ja już po spacerku...yyy spacer...za duże słowo...zeszłam na dół do ogródka, pokręciłam się trochę i stwierdziłam, że nigdzie nie idę i się wróciłam...napociłam się tylko przy ubieraniu i tyle
ani@k nooo fotel nie na kółkach...ale mały i lekki...

A Julek będzie z nami w pokoju, wstawilismy tam łóżeczko, przewijak i ten fotel dla mnie do karmienia. Nic specjalnego, nie inwestowaliśmy za bardzo w ten pokoik, bo to mieszkanie nie jest nasze, tylko wynajmujemy, to szkoda kasy w to wkładać. Mój M. nie może przeboleć, że tam w Polsce mamy tyle pokoi i on by zrobił taki super wypasiony pokoik dla Małego, a tu...no ale nie ma co narzekać i tak mamy fajnie, przytulnie...Każdy to mówi, któ do nas przychodzi...więc nie ma co się czepiać.
zuzanka fajny ten mebel...ale cena powalająca...jak tak jak Gatto nie bardzo się orientuję w polskich cenach, ale zdaje mi się, że to dużo. A poza tym...ok-łóżeczko fajne, ale chyba mało tych szufladek no i one jakieś takie małe...no ja bym się nie pomieściła;-) Mnie się wydaje, że chyba lepiej na tym wyjdziesz, jak kupisz łóżeczko, komodę i przewijak osobno...chyba, że komoda z przewijakiem razem, to jeden mebel mniej. Ale fakt...ciekawy pomysł
Gatto właśnie dlatego też się wziełam za ten pokój, bo tez panował tam *******nik

łóżeczko już było skręcone, więc co nie potrzebne, to tam się do niego pakowało no i powoli zaczynało się wysypywać

;-) a teraz włożyłam tam już materacyk (wprawdzie jeszcze w folii-coby się nie zakurzył) ale już nie wolno tam nic pakować, bo się odgniecie:-)
ps. otworzyłam tą stronkę od Gatto...też się nie chciała skubana otwierać...no ale już ok. Podobny ten mebelik do zuzankowego, wiadomo inne kolory...ale styl podobny, no i jeszcze droższy!!! prawie 800euro to jakieś 2400zł...chyba dobrze liczę, nie? euro chyba około 4 zł stoi...no to tak wychodzi...z tym, że to trochę się inaczej przelicza jak się mieszka tam gdzie się to kupuje, bo inne zarobki, inne ceny itp.