reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Testu nie mam, jutro zamowie to bedzie kolo wtorku :-) A czy mi sie spoznia ??? jeszcze nie dostalam po porodzie bo karmie..
chyba bym osiwiała juz do reszty, trzymam za Was kciuki Staraczki i uciekam !:-) ***

reklama
ani@k ufff tak dokładnie opisałaś wizytę, że aż mnie serce biło szybciej jak czytałam:tak::-) Cieszę się przeogromnie!!! dobrze, że wzięłaś to zwolnienie, mam nadzieję, że z niego skorzystasz w pełni, a nie jak kok.o:tak: A dlaczego dostałaś dupka? tak profilaktycznie? ale pewnie, jak trzeba, to pobierz!!! no i odpoczywaj, polegiwuj, nie dumaj już i będzie dobrze!!!
Suwaczek śliczny, faktycznie taki wiosenny:-) woowww ale emocje...:-)
No to Muma nie trzymać kciuków, heee?;-) ale jaja....:szok::-D
kasia.natka dzięki, dorzuciłam pieluch, jeszcze chusteczki mokre, niedrapki i skarpetki - mimo, że nie ma tego na liście. Nic nie szkodzi mieć w torbie...eee mam nadzieję, że nie mnie wywalą za to ze szpitala;-):-)

aaa zuzanka właśnie szyłam kolejną rzecz, którą kupiłam z tej firmy MamoTato...rożek był pierwszą rzeczą, która nie przypadła mi do gustu, a teraz kolejne...ochraniacz na szczebelki i pościel. Ochraniacz sztywny, niemiły w dotyku, nawet po upraniu, każda wstążeczkę musiałam podszywać, bo się nitki sypały:wściekła/y: Pościel taka sama w dotyku, po prostu okropna!!! Mam te ochraniacze angielskie i muszę niestety powiedzieć, że biją na głowę ten z Polski. Tak więc nie polecam tej firmy, choć nie wiem jakie mogły by być z niej te śpiworki, na które patrzyłaś. Ale ja bym już nic u nich nie kupowała:no:

Ostatnia edycja:
Ani@k a ja za Ciebie się dzisiaj spiję ze szczęścia oby Twój fasol lub fasolina trzymały się do końca dzielnie i masz dbać o siebie,żadnych wymówek!!!!!

Muma no bez jaj razem by się wychowali Olek miałby się z kim bawić a tak to co ze starszą Julką ??:sorry2::dry:
katiuszka ,alex_ dobrze wiedzieć dzięki :tak:

zapomniałam...alex dzięki!!! maść majerankową juz mam kupioną, arnikowa tu jest, a nagietkowej nie mam, ale jak nie wiadomo na co, to nie będe zamawiać. Ale z ciekawości sprawdzę co to za cudo:tak: Dobrze, że dzieci już zdrowe. A może teraz, jak jest lekki mrozik, to warto wyjść z nimi choć na 10-15 minut? niech wymrozi te zarazki i wirusy.

Już znalazłam. Oto opis tej maści "MAŚĆ NAGIETKOWA 20g
Maść nagietkowa przyspiesza proces gojenia ran. Działa łagodząco i kojąco. Lek stosowany przy wszelkiego rodzaju podrażnieniach skóry.

Wskazania:
Przyspiesza proces gojenia ran. Działa łagodząco i kojąco. Lek stosowany przy wszelkiego rodzaju podrażnieniach skóry.

Ostatnia edycja:
witajcie!!!!!!!!!!!od razu do rzeczy-ANI@K SERDECZNIE,ALE TO SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!SUPER WIEŚCI!!:-)BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE JEST OKI WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) Moja siostra tez wczoraj była na usg.....jest zarodek w macicy,serduszka jeszcze nie widac,jest około 4,5 tygodnia w ciąży:-):-)ma porobc wyniki,brac witaminy i duphaston...Ani@k ,chyba razem z siostrą moją "rodzic"bedziecie:p):tak::tak::tak::tak:.A u nas snieg sypie,ze hej!!!!!!!!!!!!!!normalnie zimaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!Muma,a no wcześniej jakos nie mogłam się zdecydowac na zioła...w sumie nie wiem sama czemu?!/////i dzis np.tez czuje tego jajnika...juz nie tak mocno,jak pare dni wcześniej,ale czuję.....

cześć dziewczynki

i ja się witam przedpołudniową kawką ,po ćwiczeniach i z bólem głowy lekkim,ale jednak za oknem i u Nas pięknie sypie śnieg ,lubie taką pogodę i takie dni jak ten ,robię na obiad dzisiaj placek po zbójnicku :happy2:specjalnie dla mojego M :tak:
Ani@k spiłam się wczoraj ale teraz już możesz być spokojna zdrowie Wasze wypite &&&&&&
kasica to dobre wieści ,że u siostry wszystko dobrze :tak:

a u mnie jak @ nie było tak nie ma :confused::baffled:

cześć Dziewuszki:-)
A co tu tak pusto???
Ja się szykuję do sklepu, trochę mam stracha czy dojadę;-) ale mój M. ma dziś urodzinki, coś pasuje przyszykować dobrego do jedzenia:tak:
kasica na to wychodzi, ze blisko siebie będą miały terminy:tak: a Ty zaraz za nimi:-)
Wklejam zdjęcie szafy mojego kawalera...same ciuszki od 0-6:szok::-) ku przestrodze;-)
Zobacz załącznik 530068

katiuszka Wasze dziecko ma więcej ubran niz ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:ja piernicze,ale tego wszystkiego jest!!ale i wszystko potrzebne,no nie?!!Ani@k,masz rację....nieraz ciąża przychodzi ,kiedy nie spodziewamuy się tego!!!np.moja siostra od lutego miała zaczac prace:-):-):-),w sierpniu planowaliśmy wspólne wakacje z nimi:-)no i do pracy nie pojdzie,na wakacje w sierpniu tez z nami nie pojada!!!!!No ale własnie takie niespodzianki sa najpiekniejsze!!!!!:tak:zuzanko,a miałas juz tak długie cykle??????????????a test robiłas raz jeszcze???!!!

reklama
kasica niby wszystko potrzebne...no ale chyba nie w takich ilościach. Na najwyższej półce są same moje słynne czapeczki, w ilości 25 szt:szok: plus z 6 grubych zimowych:tak:a obok śliniaczki, też w ilościach hurtowych, piętro niżej same body z krótkim i długim rękawkiem, niżej pajacyki i tak dalej...Pamiętam jak mój najmłodszy brat się urodził (18 lat temu), to miał jedną szufladę w komodzie:tak: I jakoś się wychował...a ja tak wariuję:baffled:;-) no ale co poradzę?:sorry2:
A to prawda, że coś się dzieje w momencie, w którym najmniej się spodziewamy!!! Pamiętasz, jak ja się już pakowałam na Kretę? dosłownie godziny mnie dzieliły od kupna biletów!!! a tu zrobiłam test...tak z głupia...no i Kretę widziałam tylko na zdjęciach:-) tak więc...nie znasz dnia ani godziny:tak::-)
Ok, uciekam do sklepu. Dopiero się zebrałam:sorry2:

Aaaa a jeśli chodzi o cykle zuzanki to ona czasem takie miewa. Mam nadzieję, że ten się przedłuży na conajmniej 9 miesięcy!!!!!

Do góry