reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej :-)
dla wizytantek ;-):-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kok.o właśnie do mnie dotarło ze Ty se kiecke na ślub kupiłaś!!!!!!!! no musiałaś nieziemsko wyglądać (może jakaś foteczka???)

Aaronka ja w sumie podziwiam Twój zapał do dziergania:tak:

wiecie na co ostatnio wpadłam??? dlatego ze w sklepach ciężko mi cokolwiek kupić do ubrania postanowilam sobie że będę sobie szyć..przecież to niby takie proste!

kupiłam juz gazetę z wykrojami, a ze nie mam jeszcze maszyny postanowiłam TYLKO poczytac.. zaraz zacytuję jedno zdanie z szycia prostej spódniczki (znaleziony w necie) oryginały takich opisów są BOSKIE, zobaczcie i zrozumcie:eek: :
(...) Obrzucam zygzakiem od góry. Składam obie części tak, żeby zeszły się dolne nacinki. Przeszywam dwukrotnie pod kątem na górze rozcięcia, zaczynając od miejsca, gdzie kończy się szew tyłu (...)

heh z tymi wykrojami chyba do krawcowej pójdę :baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, dzieki za kciuki!!
jestem juz po wizycie i wszystko w normie:tak:maly skakal jak nie wiem, NT wyszlo 1.9, a wynik pappa testu bedzie dopiero za tydzien. Oczywiscie mam jakiegos malenkiego miesniaka macicy, ale powiedzial mi ten lekarz, ze jest niegrozny. Nic, nalezy go w kazdym razie obserwowac....Juz jestem zmeczona tymi ciaglymi guzkami, torbielami czy miesniakami!!

Gatto super wieści!!!! NT bardzo dobre!!! Teraz jeszcze wyniki z Pappa...ale jakby nie daj Boże coś...to nawet się nimi nie przejmuj!!! Mam nadzieję, że wyjdą bardzo dobre, niziutkie ryzyko chorób i nie będziesz musiała się niepotrzebnie stresować!!!!:tak:
Ani@k bożżeeee ale instrukcja...ciekawe co by mi z tego wyszło gdybym podjęła się szycia według tego wykresu:confused:;-)

Dziewczyny...ale zawaliłyśmy wczoraj...:sorry2: zuzanka miała imieniny:sorry2:
Zuzanka spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe!!!! dużo szczęścia, miłości, uśmiechu na codzień, optymizmu jeszcze większego i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!

witajcie...dziewczyny,wczoraj zadałam pytanie odnosśnie wizyty u androloga.....bo mam dylemat....katiuszka wyraziła swoją opinię:-) bardzo prosze doradzcie co byscie zrobiły...bo jetem w KROPCE.....

a najbardziej nawaliłam ja, watkowy przypominacz.. już wcześniej u Kok.o nawaliłam, teraz u Zuzy:-:)zawstydzona/y::-( wstyd mi..:-(

Gatto no i przysłowiowa sraczka była nie potrzebna..

Zuzanka mam nadzieję że będziesz tu zaglądać.. chociażby po to aby przypominać mi o najważniejszych wydarzeniach..miałyśmy razem w dołku siedzieć, trzymać się za ręce a ja zapominam po co tu jestem:-:)zawstydzona/y:

Kochana spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia.. aby spełnił się największy Twój sen.. aby w kolejne Twoje imieniny błogą ciszę zakłócały Ci śmiechy i płacz Dzieciątka w łóżeczku, abyś nie mogła nadążyć z praniem pieluch i w nosie miała wszystko co się na świecie dzieje!!!!!!!!!

witajcie...dziewczyny,wczoraj zadałam pytanie odnosśnie wizyty u androloga.....bo mam dylemat....katiuszka wyraziła swoją opinię:-) bardzo prosze doradzcie co byscie zrobiły...bo jetem w KROPCE.....

ja tak Katiuszka, na Twoim miejscu nie zmieniałabym lekarza.. zadaniem pań w recepcji jest polecenie innego lekarza, co im szkodzi chwalić drugiego??? spójrz na jakikolwoiek ranking lekarzy i opinie nim - tyle samo osób wychwala co gani.. Twój wybór, niestety!

życie Kasica;-)

własnie zdziwiło mnie,ze bardzo go chwaliła.!!!!!ja jak np.zapisuję się do ginekologa to pani pyta do jakiego lekarza!!a, nie mówi,ze X czy Y jest super!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kasica to jest prywatna przychodnia czy klinika gdzie dzwoniłaś? bo jak tak, to nie ma się co dziwić, że pani polecała innego lekarza, skoro tamtego nie ma. A kiedy ten drugi wraca? mieliście przjść na konkretny termin? bo jak masz termin, np. kończą się tabletki dla Adama, to pewnie trzeba będzie pójść do tego drugiego, a jezeli nie ma takiej konieczności to ja bym poczekała. No ale to juz pisałam...;-)
Dziewczyny chwilowo niezaciążone...wyście się poobrażały na nas??? rzadko zaglądacie... ani@k udziela się jak zwykle, ale zuzanka...bzzzz...jakoś tak od wielkiego dzwonu....Wiem, że ja tez ostatnio miałam spore nieobecności, ale chyba rozumiecie dlaczego...Nie chciałabym, żebyście odeszły przez nasze gadanie o wózkach i ciuszkach. Myślę, że co chciałyśmy wiedzieć na te tematy to juz popytałyśmy. Teraz pewnie zostanie informowanie o kolejnych wizytach i badaniach. Odezwijcie się choć jednym słowem, że żyjecie:tak::-)

Do góry