego,rockowego wyglądu"w czarnych włosach,ale to jest tylko moje zdanie;-)Ja własnie wcinam kopytka,mizerię i kotlety mielone.Kolezanka z pracy,bardzo długo starali się o dziecko,ma chyba 34-35 lat,przeszli mase badan, itd!!az zdecydowali się na in vitro,na poczatku tego roku,no i niestety nie udało się:-(,pare mc.temu mięli druga próbe i udało im się!!bedzie rodzic w styczniu........blizniaki!!!!2 chłopaków:-):-):-)bardzo,bardzo się ciesze,ze w koncu im sie udało!!!A tak apropo.....dzis w pracy gadałam z kolezanka i cos zeszło na temat ciąży...i ona mi powiedziała,ze ostatnio oglądała ROZMOWY W TOKU i było o ciążach,tzn.jak kobiety nie mogły zajsc w ciąże!!!!!!!ale ta kolezanka nie oglądała tak dokładnie tego...tylko kobiety które były w studio,móiły,ze gdzies w plosce jest jakis kamien....i jak się siądzie na niego to zajdzie się w ciążę!!!Była kobieta co miała 3 partnerów i z zadnym nie była w ciąży,a starali się,,,,,i jak miała kolejbnego faceta to tez się starali itd...i nie wychodziło,pojechali gdzies gdzie jest ten kamien................kilka mc.potem ona zle się czuła itd.zrobiła test i okazało się,ze jestw ciąży!!!Nie wiem o co chodzi??!!wierzyc,nie wierzyc...sama nie wiem
kasica, mnie tez nie podoba się chylińska teraz. Straciła pazura w swoim stylu. Była charakterną babką, a teraz śpiewa disco polo i jest słodką blondi. Chociaż i tak ją lubię, ale muzę wolałam rockową.
A co do rozmów w toku, takie bzdety są kręcone dla zacofanych ludzi i chyba takie osoby tylko w to wierzą i oglądają. Kamień na zajście w ciążę, litości. Może sama też na nim siedziała...heheheheheh To nawet nie jest medycyna niekonwencjonalna, która działa na podświadomość.
A co do rozmów w toku, takie bzdety są kręcone dla zacofanych ludzi i chyba takie osoby tylko w to wierzą i oglądają. Kamień na zajście w ciążę, litości. Może sama też na nim siedziała...heheheheheh To nawet nie jest medycyna niekonwencjonalna, która działa na podświadomość.
Oj nie kochana i z tym się nie zgodzę. To tez moze działac na podświadomość.
Słyszałaś że:" Wiara czyni cuda..."
dziewczyny mam dylemat.....dzwoniłąm do Warszawy zeby umówic się na wizyte do androloga,do tego u którego raz juz byliśmy....no i pani mi mówi,ze wrócił z urlopu bardzo dobry androlog,nawet lepszy od tego u którego ostatnio my bylusmy(u tego co Muma nam poleciła),bardzo dobrze o nim mówiła przez telefon itd...i nie wiem co robic???????????????czy iśc do tego u którego juz razy bylismy,co zalecił Adamowi posiew na bakterie itd..czy iść do zupełnie innego.....
nie wiem co robic.....ps.popieram Cię caterina.......tere fere...tez oglądam Rozmowy w toku jak mam czas.....i nie uważam się za zacofaną

Ostatnia edycja:
katiuszka79
Fanka BB :)
cześć Dziewczyny!!!
niby siedzę cały dzień w domu, ale jakoś tak mi zleciało, że nie miałam czasu wcześniej coś skrobnąć
chyba z pół dnia wisiałam na zmianę na telefonie to na skypie...aż mnie jadaczka boli;-)
kasica co do lekarza, to jak byliście zadowoleni z tamtego, to chyba bym nie zmieniała. Ja tez jak dzwonię do mojego prywatnego, tzn. do tej kliniki, gdzie on przyjmuje, to często go nie ma i pani proponuje drugiego ginka, że też bardzo dobry i w ogóle. Ale ja zawsze chodzę do swojego...pewnie, jakby coś się niedobrego działo i trzeba by było szybko działać, to tak. Zastanówcie się z Adamem, ale jak w najbliższym czasie ma sie tamten pojawić, to ja bym poczekała. Ale wiadomo...to tylko moje zdanie;-)
A co do "Rozwów w toku"....hmmm kiedyś...jak się zaczynał ten program, to były fajne, życiowe tematy, o coś tam konkretnego chodziło. A teraz....szkoda czasu na to. Tematy z palca wyssane, typu "nie zmywam makijażu od tygodnia"
no i co? a nie myj się i rok, tez mi sensacja.
Czasem znajdzie się jakiś normalniejszy temat, np. właśnie o ciąży, ale mam wrażenie, że te historie są wyreżyserowane, wszystkie te osoby są poprzebierane, sztucznie mówią...no nie wiem...mam takie odczucie...Kiedyś bardzo mi się podobał, no ale to było chyba z 10 lat temu...
A z kamieniem....hehehe dobre....ja tam nie wierzę, ale jak komuś to ma pomóc, niech siada na kamieniach...ale jak już ktoś z tego kasę ciągnie, to dla mnie ściema na całego.
Muma powodzenia jutro u ginka!!! mam nadzieję, że nie skieruje Cię od razu na bocianówkę;-) Niech Oluś jeszcze posiedzi
Ani@k pytałaś jak odczucia ciążowe na samym początku...ja to chyba jakiś dziwak jestem, bo jak nie byłam w ciąży, to oczywiście co miesiąc miałam full zestaw objawów. A jak w końcu naprawdę zaszłam, to kompletnie nic!!! do tej pory piersi nie zmieniły mi koloru, rozmiar a i owszem i to podwójnie chyba;-) Ale zero ciemniejszych brodawek czy czegoś tam. Nie miałam mdłości do 6 tygodnia, zero zachcianek do tego czasu. Czyli po objawach to bym nie wiedziała czy jestem czy nie w ciąży. A co do gluta...to u mnie róznie z nim bywało, w życiu bym nie doszła czy mam owulkę czy nie sugeując się tylko glutem
Jak nie staraliśmy sie o dzidzię, to glut był taki, że ho ho...a potem...zaginął w akcji
ale widocznie jakiś tam był nieśmiały w ukryciu, bo się udało. Tak więc moje zdanie, nie ma co za bardzo zwracać uwagę na owego osobnika, działać i tyle 
Gatto Ty jutro masz usg genetyczne? czy to ten test pappa...bo zapomniałam
o której godzinie??? będe trzymała kciuki, żeby wszystko wyszło pięknie!!!!!
niby siedzę cały dzień w domu, ale jakoś tak mi zleciało, że nie miałam czasu wcześniej coś skrobnąć

