cześć Dziewczynki,
wpadam "jak po sól", bo młodzież właśnie w kimę idzie. u nas juz w miarę - dzieci wyszły z choroby, ale że traktuję ich jako rekonwalescentów to siedzimy jeszcze w domu. małej się zresztą z powodu antybola szczepienie przesunęło. Martyna grzeczniutka, jej brat trochę mniej
Ania - Ty wiesz! Dbac mi proszę o synową
Muma - ja też Ci życzę, a co! Olek będzie miał starszą siostrę od pożyczania kasy i młodsze rodzenstwo od wspólnej zabawy

jak znajdziesz chwilę to ja chętnie przygarnę jakieś przepisy na "przedszkolne potrawy". i tak z ciekawości - jakie szczepienia wzięliście? my chcemy 5 w 1 i byliśmy zdecydowani na rota, ale lekarz, który był u Cuda w grudniu powiedział, że tylko przeciw 2 szczepom rota są szczepionki, a szczepów jest w cholerę i sama nie wiem czy warto organizm obciążać
Aaronka - to trzymam kciuki za szybki i w miare mało bolesny. I zdradź te typy na imiona
Katiuszka - rożki to naprawdę fajna sprawa.i tak mi się przypomniało co do listy leków, kosmetyków - może maść majerankową niech Ci teściowa przywiezie, a na później arnikową (na siniaki). mam jeszcze nagietkową, ale za cholerę przypomnieć sobie nie mogę na co ona była (chyba na trądzik niemowlęcy, ale łba se urwać nie dam)
Zuza - a co do firm rożków, pościeli, etc. moim zdaniem najlepsza z drewexu (kolory jak nowe nawet po wielu praniach - to tak reklamowo, ale mam wypróbowane), to samo ręczniki z kapturkiem
Aleksis - trzymam mocno kciuki coby tym razem szybko, naturalnie i z zaskoczenia
pozdrawiam Was wszystkie, a za staraczki nieustanne kciuki