reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Lorien przy infekcji dróg moczowych może wystąpić bardzo wysoka temperatura. Rochul miał ponad 39 C.
wiec mogą być zęby ( u nas był przy zębach tylko stan podgorączkowy), a moze co innego.

reklama
U nas też bez temp. się obywa. Na szczęście. Mamy już kolejne czwórki - górne. Razem 11 zębulców. Dają mu, bidusiowi małemu popalić.

Lorien u nas gdy wychodzily gorne jedynki i dwojki tez Hubcio mial goraczke i ja zwalilam to na zeby bo ani katarku ani kaszelku ani innych oznak choroby nie mial i goraczka po dwoch no prawie trzech dniach przeszla. Mam nadzieje ze u Emi to tez tylko zabki.

Aryanku gratulujemy pierwszego ząbka :-):tak::-):tak::-)!!!

Lorien ... u nas Mati przy drugim ząbku miał podwyższoną temperaturę 37.6 ale tylko przez jedno popołudnie :tak:

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, u mnie już niestety znam przyczynę - zapalenie dróg moczowych. Więc nie ząbki. Jesteście kochane, że napisałyście.

Lorien przy infekcji dróg moczowych może wystąpić bardzo wysoka temperatura. Rochul miał ponad 39 C.
wiec mogą być zęby ( u nas był przy zębach tylko stan podgorączkowy), a moze co innego.
Kasiulko skoro u Was tak było, powiedz jak długo się ten stan utrzymywał i co Roszek dostawał? Teraz już jest ok?
Emilka ma złe wyniki moczu - białko, śluz, mnóstwo bakterii, krwinki białe i czerwone. powiem szczerze że jestem zaniepokojona i to poważnie. Lekarka zapisała nam bactrim i za tydzień powtórka badań.

dziekujemy:-)u nas wlasnie nie ma goraczki ale za to marudzenie od czasu do czasu;-) zyczymy zdrowka dla emilki:-)

Wczoraj podczas wspolnej kapieli wyczailam drugi zabek:-)
wiec moja corka ma gorna lewa dwojke i dolna prawa jedynke:baffled: boze jak ona bedzie wygladac...........:confused::dry:

reklama
Wczoraj podczas wspolnej kapieli wyczailam drugi zabek:-)
wiec moja corka ma gorna lewa dwojke i dolna prawa jedynke:baffled: boze jak ona bedzie wygladac...........:confused::dry:

wampir-mutant:-D:szok::-D

u Filipa lada moment będą dwie lewe czwórki. gorna już się prześwieca, a na dolnym dziąsle to ma takiego balona że szok.
może to dlatego ostatnio ciągle chodiz z językiem wysatwionym:confused:

Do góry