kasica co do lekarza, to jak byliście zadowoleni z tamtego, to chyba bym nie zmieniała. Ja tez jak dzwonię do mojego prywatnego, tzn. do tej kliniki, gdzie on przyjmuje, to często go nie ma i pani proponuje drugiego ginka, że też bardzo dobry i w ogóle. Ale ja zawsze chodzę do swojego...pewnie, jakby coś się niedobrego działo i trzeba by było szybko działać, to tak. Zastanówcie się z Adamem, ale jak w najbliższym czasie ma sie tamten pojawić, to ja bym poczekała. Ale wiadomo...to tylko moje zdanie;-)
A co do "Rozwów w toku"....hmmm kiedyś...jak się zaczynał ten program, to były fajne, życiowe tematy, o coś tam konkretnego chodziło. A teraz....szkoda czasu na to. Tematy z palca wyssane, typu "nie zmywam makijażu od tygodnia"

A z kamieniem....hehehe dobre....ja tam nie wierzę, ale jak komuś to ma pomóc, niech siada na kamieniach...ale jak już ktoś z tego kasę ciągnie, to dla mnie ściema na całego.
Muma powodzenia jutro u ginka!!! mam nadzieję, że nie skieruje Cię od razu na bocianówkę;-) Niech Oluś jeszcze posiedzi

Ani@k pytałaś jak odczucia ciążowe na samym początku...ja to chyba jakiś dziwak jestem, bo jak nie byłam w ciąży, to oczywiście co miesiąc miałam full zestaw objawów. A jak w końcu naprawdę zaszłam, to kompletnie nic!!! do tej pory piersi nie zmieniły mi koloru, rozmiar a i owszem i to podwójnie chyba;-) Ale zero ciemniejszych brodawek czy czegoś tam. Nie miałam mdłości do 6 tygodnia, zero zachcianek do tego czasu. Czyli po objawach to bym nie wiedziała czy jestem czy nie w ciąży. A co do gluta...to u mnie róznie z nim bywało, w życiu bym nie doszła czy mam owulkę czy nie sugeując się tylko glutem

Gatto Ty jutro masz usg genetyczne? czy to ten test pappa...bo zapomniałam

reklama
Ta, rozmowy w toku są Kasica reżyserowane, wymyślają bzdetne tematy i leją szlam ludziom do głowy. Moja koleżanka ze swoim mężem w ten sposób dorabiają, za dzień zdjęciowy w detektywach i wesołoskiej płacą 1000zł, a za rozmowy w toku też 1000zł jak jesteś na scenie i pierdzielisz kocopoły na które się zgodzisz (wymyślają każdemu, żeby było kolorowo) a jeśli siedzisz w pierwszym rzędzie i odpowiesz na jedno dwa pytania to dostajesz 300zł w drugim rzędzie nie wiem, bo nie siedziała. A ogólnie te wszystkie programy są kręcone właśnie w jeden dzień. Aby tam trafić trzeba zrobić sobie foty i umieścić w odpowiedniej agencji reklamowej, biorą każdego jak widać.
Kiedyś owszem, były ciekawe i z życia wzięte, tak jak Katiuszka mówi, ale teraz to żenada.
A Muma i wszystkie lejdis, dzwoniłam do Dudarewicza! Umówiłam się na wizytę w środę. Też marudził, że 3-4d jest niepotrzebne, ale ja powiedziałam, że mimo to chcę dla siebie, to powiedział że nie ma sprawy, tylko to będzie 60zł więcej... Spoko! W sumie to przez telefon dobre wrażenie rzeczywiście na mnie wywarł. Taki...taki.... niesłychanie spokojny człowiek
miły.
Kiedyś owszem, były ciekawe i z życia wzięte, tak jak Katiuszka mówi, ale teraz to żenada.
A Muma i wszystkie lejdis, dzwoniłam do Dudarewicza! Umówiłam się na wizytę w środę. Też marudził, że 3-4d jest niepotrzebne, ale ja powiedziałam, że mimo to chcę dla siebie, to powiedział że nie ma sprawy, tylko to będzie 60zł więcej... Spoko! W sumie to przez telefon dobre wrażenie rzeczywiście na mnie wywarł. Taki...taki.... niesłychanie spokojny człowiek

Ostatnia edycja: