reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej dziewczynki!!
Ja jak zwykle na końcu:cool: ciekawe czy sobie przypomnę co miałam napisać...
zuzanka podziękuj ode mnie eMowi za poradę w sprawie aparatu:tak: Fajny, ale jednak wolę ten co ma Muma i Gatto, z tym że z innym obiektywem. Ten nie dość, ze jest bardzo drogi, to ma mniej megapikseli, może ma więcej jakiś innych bajerów, ale mnie to niepotrzebne. W kążdym razie bardzo dizękuję!!!
A co do śpiworków, to bardzo ładne, ale tez i drogaśne!!! zimowe prawie 300 zł:szok: ja mam taki zimowy, kolor beż, mama mi kupiła w Austrii, nie wiem ile dokładnie dała, ale na pewno mniej. Z rasztą moim zdaniem, ten sklep ogólnie jakiś drogi...chyba, że ja nie mam rozeznania w polskich cenach:confused: no ale pooglądać można...:tak:
Muma już Ci pisałam na priv...ale powtórzę jeszcze raz, Oluś śliczny chłopak!!! no i kawał kawalera z niego;-) No ale wagę miał słuszną, długość tez, no to co się spodziewać, nie? A Ty schudłaś już 10 kg???:szok: matko...dużo i szybko chyba...eee to tak ma być??? bo ja chyba nie chciałabym aż tak chudnąć, bo mnie nic nie zostanie;-)
Gatto uważaj na tą takso...cholerstwo jedno!!! Patrz na Mumę, uważała a i tak załapała i Olek musiał sterydy pochłaniać. Ja tez się tego bałam, ale na szczęście okazało się, że już miałam i teraz to ja mogę nawet kota zjeść;-) A co do słabych żyłek, to możemy sobie ręce podać. U mnie to samo. Obie ręce mam fioletowe po sobotnim badaniu:sorry2: A pamiętam kiedyś w Polsce, ze mi robili jakies specjalne badania z krwi, bo przyszłam do lekarza w sprawie chorego żołądka, a on zobaczył ogromniastego siniaka na ręce, którego nie wiedziałam skąd się wziął. I stwierdził wtedy, ze zanim zrobią mi gastroskopię, muszą mi coś tam sparwdzić...nie wiem czy nie było to zwiazane z krzepliwością krwi...ale nie jestem pewna. W każdym razie badanie wyszło ok, a siniaki dalej mam:cool:
Aha..a wyniki sobotnie w końcu dotarły, oczywiście najpierw musiałam do nich zadzwonić, bo 15 minut przed zamknęciem labo, dalej ich nie było. Pani powiedziała, że wysłali, ale jak nie mam, to wyśle drugi raz i jakoś za 2 minuty już były...ale tylko z glukozą, reszty dalej nie ma:wściekła/y: Jutro będe musiała znowu zadzwonić. W każdym razie, cukier w porządeczku!!!! cukrzycy ciążowej brak:tak: no i dobrze!!!! jak mi dadzą resztę, w tym żelazo i będzie ok, to już będę całkiem spokojna.

reklama
Katiuszka moze i sa drogie, ale sa slodziutkie!! A jesli chodzi w ogole o ceny to musze z cala odpowiedzialnoscia powiedziec, ze w obojetnie jakim kraju dziecko kosztuje sporo!
Wyniki juz sobie sciagnelam, toxo nie zalapalam, tsh w normie, siuski tez, zadnych bakterii....ufffff....choc tyle!!

Jutro ide do ginki, zobaczy co i jak z mala, mimo, ze aktywna, chcialabym sie upewnic czy aby wszystko funkcjonuje ok. Bylam co prawda sprawdzana 2 razy w szpitalu, no, ale skoro mam wizyte to ide;-):tak:

A tak w ogole to gdzie sie wszyscy podziali??????????????????????????????????

Do góry