reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanka przyłączam się do Twojej opini, bo choć nie mogę się porównać z Twoim czasem oczekiwania na dziecko, to mi w kwietniu stukną 3 lata.
Dlatego ta rozmowa o relaksie, przerwie itd. jest o kant dupy!!!
Wiem co piszę, bo dziś znowu dostałam ciotę i mam dość!!!
Nie łudzę się, iż naturę można przekroczyć czy ominąć,bo nie można.
Ja straciłam złudzenia, że bez znalezienia przyczyny niepłodności jak dotąd w moim przypadku, lekarze wiedzą co robią i mogę zajśc naturalnie lub przez IUI. Nie znam jeszcze wyników kariotypu, nie miałam wykonanych żadnych badań immunologicznych. Nawet gdyby się okazało,że mój organizm odrzuca płód, to nie ma tak naprawdę metod leczenia, które są sprawdzone i przynoszą rezultaty. Bo nie ma pewności, że te szczepienia pomagają i czy czasem nie szkodzą.

Więc moim zdaniem u mnie jedynie jest szansa na Invitro. Nie mam siły już na czekanie na cud. Przestałam wierzyc w to.
Wiem, ze tylko 2 rzeczy w życiu są pewne. A CUD do nich nie należy.

Przepraszam za to co piszę,ale nareszcie spojrzałam prawdzie w oczy.
Teraz będę się oswajać z tą myślą, że 3cia i 4ta IUI to jedynie terapia proforma na drodze do IVF. Takie są warunki w mojej klinice.
Bo takie są fakty

Chce mi się wyć. Jestem w pracy i muszę jakoś wytrzymać.
Dziś miałam test, aplikuj e na inne stanowisko. Pani z HR , w moim wieku chyba, jest w ciąży... Boli to, że wciąż to nie ja ....

Trzymajcie się

reklama
Aleksis,kochana...naprawde nie wiem co napisac...bo wiem doskonale,ze zadne słowa cie nie pocieszą,nic nie poprawi Tobie nastroju.....!!!!!!po prostu ...bardzo mi smutno i przykro...naprawde BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymaj sie kochana!!!!!!

cześć wszystkim!!!
Strasznie smutno się zrobiło...i nerwowo:-( Nie będę już nic dopisywać.
aleksis strasznie mi przykro...ściskam Cię serdecznie!!!
zuzanka, caterina Was też tulę!!!

Jakoś odechciało mi się pisać...odpiszę tylko ani@k by pytałaś co ma być 21 listopada. Otóż nic specjalnego, od tego dnia zaczynam inny tryb pracy, tzn. po 4 godziny dziennie i jak dobrze pójdzie to 4 dni w tygodniu. Tylko muszę jakoś dotrwać :sorry2: bo póki co to kiepsko to widzę...ale co tam!!! dam radę!!! A szczepionkę na ten koklusz chyba jednak przyjmę...rozmawiałam z moją babką z pracy, która jest 3 tygodnie dalej w ciąży niż ja i ona właśnie się zaszczepiła i szczerze mnie namawiała, na serio panuje tu epidemia tej choroby, 10 noworodków już zmarło...zarazić się można tym jak grypą, nawet w szpitalu. Jeszcze czytam co znajdę, pytam kogo mogę, ale chyba jednak się zdecyduję.
Trzymajcie się Kochane!!! do jutra....oby było lepsze niż dziś...:-(

aha zapomniałabym caterina tu masz linka do mojego wykresu...mam nadzieję, że dobrze go wklepiłam:sorry2: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki,

Aleksis, Zuza wspolczuje bardzo, ale wiedzcie, ze jestem z Wami!! Ja uwazam, ze trzeba walczyc do konca!! Trzeba sie starac, jak trzeba to i kalkulowac, wspomagac sie czym da, bo czas na nas nie zaczeka, tylko sobie bedzie biegl i mial w dooopie to, ze chcemy go zatrzymac. Mysle, ze kazdy ma swoj czas i Wasz tez nadejdzie! Zobaczycie. Ja bede trzymala kciuki (no moze opocz jutra, bo nie bede swiadoma:-p)

Buzki dla wszystkich i odezwe sie....nie wiem kiedy ..... jak bede mogla. Ciao!!

Gatto Kochana!!!! ogromne kciukasy za Ciebie!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za Gattinkę też!!!!! wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!! odezwij się zaraz jak będziesz mogła!!!! TRZYMAJ SIĘ!!!!

Gatto kciukasy za Was obydwie, aby wszystko się udało należycie i wkrótce nam tu napisała,że wszystko jest wspaniale i czujecie się świetnie:tak:

Gatto &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam się poranną kawusią lurusią :tak:
Wczoraj jakieś fluidy nie teges były bo humorek mi nie dopisywał a na koniec z M się po psztykałam:confused2:
Znowu stwierdzi że awanturna jestem:eek:A mnie tempka dzisiaj w konia zrobiła :confused2: Zgłupiałam już na całego:eek:
Aleksis bardzo mi przykro:zawstydzona/y: Tulę jak najmocniej mogę:-(
I pamiętajcie moją dewizę do puki są jajka jest szansa !

Gatto trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&

I wracajcie szybko do nas
:tak:

Pogoda za oknem jest nawet nawet :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto mocno trzymam kciuki ,wszystko będzie dobrze .Odezwij się do Nas po wszystkim.:tak:
Caterina tempka piękna trzymam kciuki ,żeby Tobie się chociaż udało ,będzie to światełko dla Nas ;-) bardzo mocno Ci kibicuję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u Nas zimno i mokro

Do góry