reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczynki,

My tzn ja już właściwie zdrowa jestem, wirusowe szybko poszło sobie na szczęście.
Oluś w normie grzeczny, wczoraj miał trochę gorszy dzień, cały czas wisiał na cycku a dzisiaj już grzecznie śpi;-)
Wieczorem mieliśmy wizytę pediatry tzw. patronażową (położna już też była dwa razy), wszystko fajnie ale najgorzej jak pytają czy mam pytania... no bo ja nie mam:sorry: Nie tam,że wiem wszystko, ale jak czegoś pewna nie jestem to muszę sama temat przestudiować najpierw ;-) No tak już mam.
W każdym razie widzimy się za 3 tygodnie na szczepieniach.
Codziennie rano dzwonię do Centrum Matki Polki w sprawie wyników z krwi na tokso (pobrane 13.11 !!!).
I dziś rozkoszna pani doktor mówi mi: wie pani,sama się martwię czy tego nie zgubili przypadkiem .. Ja jej zgubię ~!!:angry: JUż mnie tam nie zobaczą , sama w razie czego mu powtórzę ale w zakaźnym, tam gdzie ja chodziłam .
Zaraz wracam , bo mnie jednak dziecko woła , cdn :-)

reklama
kok.o też mi sie tak wydaje ,będzie więcej wiedzieć
Ani@k no nie które są ale z reguły czekam dobę a na te trzeba czekać 3 dni :baffled:

jeśli chodzi o książki to mój M w ogóle nie czyta ja sama pochłaniam ale ja lubię horrory ,kryminały :tak:ostatnio pytała się Nas Pani z O.A o Nasze wspólne pasje zainteresowania ,to nie wiedziałam co mam powiedzieć:szok::eek: jedynie co lubimy razem to leżeć ,oglądać filmy i pić wódkę :laugh2::-D:-D:-D no tego jej nie powiedziałam hehe:rofl2::laugh2: a tak na poważnie to mamy różne zainteresowania i dlatego może tak dobrze się dogadujemy i mamy o czym ze sobą godzinami gadać?:nerd:

a tak poza tym tematem to dziewczynki powiedzcie mi wysyłacie jeszcze kartki świąteczne czy tylko smsy ?

Zuzanka tylko cieszyc sie taka piekna tarczyca, a to, ze tsh takie wysokie to znaczy, ze pewnie tez za duzo albo za malo (nigdy nie wiem:baffled:) wytwarza. A co do kartek to ja ZAWSZE wysylam, bo lubie i uwazam, ze to jest takie bardziej szczere:tak::tak:

Ani@k ty sie wiecznie doszkalarz! Ty to juz musisz byc madra!!;-)

U mnie potwierdzila sie biopsja i niestety to nowotwor tarczycy. Teraz w poniedzialaek ide do endo i zobaczymy co mi powie. Na pewno bede musiala przejsc terapie tym jodem aktywnym, tylko ciekawe kiedy. Ech....zycie nie rozpieszcza.

a tak poza tym tematem to dziewczynki powiedzcie mi wysyłacie jeszcze kartki świąteczne czy tylko smsy ?
nie cierpie sms'ów na święta - są to przeważnie dłuuugie wierszyki, mulą komórke i nigdy mi się nie chce na nie odpisywać :zawstydzona/y::sorry: a kartki uwielbiam.. tylko często zapomniam :zawstydzona/y:

hej dziewczynki

ja po usg ,moja tarczyca jest piękna, bez zmian wszystko w normie :tak:ciekawe dlaczego mam w takim razie te tsh takie wysokie?

jak będziesz miała komplet wyników, bedzie wszystko wiadomo i wtedy pewnie endo się dłuuużej wypowie w sprawie ;-):tak:

Ani@k ty sie wiecznie doszkalarz! Ty to juz musisz byc madra!!;-)

U mnie potwierdzila sie biopsja i niestety to nowotwor tarczycy. Teraz w poniedzialaek ide do endo i zobaczymy co mi powie. Na pewno bede musiala przejsc terapie tym jodem aktywnym, tylko ciekawe kiedy. Ech....zycie nie rozpieszcza.

taaa ja jeeeeeestem taaaaaaka mądra że hej! :baffled: normalnie chodząca mądrość :dry:

Gatto bądź spokojna.. jestem przekonana że wszystko się ułoży i pójdzie jak po maśle :tak: a ten jod aktywny to rozumiem terapia jakaś?? pamiętasz artykuł z 'twojego stylu'??? będzie dobrze :tak:

Gatto - na pewno będzie dobrze !!!:tak: Ważne, że już jesteś po operacji, teraz się tylko troszkę podleczysz i niedługo będziesz tylko wspominać całą tą historię &&&&&&&&
Pracowałam z kobitką po wycięciu tarczycy z powodu nowotworu wiele lat temu, zdrowa jak koń, paliła jak smok, super osoba.
Buziaki dla Ciebie i Gattinki.:-)

cdn..

Dzieki dziewczynki, moja mama jest juz 5 lat po takim nowotworze i dobrze sie ma, to ja tez dam rade!! To wiecie takie przytlaczajace poznac tak brutalna prawde, ale musimy dac rade! Pocieszam sie, ze ten typ nowotworu jest w 99% uleczalny, a moj zostal wykryty baaardzo wczesnie, wiec patrze optymistycznie na przyszlosc.
Musze Gattinke nauczyc po polsku mowic, coby sie z dziadkami dogadala! bo moj maz kuleje straszliwie, jak musial z nimi gadac hihi.

cześć kobitki:-) dziś wróciłam z pracy,mój Adam wziął sobie wolne,bo rano jechał na badania...i wracam z pracy a Adam mi mówi,ze w sobote gości bedziemy mięli...............teście przyjezdzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do nas!!!mój szwagier i jego partnerka........my zapraszaliśmy tesciów na swieta,ale chyba raczej nie przyjada i z tąd ich ta wizyta na weekend!!!!!!!!!!!!!!!hi hi!!dawno nie byli,bo w maju minęły 2 lata od naszego slubu kościelnego,to wetdy byli ostatni raz,wiec chca nas odiwedzic,zalezy jeszcze czy w sob.bedziemy pracowac czy nie,w piatek powteirdza nam na 100 procent......wiec weekend mam juz zaplanowany.....a chcieliśmy isc do kina na ZMIERZCH.....ale cóż,pojedziemy sobie za tydzień.Adam dziś na 8 pojechał do laboratorium do IN VIMEDU,tam zrobili mu testosteron i posiew nasienia z antybiogramem....pani powiedział,ze za około 6 dni wynik bedzie.......zobaczymy co tam bedzie na tym wyniku..........aa i mam nadzieję,ze wynokaja go konkretnie,taj jak lekarz chciał!!!

reklama
no więc tak - mała już b.nisko, więc zacząć może się w każdej chwili, ale gdyby nie to w pon. do szpitala
serduszko, przepływy - wszystko ok, więc wrzucam na luz

Gatto - będzie dobrze!

Do góry