Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmiła dziecko mlekiem krowim (bezpośrednio od krowy bądź butelkowym ze sklepu - z lodówek) po 6 miesiącu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ogólnie mało pije ..Nie jestem kawoszem jak inni.Zrobię sobie czasem dla smaku mniamDokladnie.. a ja kawy nie pijealemoze wroce do niej ,teraz jakos mnie mdli jeszcze jak o niej pomysle
![]()
W dupie to mamEwa lepiej być ciii...![]()
Ale twoje doświadczenie w żaden sposób nie jest poparte wiedza naukowa. Wiec jak takiej nie masz to nie dawaj SZKODLIWYCH radTo co robie to moja osobista sprawa.. ja w twoje wizje swiata i karmienie ,nie ingeruje ani sie nie nasmiewam.. autorka chciala informacji wiec jej ja dalam..z wlasnego doswiadczenia.. nikogo nie namawiam na dawanie mleka niemowlakom..
A ja bylam kawoszem..Ja ogólnie mało pije ..Nie jestem kawoszem jak inni.Zrobię sobie czasem dla smaku mniam![]()
Wiedza naukowa kochana stale sie zmieniaAle twoje doświadczenie w żaden sposób nie jest poparte wiedza naukowa. Wiec jak takiej nie masz to nie dawaj SZKODLIWYCH rad
Nie przesadzajmy że są to szkodliwe rady. Może od razu posądzisz ją o chęć zrujnowania czyjegoś zdrowia ? Mniej buntu [emoji4]Ale twoje doświadczenie w żaden sposób nie jest poparte wiedza naukowa. Wiec jak takiej nie masz to nie dawaj SZKODLIWYCH rad
Amen i nie obciąża mm tak nerekNie przesadzajmy że są to szkodliwe rady. Może od razu posądzisz ją o chęć zrujnowania czyjegoś zdrowia ? Mniej buntu [emoji4]
Kochane najlepsze to jest mleko matki. Mm czy krowie to jedno i to samo prawie tylko mm z dodatkiem syntetycznych witamin dlatego nazywa się " modyfikowane" ale na pewno nie truje![]()
Teraz tobie sie oberwieNie przesadzajmy że są to szkodliwe rady. Może od razu posądzisz ją o chęć zrujnowania czyjegoś zdrowia ? Mniej buntu [emoji4]
Kochane najlepsze to jest mleko matki. Mm czy krowie to jedno i to samo prawie tylko mm z dodatkiem syntetycznych witamin dlatego nazywa się " modyfikowane" ale na pewno nie truje![]()
Zaraz lomot dostanieTeraz tobie sie oberwie[emoji23]
Wspolczuje [emoji23][emoji23]Zaraz lomot dostanie