reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ani@k!!!!! przez kolano tylko przełożyć!!!! nie możesz teraz zadzwonić? za późno???

A co do mojej butelki...to chyba zapisałam się do klubu Avent'a i oni przysyłają czasem takie upominki:tak:innej opcji nie mam...:-p
I ja się chyba zdrzemnę, bo dosłownie śpię na siedząco. Wolałabym spać w nocy, ale co poradzę...:baffled:
To do później!!!

reklama
Witaj bionda!!!!:-)
Fajnie, że się do nas odezwałaś:tak:
Kurka...niedobrze z tą Twoją tarczycą:sorry2: Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do dobrej dawki dla Ciebie i wkrótce się mniej więcej unormuje. Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wpadaj do nas częściej!!!!!:tak:

Bionda no tos sie ladnie zapuscila z tym tsh:szok::szok: ty sobie kochana zrob jeszcze anty TPO bo to jest dopiero cholerstwo!

Ani@k jeszcze wczesnie, dzwon do magika:tak:

Co do tych ochraniaczy itd to wydaje mi sie , ze lozeczko jest na tyle duze/szerokie, ze zmiesci sie ochraniacz i dziecko i jeszcze sporo powietrza zostanie do oddychania:tak:;-)

Oglądam właśnie Teleexspess i mówili, że rok 2013 jest rokiem Juliana Tuwima:tak: czyli mój Julek będzie tak nazwany na cześć Tuwima:-D
Gatto zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości;-):tak::-) nie ma co cyrków robić, nie?
A ja taka jestem zdechnięta, ale zasnąć nie mogę...i dobrze, bo może w nocy pośpię. Zrobiłam ciacho, ale brakło mi produktów na polewę czekoladową. Tzn. mam tylko czekoladę gorzką, a brakuje mi mlecznej...może by dosypać cukru pudru i będzie ok? kurcze...nie wiem...:confused:
Znalazałam w szafce gotową polewę w saszetce, ale data minęła w 2011:baffled: chyba nie będę ryzykować;-)

katiuszka - dosyp cukru trochę i rozpuść ją w mleku :tak:
A starą polewę siup - do kosza;-)

bionda - :cool2::-)

Miłego wieczoru Kobitki, ja uciekam do rodzinki :happy2:

no i jestem

rozmowa ,krótka nie wiem po co ja pojechałam bo dopytała się tylko mojego M o choroby rodziców i jego co i jak i o stan majątkowy czy w przypadku nie daj B jego śmierci będę miała za co żyć i dzieci wychowywać :-D

a Małą wypytała czy się jej podoba u Nas czy tęskni za rodzicami jak często się z nimi widuje ,jak w szkole jej idzie i rozmowa w sumie trwała godzinkę nie całą :happy2: i na koniec jej powiedziała,że nie długo będzie z wózkiem na spacery chodzić :tak:

Bionda ło matulu to ładne masz TSH nic dziwnego ,że brak ciąży kochana ,teraz pobierzesz lek i pod koniec roku będą piękne II :tak:

a ja uciekam poćwiczyć troszkę ,buziaki

Zuzanko oby to byly prawdziwe i prorocze slowa!!!!!!!!!!!!!!!!! ty juz na wozek zbieraj, bo to drogie rzeczy sa!!!

Pisalam wam tu moze o dziewczynie co w rzymskim McDonald'sie urodzila dziecko i go tam zostawila?????????????? Dzis powiedzieli, ze lada dzien zostanie adoptowany przez pare, ktora jest na liscie jako pierwsza:tak:Nawet nie trwalo to dlugo na szczescie dla tego malucha.

reklama
Do góry