Ani@k
Fanka BB :)
cześć

myślę że mimo braku podskoków pod sufit ucieszyła się i to nawet bardzo
Katiuszka ja wiem czy aż tacy głupi ci angole??? u nas wystarczy ze spadnie śnieg który (zawsze!!!) zaskakuje drogowców, robi się zaspa na zaspie, spycharki zaczynają jeździć na drugi lub trzeci dzień - robi się wielkie zamieszanie i odcinek drogi który zazwyczaj pokonuje się w 20 minut - staje się drogą z przeszkodami którą trzeba się namęczyć aby w 1,5 godziny dojechać.. nie wiem czy nie wolałabym zamknięcia wszystkiego, sprzątnięcia bo tak można normalnie szału się nabawić..
ja może teraz tak tego nie odczuwam, bo siedzę w domu ale jak tylko spadnie śnieg i przymrozi - MASAKRA!
Zuza byliśmy w leroy merlin.. mielismy w przerwie świątecznej się tym zająć ale zleciało więc wczoraj się wybraliśmy po karnisze
nie kupiliśmy nic.. bo nie wiem czy w większych miastach też tak jest.. jak już wybraliśmy karnisze okazało się ze jest ostatnia paczka i że sklep już ich nie zamawia.. bo nie (wytłumaczenie pana który przyszedł do pomocy) a zanim wybraliśmy przeszliśmy sklep wzdłuz i wszerz i zaczał mi twardnieć brzuch
więc odsiedziałam swoje na kanapie i jak już przeszło zaczęły się znowu spacery.. jak już któryś wybraliśmy - okazywało się że ostatni egzemplarz.. przeszła mi ochota na nowe karnisze, zniesmaczyłam się mocno szczecinem.. całą drogę do domu płakałam.. nie wiem jakoś mnie wzruszyło to że jak już wyszłam z domu, miałam siłę połazić - okazało się ze doopa blada - no szok dosłownie
Kok.o chciałabym coś mądrego napisać..
trzymam za Was kciuki - aby pokarm się w końcu pojawił w ilosci wystarczajacej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& buziaki dla Ewuni :*****
Alex___ kurcze.. aby choróbska Was zostawiły.. na parę ładnych lat &&&&&&&& buziaki dla Cuda i Cudeńki :************
Muma buziaki dla Olusia :*********** ale to w sumie fajnie wyszło.. noce macie przespane a w dzień toć to tylko i wyłącznie rozkosz zabawiać Księcia
Vinga gratulacje parę postów wcześniej napisałam ze pewnie Wojtuś jest już z Wami - jakoś mi umknęło ze to Franuś
może tak to zabrzmiało.. no fakt nie właczyła jakichś wielkich fanfar ale w oczach zobaczyłam wszystkoAni@k dobrze zrozumialam, ze twoja mama to sie tak srednio ucieszyla???![]()

Katiuszka ja wiem czy aż tacy głupi ci angole??? u nas wystarczy ze spadnie śnieg który (zawsze!!!) zaskakuje drogowców, robi się zaspa na zaspie, spycharki zaczynają jeździć na drugi lub trzeci dzień - robi się wielkie zamieszanie i odcinek drogi który zazwyczaj pokonuje się w 20 minut - staje się drogą z przeszkodami którą trzeba się namęczyć aby w 1,5 godziny dojechać.. nie wiem czy nie wolałabym zamknięcia wszystkiego, sprzątnięcia bo tak można normalnie szału się nabawić..

Zuza byliśmy w leroy merlin.. mielismy w przerwie świątecznej się tym zająć ale zleciało więc wczoraj się wybraliśmy po karnisze

Kok.o chciałabym coś mądrego napisać..

Alex___ kurcze.. aby choróbska Was zostawiły.. na parę ładnych lat &&&&&&&& buziaki dla Cuda i Cudeńki :************
Muma buziaki dla Olusia :*********** ale to w sumie fajnie wyszło.. noce macie przespane a w dzień toć to tylko i wyłącznie rozkosz zabawiać Księcia

Vinga gratulacje parę postów wcześniej napisałam ze pewnie Wojtuś jest już z Wami - jakoś mi umknęło ze to Franuś