paulinika
Zaciekawiona BB
Idź do lekarza kochana beta po 48 h powinna wzrosnąć o conajmiej 60%.A orientujecie się czy w 6tc beta robiłam 3.06 i wynosiła 14536 a zrobiłam drugą po 48h tj. 5.06 i wynosi 17342 czy to nie za mały przyrost???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Idź do lekarza kochana beta po 48 h powinna wzrosnąć o conajmiej 60%.A orientujecie się czy w 6tc beta robiłam 3.06 i wynosiła 14536 a zrobiłam drugą po 48h tj. 5.06 i wynosi 17342 czy to nie za mały przyrost???
Minimum o 66 %. Ale przy takich wartościach nie będzie już takiego przyrostu.Idź do lekarza kochana beta po 48 h powinna wzrosnąć o conajmiej 60%.
Skierowanie do szpitala.. Puste jajo płodowe...Idź do lekarza kochana beta po 48 h powinna wzrosnąć o conajmiej 60%.
No niestety.. Gratuluję i życzę zdrowia! To moja druga ciąża. Pierwsza skończyła się porodem martwej córeczki w 6miesiacu, poród wywoływany a teraz po 4 miesiącach kolejna ciąża i co puste jajo płodowe.. Czekam na krwawienie a jeśli się nie zacznie to szpital.. Boję się bo teraz koronawirus..Tak mi przykro kochana. Ale głową do góry następnym razem sie uda ja właśnie jestem w 9 tc i póki co jest wszytko dobrze. I dość szybko udało się zajsc w następną ciąże ale ja sama się oczyściłam