reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

rrrrrrrranyjul...yyy znaczy boskie;-):-) ale upał!! polazłam na spacer ok.9 i wlasnie wrociłam mokra jak szczur:szok: jak wychodziłam to na termometrze było 28 st!:szok::szok:
Ani@k a chociaż ta burza ochłodzila troche tą parówe u Ciebie? A gluck-owi wysmarowałabym maila z "pogróżką",ze nic wiecej u nich nie kupisz;-) i postarasz sie,zeby w necie było jak najwięcej odpowiednich opinii o nich. Skoro to ich pomyłka to ich zasr...ym obowiązkiem jest wymienic na ich koszt:wściekła/y: eeeech wk..a sie człowiek tylko jak czyta sie o takich naciągaczach:wściekła/y:
Gatto mi pediatra mówiła,zeby przez tydzien podawac jedną nowość, a po tygodniu dopiero cos innego wprowadzać

reklama
Hej Dziewczynki,

No i jest początek wyprzedaży na C&A :tak:
Narazie nie mogę się oderwać, wrócę później :-D
Miłego dnia !!!

Ani@k to gluck zawiedli jak sie okazuje, ja tez chyba na metkę rzucę okiem jak wrócę do domku... az ja się zezłościłam, taki sklep, a jak sie pomylą to Ty musisz płacić!!!! :wściekła/y::wściekła/y:****ki:no:
My tez obstajemy za nowym wózkiem, jedyna dzidzia to niech ma nowy:-)
kasica nie smutaj, głowa do góry i no stres, bo jak dziewczynki piszą to nie pomaga! &&&&&&&&&&&&&&& za wyniki Adama!
Muma, Ani@k hmm wyprz w c&a, ale jakaś marna, wg. mnie:eek:

Ja ma dzis na 15-16 przymiarkę sukni ślubnej, jak mi sis zrobi foto to pokaże sie co nieco :-D

dobra wracam do pracy bo mam zapiernicz:tak:
miłego dnia

Czesc Babki,
sorry ze tak najpierw o sobie.
Dzis 22dcy i czuje sie fatalnie.Zaczyna mnie pobolewac w krzyzu i podbrzuszu. Jestem tak slaba, ze sie slaniam na nogach. Juz tak pare razy mialam, ze bezposrednio przed zalaniem to az dreszcze mialam i prawie sie przewrocilam. Oj, ciemno ciemno to widze:no:

W ogole pogoda do bani, ponuro, grzmi, w nocy padalo, taka duchota ze ciezko wytrzymac.
Wypilam 2 kawy z automatu, mocne sa ale nic nie daje.
Wczoraj w sklepie tak mi sie niedobrze zrobilo, ale to z glodu.Byla pora obiadowa a ja na biednej kromeczcze z ciemnego chleba i do tego updal byl. Zawsze sie staram miec przy sobie wode

Kasica przykro mi, ze @ Cie jednak dopadla. Nie chcialabys sprobowac z Duphastonem od owulacji plus brac Accard 75?A nuz widelec akurat sie bez IUI uda? Ja sie ratuje jak moge
Niedlugo zawitam w @ klubie, kurka wodna

