hjeju,wy o pączkach,a mi slinka cieknie!!!!!!!!!!!!:-)ja na sobotę zrobię ciasto z malinami:-)pojade do siostry i sobie nazrywam malinek i coś upichcę
Kobitki...dzis zadzwoniłąm do Warszawy do androloga.....odebrała pani,nie jestem pewna,ale chyba to inna była...i mówię,ze chce zapisac nas do androloga dr.Barczyka,ta pani mo mówi,ze na kiedy bym chciała?wiec pytam czy na 17 wrzesnia jest wolne??powiedziała,ze tak!!!!i nagle mówi mi ze jest jeszcze jeden bardzo dobry androlog(ten o którym tamta mi wspominała...albo to ta sama była??!chu...wie)i mo go poleca...ja grzecznie podziekowałam,powiedziałam,ze my byliśmy dopiero 1 u dr.Barczyka,mąz zrobił badanie które on zlecił i chciałą bym,zeby on mógł je zobaczyc itd...i ona powiedział,ze jak sobie zycze i na 17 wrzesnia na godzine 16.30 mamy wizytę a undrologa...u tego co ostatnio byliśmy
Adas jutro posiew odbiera z laboratorium......w pracy o urlopie musze juz zapowiedziec na 17 wrzesnia i pojedziemy...!!!laseczki...nie straszcie z ta endo
szok...tez kiedys ,nawet dosyc nie dawno czytałą o tym.....ale jak była robiona dro żnośc,histero.,usg itd to by to wykryło???!!!!czy to takie paskudztwo,ze nie!!?
Ostatnia edycja: