reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam się ponownie:-)
noo pospałam, że ho ho!!! od 3 do 6 zero spania, potem zdrzemnęłam się do 8 i na tym koniec:szok: wykąpałam się, trochę doszłam do siebie, ale w oczach czuję jakbym miała kilo piasku:crazy: ehhh...
kasica trzymam kciuki za kurację ziółkową!!!!!!!!!:tak: ale wiesz co Muma i inne dziewczynki mówiły...trzeba je pić w wiarą:tak: noo trza wierzyć, że się uda i pomogą;-)
caterina czyli kolejny przykład, że ziółka działają:tak: super!!! i na Was Kochane zadziałają, zobaczycie!!!!&&&&&&&&&&&& A Ty bidulko od rana w pracy:sorry: Życzę spokojnego dnia i mało pacjentów:tak:
ani@k jak się dziś czujesz? ojjj dziewczyno...chyba przez Ciebie nie mogłam spać w nocy:sorry: mam nadzieję, że troszkę Ci lepiej &&&&&&&&&&&&&
Ciekawe co tam u kok.o ....normalnie to pewnie by jutro już wyszła, ale po cc to jeszcze ją potrzymają. A pewnie...niech sobie odpocznie, poleży...w domu tak już nie będzie:-p
Zmykam na jakieś śniadanie, bo się Julek dopomina:-) ahaa Gatto Ty wiesz, że do chwili kiedy mi powiedziałaś, jak się odczuwa czkawkę dzidzi, to mój Młody ma ją kilka razy dziennie?:happy: pewnie wcześniej też tak miał, tylko ja sierota nie wiedziałam, że to czkawka:-D ehhh ale mamuśka ze mnie....:cool2:
No to pa!!! do później!!!

wczoraj o tych ziołach czytałam...i wypowiadały się rózne dziewczyny,te które piłt to im pomogły,zaszły w ciążę!!Wiecie,nie wiem czy one faktycznie działaja,czy to jest kwestia nastawienia i psychiki..?!nie wiem,nie wazne...wazne,aby pomogły.....

heeej

dziękuję Dziewczynki za troskę, jesteście Kochane :********
Katiuszka przepraszam że byłam przyczyną bezsenności.. :*********

wczoraj wieczorem trochę mnie przestraszyła temperatura (38,3) robiłam okłady do tego stopnia że aż mi zimno było.. dziś rano miałam za to 36,3 - 36,4.. nie wiem czy się nie bać.. bo czytałam w necie że 'normalna' temperatura ciała w ciąży to 37 - 37,5.. aż boję się zmierzyć pod językiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

trochę kaszlę duszącym kaszlem, jestem zlana potem.. ale chyba skutecznie się nawilżyłam bo mam (przepraszam za określenie) smarki w nosie..
w dole brzucha czuję naprzemiennie jakieś małe bóle lub łaskotania.. do tego kręgosłup pobolewa.. mam nadzieję że to od leżenia..

aaa i mimo że nie chcę tego pisać, czuję że tym razem pękło by mi serce.. gdyby coś było nie tak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

już nic więcej nie piszę, mega jakaś wzruszona jestem..idę leżeć..

paaa

Ani@k zaciskam kciuki najmocniej jak się da &&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobaczysz wszystko będzie dobrze i bardzo proszę nie czarnomysleć :tak:
Dobrzemyśleć trza :tak:
Buziaków tysiące :-** chorowitku i idź do gina wcześniej i może zrób se betę i poziom progesteronu w labie :tak:
Ło matko czemu my w jednym miescie nie mieszkamy to bym ci śmigneła te badanka od ręki :zawstydzona/y::sorry:

I ja witam się niedzielnie, właśnie przygotowuję obiad a po konsumpcji zamierzam przejść się do babci ...
Ani@k zdrówka życzę i spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
caterina ty w pracy bidulko ?
kasica jak ziółka smakowały ?
kok.o to pewno nie może sie nacieszyć malutką :-) pozdrawiam
muma jak tam u was ? buziaczki dla Olusia
alex mam nadzieję ze choróbsko powoli odpuszcza i idzie od was precz !!!
Aleksis1 jak u ciebie sytuacja twardzielko , mam nadzieję że nie cierpisz za bardzo (fizycznie, bo psychicznie to jakiś czas jeszcze czochra):sorry: Ale iskierka nadziei jest więc musi być dobrze w najbliższych starankach :tak:
zuzanka jak twoje choróbsko ?
aaronka a ty jak spędzasz niedzielne popołudnie ?
katiuszka mam nadzieję ze ciebie nie rozłożyło jakieś paskudztwo
kasia .natka a co u was?
Gatto ty też coś smarkałaś bidulko ostatnio, mam nadzieję ze już lepiej , a aaa kiedyś była tutaj mała dyskusja na temat jedzonka i muszę ci powiedzieć że ja kocham włoskie smaki np. szynka suszona, salami, oliwki, pasty .... rozmarzyłam się cholerka i zgłodniałam :laugh2:

mam nadzieję ze żadnej babeczki nie pominęłam ... miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
a,wiesz bzzzzz,ze zioło smakowało!!!serio!!!!nawet nie słodziłam tego,ani nic a nawet ze smakiem wypiłam!!!Ani@k,nie denerwuj się!!spokojnie!!wszystko dobrze bedzie!!!!!!!a bete robiłaś??????moze idz szybciej do ginka...?!/////

reklama
I ja witam się niedzielnie, właśnie przygotowuję obiad a po konsumpcji zamierzam przejść się do babci ...
kasia .natka a co u was?

mam nadzieję ze żadnej babeczki nie pominęłam ... miłej niedzieli
jak już nawet o mnie zapytałaś to na pewno nikogo nie pominęłaś :tak: dziękuję
u nas wszystko ok, właśnie wróciłyśmy na basen po świątecznej przerwie i było super, Misia rośnie i jest bardzo pogodna, gada, krzyczy, piszczy, turla się we wszystkie strony i przyjmuje pozycję na czworaka ale nie bardzo wie co z tym dalej zrobić więc tak słodko się buja :-D ja pracuję więc czasu mam malutko ale jakoś dajemy radę a za tydzień jedziemy do mojej rodzinki :happy: a no i postanowiłam wziąć się za siebie, schudnąć, ujędrnić itp.
a co u ciebie?

Do góry