Gatto heheh a jednak dajesz wcześniej niż pełne 4,5 miesiąca;-) a ze mnie to się koleżanka śmiała:-D Co do podawania owoców ile i kiedy...no to można tak jak kok.o pisała czyli przez tydzień i następne. A można przez 3 dni i tez będzie ok. Ja już jestem po jabłku surowym ( nie przeszło- chyba wysypka to była między innymi po nim) ze słoiczka podeszło, zjadł na 3 razy. Teraz jemy drugi dzień ziemniaka...średnio smakuje, no ale je. Jutro jeszcze raz podam, a potem marchewkę.
Szukałam w necie jak to jest z tym jedzeniem. Znalazłam taki o to sposób, ale jakoś nie mogę go zakumać:eek:
-rano - mleko
-mleko (lub kleilub kaszka) zaraz po tym łyżeczkę jabłka :confused:
i do końca dnia mleko.
Następny dzień to samo, więcej jabłka. Trzeci dzień to samo - więcej jabłka.
Jak nic się nie dzieje, to na 4 dzień inny owoc lub warzywo. O tej samej porze, po drugim mleku. A jabłko czyli sprawdzony owoc przesuwamy na godzinę 18:confused: tzn. po przedostatnim mleku. No i nie mogę załapać. Po pierwsze tak zaraz po mleku dawać jabłko??? ja daję między posiłkami:eek: Po drugie...po tym trzecim dniu już się daje przedpołudniem nowy owoc, a po południu drugi??? a już myślałam, że załapałam:cool:
koko.o matkoooo widziałam w tv, że dziś we Wrocławiu ma być 35st:szok::szok::szok: najlepiej nalej chłodnej wody do wanny i siedzcie tam z Młodą do wieczora:tak: to samo Gatto!!! niby fajnie jak jest ciepło...ale nie taki upał, ani wyjść z dzieckiem, w domu też masakra:eek:
Ani@k ja mało robię zakupów przez neta. Tzn mało w Polsce, tutaj to praktycznie tylko takie. Zawsze było wszystko ok, nawet wczoraj przyszło mi nowe-super żelazko...chyba samo prasuje;-) A w Polsce zrobiłam trzy raz i trzy raz porażka:no: tzn. 4 razy i 3 porażka. Jeden to słynny wózek z littlebaby.pl, potem pieluchy- koszmar!!! gorsze niż szmata do podłogi:wściekła/y: a trzeci śpiochy...może z raz je ubrał, jakieś sztuczności, rożek- to samo. Jedynie w sklepie Tosia.pl zakupy się udały. Nie wiem...może ja nie umiem albo miałam pecha...Jednak utwierdzam się w przekonaniu, że co stacjonarny sklep to stacjonarny:tak: Dotkniesz, pomacasz, w razie jakby coś nie grało, idziesz, oddajesz i po sprawie. A tak, to odsyłaj, na pocztę trza łazić i jeszcze jak samemu pokrywać koszty wysyłki, to już w ogóle mija się z celem.
szyszunia czekamy na foto!!!!
Muma też!!!!:tak: a gdzie to kolezanka się podziewa??? w cieniu biwakuje???;-)
A ja trochę popakowałam, zawaliłam cały pokój młodego, ruszyć się nie ma gdzie...eee jak mój M. zobaczy ile tego jest:sorry2: pewnie każe mi połowę odłożyć:cool:

reklama
Ok, to teraz juz bede pamietac.
Wlanie przegladalam swoje wpisy z konca listopada i poczatku :-(grudnia
Spisalam to:
25/11 (IUI 19/11)Objawow brak
troche chyba mnie moje bufory pobolywuja, przyszczy na czole ze az "milo"
30/11
Z objawow to dzis jak "lecialam" po schodach zaklulo mnie w podbruszu, zaraz sprawdzilam, czy nie ma "znaczkow" w majtasach, ale nie...Troche mnie moje buforki bola, apetyt mam ze hej, raz na kwasne(maslanka), potem na paprykarz(a jak) i w koncu lody Niedawno wsunelam porcyjkeOd 2 dni czasem mnie pobolewa, ale to moze znaczyc wszystko-na @ i na II jak juz wiemy
Kazda wizyta w toalecie to jednak stres, bo godzina zero sie zbliza, teraz zaczal sie 25dc, wiec nerwy sa. Ostatni cykl wynosil 26dni, wczesniejszy 24, dlatego dzis ta@ moze sie zjawic nieproszona.
3/12 Dzis 28dc i @nie widac, choc w sobote rano sluz byl zabarwiony jasnobrazoworozowo.Nie wiem co o tym myslec. W sumie to nawet nie bylo plamienie, tylko troche na wkladce i papierze. A tamtej nocy snilo mi sie, ze mowilam eMkowi ze dostalam@...
Dziwne co nie?
Objawow brak, przyszcze na czole jak byly tak sa, wiec po staremu.
dzis dopiero 13 dzien po IUI wiec powinnam odczekac
4/12
@ nie ma... Dzis 29 dc, ale jestem zdania, ze przez branie tych hormonow cykl mi sie rozregulowal bo caly miesiac mnie wysypuje na czole"

Nic z opisow j/w obecnie nie odnotowuje, dzis 8 dzien po IUI. Kurcze, ale to raczej pewne, ze spedze wakacje nad cieplym morzem.

Kluje mnie w krzyzu, ciagnacy bol ja na @ i jakas niemrawa jestem. Kurcze, musze sie wziasc w obroty

Do góry