reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczyny,mam takie pytanie,moze troche dziwne......od samego rana mam mokro na wkładce:sorry:tzn.takie upławy mam.... po prostu tak mokro no!!!,wcześniej nie miałam,"aż tak" czy to normalne???!!fuck,ja juz schize mam na maxa!!co do zoo taki kiedys było,zgadzam się!!!ale teraz juz ANTONI GUCWIŃSKI nie jest dyrektorem!!wypiepszyli go za to ze zwierzaki były tak ztrasznie zaniedbane itd...od kąd jest nowy dyr.jest super po prostu!!a dzień to za mało,zeby wszystko zwiedzić:-)ale ja i tak bardziej wolę jechad pochodzic po pięknym ogrodzie botanicznym we wrocławiu,lub po Ogrodzie Japońskim,przy okazji nowa cudna fontanna podświetlana,muza gra na maxa!!jestświetnie zwłaszcza wieczorem....ach rozmarzyc się mozna!!

Ostatnia edycja:
reklama
uuuuuu Muma :sorry: ...
wizyta u Magika to pikuś ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a gila vel gluta potraktuj jak dziewczyny swoje gluciory, znaczy wyciągnij, rozciągnij, zmierz, fote pstryknij i pranie powieś;-):-) pewnie Olkowych rzeczy jeszcze troche Ci sie suszy;-):-)

kasica dzisjaj masz 16dc? hmmm... no to na dni płodne wygląda. Wodnisty śluz zalicza sie do płodnych:tak: wskakuj na eMa:-D

Ostatnia edycja:
albo jeszcze jedna ewentualność ze jest tak gorąco ze Ci się 'tam' wszystko poci.. albo się zsiusiałaś..:sorry:
;-)

Muma bo kiedyś pisałaś ,że jak mnie cos przytłoczy to mam się zgłosić do Ciebie to mnie do pionu postawisz :tak:
Ani@k a co Ty @ straszysz? no chiba jaja sobie robisz ja wyprawkę Ci szykuję :happy::laugh2:

właśnie wyszła ode mnie kolejna zadowolona klientka :-)

oj Zuza nie straszę..ja to wiem.. sama keidyś napisałaś że po prostu wiesz że @ za progiem..tak samo teraz czuję i ja..

i co z tego ze mnie gilgocze cały brzuch w środku?? jak bym se gluta wmówiła też by się pewnie pojawił..:zawstydzona/y::sorry:

oj Zuza nie straszę..ja to wiem.. sama keidyś napisałaś że po prostu wiesz że @ za progiem..tak samo teraz czuję i ja..

i co z tego ze mnie gilgocze cały brzuch w środku?? jak bym se gluta wmówiła też by się pewnie pojawił..:zawstydzona/y::sorry:

oj tempke mierz i będziemy trzymać &&&& ja wierzę ,że w tym miesiącu będą na Naszym wątku II kreski świeże i wierzę mocno ,że to Twoje :***** i kto mnie w tamtym miesiącu na duchu podtrzymywał?? więc spokój i będzie dobrze!!!!!!!!!

Kochana jesteś :****

no ja w tym miesiącu się baaaardzo popisałam:zawstydzona/y: nie bede już nikogo namawiać do robienia testu..

a tak na zmianę tematu..
ja czekam na fotki saloniku:tak:

reklama
Do góry