reklama
kok.o
Fanka BB :)
hej :-)
dla wizytantek ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dla wizytantek ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k
Kok.o właśnie do mnie dotarło ze Ty se kiecke na ślub kupiłaś!!!!!!!! no musiałaś nieziemsko wyglądać (może jakaś foteczka???)
Aaronka ja w sumie podziwiam Twój zapał do dziergania
wiecie na co ostatnio wpadłam??? dlatego ze w sklepach ciężko mi cokolwiek kupić do ubrania postanowilam sobie że będę sobie szyć..przecież to niby takie proste!
kupiłam juz gazetę z wykrojami, a ze nie mam jeszcze maszyny postanowiłam TYLKO poczytac.. zaraz zacytuję jedno zdanie z szycia prostej spódniczki (znaleziony w necie) oryginały takich opisów są BOSKIE, zobaczcie i zrozumcie
:
(...) Obrzucam zygzakiem od góry. Składam obie części tak, żeby zeszły się dolne nacinki. Przeszywam dwukrotnie pod kątem na górze rozcięcia, zaczynając od miejsca, gdzie kończy się szew tyłu (...)
heh z tymi wykrojami chyba do krawcowej pójdę
Aaronka ja w sumie podziwiam Twój zapał do dziergania

wiecie na co ostatnio wpadłam??? dlatego ze w sklepach ciężko mi cokolwiek kupić do ubrania postanowilam sobie że będę sobie szyć..przecież to niby takie proste!
kupiłam juz gazetę z wykrojami, a ze nie mam jeszcze maszyny postanowiłam TYLKO poczytac.. zaraz zacytuję jedno zdanie z szycia prostej spódniczki (znaleziony w necie) oryginały takich opisów są BOSKIE, zobaczcie i zrozumcie

(...) Obrzucam zygzakiem od góry. Składam obie części tak, żeby zeszły się dolne nacinki. Przeszywam dwukrotnie pod kątem na górze rozcięcia, zaczynając od miejsca, gdzie kończy się szew tyłu (...)
heh z tymi wykrojami chyba do krawcowej pójdę

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, dzieki za kciuki!!
jestem juz po wizycie i wszystko w normie
maly skakal jak nie wiem, NT wyszlo 1.9, a wynik pappa testu bedzie dopiero za tydzien. Oczywiscie mam jakiegos malenkiego miesniaka macicy, ale powiedzial mi ten lekarz, ze jest niegrozny. Nic, nalezy go w kazdym razie obserwowac....Juz jestem zmeczona tymi ciaglymi guzkami, torbielami czy miesniakami!!
jestem juz po wizycie i wszystko w normie

katiuszka79
Gatto super wieści!!!! NT bardzo dobre!!! Teraz jeszcze wyniki z Pappa...ale jakby nie daj Boże coś...to nawet się nimi nie przejmuj!!! Mam nadzieję, że wyjdą bardzo dobre, niziutkie ryzyko chorób i nie będziesz musiała się niepotrzebnie stresować!!!!
Ani@k bożżeeee ale instrukcja...ciekawe co by mi z tego wyszło gdybym podjęła się szycia według tego wykresu
;-)
Dziewczyny...ale zawaliłyśmy wczoraj...
zuzanka miała imieniny
Zuzanka spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe!!!! dużo szczęścia, miłości, uśmiechu na codzień, optymizmu jeszcze większego i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!

Ani@k bożżeeee ale instrukcja...ciekawe co by mi z tego wyszło gdybym podjęła się szycia według tego wykresu

Dziewczyny...ale zawaliłyśmy wczoraj...

