reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Witam Maciusia i jego mamusie!!!!

Gratki dla zębatych.

U nas niestety nie najlepsze dni nastały - Emilka ma gorączki od 2 dni - wczoraj rano 38,5. Była lekarka, mała osłuchowo ok, gardło też, nie wiadomo co jest grane. Czyżby ząbki? Dała mi skierowanie na badanie moczu, że może niby bakterie w pipce. Nie wiem. A czy u Was występowała taka tempka przy ząbkach? Emi ma ich już 6 i dotąd ani stanu podgorączkowego nie miała. No chyba że wszystkie naraz idą.:baffled:

reklama
Moj pierwszy postv tutaj. Chyba ida trzonowe bo mala spi jak na gwozdziach, wybudza sie caly czas, w dzien bywa marudna. Co prawda chwilowo przestala sie slinic ale to u niej zawsze przychodzilo falami no i mamy nieladne kupki, mam tylko nadzieje ze jej czyms nie strulam:/

a ja sie musze pochwalicz ze wychodzi nam zabek:-)pisalam o plamkach a te plamki to zabki ktore sie wybijaja bo dolna prawa jedyneczka juz wystaje :tak:maly mnie wczoraj ugryz i mnie kujnelo:-Dno nareszcie bedziemy miec zebolka:-p

gratulujemy pierwszych zabkow Mateuszkowi i Aryankowi. gratki rowniez dla Domisia kolejnego zabka

Ja też gratuluję zębatym

A czy możecie odpowiedzieć na pytanko, które Wam zadałam ciut powyżej? Jakie u Was temperatury były przy wychodzeniu zębów? Bo u nas to 38,5 zastanawia mnie. Nie wiem czy to to i trochę się martwię. Innych oznak choroby nie ma - zero kataru i kaszlu. Plisssssss napiszcie.
Wprawdzie jest z lekka lepiej, ale jeszcze wciąż kiepsko.

lorien u Emilki tez byla wysoka temperatura i nic poza tym chodzila jak szwajcarski zegarek i broila jak codzien;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
Taja nie ma zadnych dolegliwosci:-)

reklama
Do góry