Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No 30 kilo przytyć, to nie jest normalne ani zdrowe, nawet z bliźniętami.
A jak to jest z wagą w przypadku kobiet z cukrzycą ciążową, bo ja słyszałam, że dzieci kobiet z cukrzycą rodzą się dużo większe, ale czy kobiety te też jakoś szybciej lub więcej przybierają na wadze??
Renee kobiety z cukrzycą ciążową przybieraja wiecej niż te bez. Ja miałam takie spory skok wagi od 15 kwietnia do 1 maja przybralam 2 kg i dlatego dostałam 75% glukozę do sprawdzenia bo gin chciała być pewna że to nie cukrzyca. Na szczęście okazało sie ze wtedy po prostu sie objadałam
Margolis nie ma czego zazdrościć, ja mam już jedną nauczkę (22 kg do przodu) dopiero w tym roku a raczej w poprzednim udalo mi sie zdrowo zrzucic16 i teraz nie chce tego zniweczyć. Chciałabym w nowy rok 2007 wejść z wagą taką jak w ten rok. A ile to wyrzeczeń
u nas (o dziwo) po weekendzie waga znów minus 1 kg i to wieczorem, po całym dniu i kolacji.
Ale to chyba nic dziwnego, bo ostatnio zamiast jeść pić wolę - pomimo iż chłodniej się zrobiło.