reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
A ja pakuję torbę do szpitala dla małego, ale utknęłam:sorry2: nie wiem co brać, ile tego ma być...Niby dostałam listę ze szpitala, ale tam jest tylko napisane:
-body
-pajacyki
-pieluchy jednorazowe
-czapeczka bawełniana (zakładana tylko po porodzie)
-kocyk
-ciuchy na wyjście
No i nie wiem ile tego brać, ile tych pieluch...:confused: Nie sugeruję się polskimi listami szpitalnymi, bo jednak sporo się różnią od angielskich. No i w Polsce dużo dłużej się leży, więc potrzeba więcej rzeczy na dziecko. Tutaj, jak wszystko jest dobrze, to po kilku godzinach maszeruje się do domku, więc chyba nie ma po co dużo pakować. Niby takie proste...a ja nie mogę się zebrać i spakować tego:no:
hmmm jak to kwestia kilku godzin to nie ma co szaleć więc może tak jak Muma napisała bo ja mam dziewczynkę i nie miałam takiego problemu :baffled: wystarczał mi jeden zestaw na dzień a pieluchy liczy się mniej więcej 8 na dobę :tak: no i cieplutkie ciuszki na wyjście żebyś mogła maleństwo zapatulić calutkie ;-)

Muma hmmm... to czekamy na wieści :-p

Ani@k bekso ;-) a rycz sobie, masz powody do szczęścia :tak: wzięłaś to L4?

kasia.natka - przy Juli tez mialam 8 pieluch a teraz wiecej..niezdecydowany jakis byl na poczatku :-)
Dziewczyny - ja Wam jednak tym razem nie podziekuje ;-) dam znac co i jak ;-)
lecimy sie kąpać, milego weekendu :-):-)

Muma co z tym testem?Nie zostal Ci jakis moze? A tak w ogole to ile dni Ci sie @ spoznia?

Kurcze, ale to nie jest wcale takie smieszne

reklama
Kasia.natka wzięłam..:zawstydzona/y:

a no właśnie Muma!!!!!!!!!! to kiedy testujesz????
Aleksis nie wyobrażałam sobie takiego prezentu.. :zawstydzona/y: los jest nieprzewidywalny :tak: Zuza zawsze mi mówiła, że w najmniej wyczekiwanym momencie stanie się Cud!!!!!! człowiek się niespodziewa a tu proszę!!! :tak: Kochana to teraz będę powtarzać i Tobie i Zuzie i Kasicy i Caterinie i Bzzzz i Biondzie.. dziewuchy - w najmniej oczekiwanym momencie!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:
Gatto :**** trochę kolorystycznie odmienny ale się przyzwyczaimy ;-)

Do góry