Zuzanka spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe!!!! dużo szczęścia, miłości, uśmiechu na codzień, optymizmu jeszcze większego i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!
Ani@k
a najbardziej nawaliłam ja, watkowy przypominacz.. już wcześniej u Kok.o nawaliłam, teraz u Zuzy:-
zawstydzona/y::-( wstyd mi..:-(
Gatto no i przysłowiowa sraczka była nie potrzebna..
Zuzanka mam nadzieję że będziesz tu zaglądać.. chociażby po to aby przypominać mi o najważniejszych wydarzeniach..miałyśmy razem w dołku siedzieć, trzymać się za ręce a ja zapominam po co tu jestem:-
zawstydzona/y:
Kochana spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia.. aby spełnił się największy Twój sen.. aby w kolejne Twoje imieniny błogą ciszę zakłócały Ci śmiechy i płacz Dzieciątka w łóżeczku, abyś nie mogła nadążyć z praniem pieluch i w nosie miała wszystko co się na świecie dzieje!!!!!!!!!
Gatto no i przysłowiowa sraczka była nie potrzebna..
Zuzanka mam nadzieję że będziesz tu zaglądać.. chociażby po to aby przypominać mi o najważniejszych wydarzeniach..miałyśmy razem w dołku siedzieć, trzymać się za ręce a ja zapominam po co tu jestem:-
Kochana spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia.. aby spełnił się największy Twój sen.. aby w kolejne Twoje imieniny błogą ciszę zakłócały Ci śmiechy i płacz Dzieciątka w łóżeczku, abyś nie mogła nadążyć z praniem pieluch i w nosie miała wszystko co się na świecie dzieje!!!!!!!!!
Ani@k
witajcie...dziewczyny,wczoraj zadałam pytanie odnosśnie wizyty u androloga.....bo mam dylemat....katiuszka wyraziła swoją opinię:-) bardzo prosze doradzcie co byscie zrobiły...bo jetem w KROPCE.....
ja tak Katiuszka, na Twoim miejscu nie zmieniałabym lekarza.. zadaniem pań w recepcji jest polecenie innego lekarza, co im szkodzi chwalić drugiego??? spójrz na jakikolwoiek ranking lekarzy i opinie nim - tyle samo osób wychwala co gani.. Twój wybór, niestety!
życie Kasica;-)
reklama
katiuszka79
kasica to jest prywatna przychodnia czy klinika gdzie dzwoniłaś? bo jak tak, to nie ma się co dziwić, że pani polecała innego lekarza, skoro tamtego nie ma. A kiedy ten drugi wraca? mieliście przjść na konkretny termin? bo jak masz termin, np. kończą się tabletki dla Adama, to pewnie trzeba będzie pójść do tego drugiego, a jezeli nie ma takiej konieczności to ja bym poczekała. No ale to juz pisałam...;-)
Dziewczyny chwilowo niezaciążone...wyście się poobrażały na nas??? rzadko zaglądacie... ani@k udziela się jak zwykle, ale zuzanka...bzzzz...jakoś tak od wielkiego dzwonu....Wiem, że ja tez ostatnio miałam spore nieobecności, ale chyba rozumiecie dlaczego...Nie chciałabym, żebyście odeszły przez nasze gadanie o wózkach i ciuszkach. Myślę, że co chciałyśmy wiedzieć na te tematy to juz popytałyśmy. Teraz pewnie zostanie informowanie o kolejnych wizytach i badaniach. Odezwijcie się choć jednym słowem, że żyjecie
:-)
Dziewczyny chwilowo niezaciążone...wyście się poobrażały na nas??? rzadko zaglądacie... ani@k udziela się jak zwykle, ale zuzanka...bzzzz...jakoś tak od wielkiego dzwonu....Wiem, że ja tez ostatnio miałam spore nieobecności, ale chyba rozumiecie dlaczego...Nie chciałabym, żebyście odeszły przez nasze gadanie o wózkach i ciuszkach. Myślę, że co chciałyśmy wiedzieć na te tematy to juz popytałyśmy. Teraz pewnie zostanie informowanie o kolejnych wizytach i badaniach. Odezwijcie się choć jednym słowem, że żyjecie