reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
lopop no po tym dzisiejszym spotkaniu ,mamy czekać na kwalifikację przez komisję tak około 2 tygodni i będziemy wiedzieć czy jesteśmy na liście ,a później już oczekujemy na maleństwo ale to ok 2 lat więc spokojnie ....
ojć kurcze tak długo się czeka???? myślałam że w prywatnym szybciej ???lopop no po tym dzisiejszym spotkaniu ,mamy czekać na kwalifikację przez komisję tak około 2 tygodni i będziemy wiedzieć czy jesteśmy na liście ,a później już oczekujemy na maleństwo ale to ok 2 lat więc spokojnie ....
dlaczego tak- zależy od wieku???
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
O kurcze jak dlugo.......no ale tyle to trwa:-( tymczasem trzeba sie brac do roboty;-)
no a jak ;-) pełną parą w dodatku

lopop tak długo bo jest dużo chętnych rodzin a mało maluszków do adopcji :-(
hm pewnie przy granicach wieku 6-10 lat jest mniej chętnych i idzie szybciejno a jak ;-) pełną parą w dodatku
lopop tak długo bo jest dużo chętnych rodzin a mało maluszków do adopcji :-(
ale sie doczekacie
Aleksis1
Fanka BB :)
Hellol
Zuzka fajnie, ze to juz po. Pozdrowienia dla taty, niech sie wykuruje i odpocznie
Milo Was poczyac, buzia mi sie usmiechala, wiec jets juy lepiej.
Spalam dzis tak dlugo, chyba moj organizm tak odreagowuje stres. Dzis wyprostowalam sobie wloski, zalozylam moje czaderski okulary i moje ulubione kozaczki na duzym obcasie. I juz mi lepiej
Taka mala rzecz a cieszy...
Lopop przykre jest to, ze tacy modzi musza umierac, a starzy chceiliby nie raz, a nie moga
Czesto sie martwie o mojego, tak czesto jest w drodze... Sama tez dziennie wykonuje jakies 90km, wiec tez niemalo
Muma ma racje, po co kruszyc kopie o blahostki i *******y
Julka jest mega, ale slodziak z niej
Czekamy na jakies fotki Waszych pociech w bruszkach, chcem sie zarazic
Buziaki dla wszystkich
A gdzie fluidki? Poprosze
Zuzka fajnie, ze to juz po. Pozdrowienia dla taty, niech sie wykuruje i odpocznie
Milo Was poczyac, buzia mi sie usmiechala, wiec jets juy lepiej.
Spalam dzis tak dlugo, chyba moj organizm tak odreagowuje stres. Dzis wyprostowalam sobie wloski, zalozylam moje czaderski okulary i moje ulubione kozaczki na duzym obcasie. I juz mi lepiej
Taka mala rzecz a cieszy... Lopop przykre jest to, ze tacy modzi musza umierac, a starzy chceiliby nie raz, a nie moga
Czesto sie martwie o mojego, tak czesto jest w drodze... Sama tez dziennie wykonuje jakies 90km, wiec tez niemalo
Muma ma racje, po co kruszyc kopie o blahostki i *******y
Julka jest mega, ale slodziak z niej
Czekamy na jakies fotki Waszych pociech w bruszkach, chcem sie zarazic

Buziaki dla wszystkich
A gdzie fluidki? Poprosze
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dzięki dziewczyny ,
wyszedł po południu ze szpitala ale jutro muszę go o 6 rano zawieść do poradni kardiologicznej do Warszawy
nie lubię jeździć po tym mieście wiecznie w korku i ciasno brrrrr

kupiłam właśnie film z Olgą Bałądź "Nad życie" może M namówię na obejrzenie
Miłego wieczoru drogie panie i do jutra.Spokojnej nocki ciężaróweczki ;-)
wyszedł po południu ze szpitala ale jutro muszę go o 6 rano zawieść do poradni kardiologicznej do Warszawy
nie lubię jeździć po tym mieście wiecznie w korku i ciasno brrrrr

kupiłam właśnie film z Olgą Bałądź "Nad życie" może M namówię na obejrzenie

Miłego wieczoru drogie panie i do jutra.Spokojnej nocki ciężaróweczki ;-)
Haszitka
może kiedyś...
Lopop Młody i pewno pełno planów przed sobą. Smutne:-(
zuzka to już do przodu
A ja dziewczyny przeszłam granicę 24 dni i dziś powinna być @ ale żadnych oznak. Tulańsko było raz z braku czasu a i po HSG byłam obolała. Na chwilę obecną czekam na @ bo przy tarczycy różnie to bywa a najdłuższy cykl miałam 40 dni.
Dobranoc.
zuzka to już do przodu
A ja dziewczyny przeszłam granicę 24 dni i dziś powinna być @ ale żadnych oznak. Tulańsko było raz z braku czasu a i po HSG byłam obolała. Na chwilę obecną czekam na @ bo przy tarczycy różnie to bywa a najdłuższy cykl miałam 40 dni.
Dobranoc.
reklama
Hejka dziewczyny:-)
Ja na posterunku stoję z kawą
Zuza bardzo się cieszę ze wszystko poszło tak jak trzeba,zobaczysz teraz ino się obejżycie a usłyszycie płacz dzidzi w waszym domu
A co do śmierci to ja nie jedną widziałam. I też jestem zdania że trzeba żyć tym co teraz bo nie wiadomo co jutro będzie.
I tłumaczę to że widocznie tak miało być.
Ja na posterunku stoję z kawą

Zuza bardzo się cieszę ze wszystko poszło tak jak trzeba,zobaczysz teraz ino się obejżycie a usłyszycie płacz dzidzi w waszym domu

A co do śmierci to ja nie jedną widziałam. I też jestem zdania że trzeba żyć tym co teraz bo nie wiadomo co jutro będzie.
I tłumaczę to że widocznie tak miało być.