reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie z wieczorka!!!

Wlasnie mialam isc na koncert a tu ulewa sie rozszalala... ale jestem zla:wściekła/y:

Asialc ales Ty mi kobito smaka narobila tym menu grillowym....

Ewcia to trzymam kciuki obys jak najszybciej ta prace dostala!!!

Cloe GRATULUJE!!!!!!!!!!!! a moge miec niesmialo prosbe o odrobinke fluidkow... bo ja tez bym chciala....:zawstydzona/y:
A jesli chodzi o przepisy dotyczace macierzynskiego i wychowawczego to pytaj... troche w tym siedze wiec sprobuje Ci pomoc...

Meggie kobitko a jak u Ciebie z tesciorem???

pozdrowionka

reklama
Dziewczyny dzięki za gratulacje !:-) Muszę Wam się przyznać że kompletrnie nie czuje się jak ciężarówa, nic mnie nie boli, nic mnie nie mdli , nie chce mi sie spać aż się boję że jeszcze okaże sie że żadnej ciąży nie ma a podwyższony poziom hormonów spowodowała moja psychika:dry: Oby nie:no:

Wagnies
fluidki przesyłam w ilościach hurtowych:-):tak:
Jeśli nie jest to dla ciebie problem to interesuje mnie głównie:
Mój wychowawczy trwa do czasu porodu, potem zostaje przerwany na czas macierzyńskiego a gdy macierzyński się kończy wychowawczy na pierwsze dziecko trwa dalej do końca tak jak w podaniu szef podpisał.;-)
Mam pytanie.: Jak długo będzie trwał mój macierzyński:confused:
Czy zasiłek macierzyński zostanie mi wypłacony:confused:
Na podstawie czego zostanie naliczony:confused:

Niesamowita to widzę że impreza udana:tak:
Ataata jak tam samopoczucie;-)
Narazie uciekam może jeszcze dziś się odezwę do zobaczenia

cloe z całego serca gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
życzę Ci wspaniałej i spokojnej ciąży:tak:

kochane moje, nie było mnie na bb przez weekend, bo nauka, nauka, nauka, a wczoraj wielkie starcie, jeden ustny i jeden pisemny i oba egzamy do przodu!!!!

powiem Wam że wróciłam wczoraj późno z uczelni i padłam jak betka. W sobotę kolejny egzamin:baffled:

pozdrawiam Was wszystkie;-)bardzo gorąco;-)

Witajcie Kochane!!!
Ja tylko na momencik bo głowa boli że mało nie eksploduje:-:)baffled: i już nie wiem czy mi niedobrze bo mnie głowa boli czy mnie głowa boli bo mi niedobrze:confused:
Cloe gratuluje i życze spokojnej ciąży a z drugiej stronki to zazdroszcze i załuje że ja nie moge powiedziec że nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie:-( w kązdym razie Tobie wszystkiego najlepszego
Mufka brawo ja wiedziałam że jesteś zdolna kobietka:tak:

Całej reszcie forumkowych kobiałek życze spokojnej nocki i słodkich snów:tak:

puchatko bidulko kochana, oby ten wstrętny ból głowy sobie poszedł, przesyłam buziaki:-)

u mnie też ból, od kilku dni boli w okolicach lewego jajnika:baffled:, martwię się bo mam przecież torbiela właśnie na lewym jajniku. No niby na następnym usg wyszlo że się nie powiekszył i gin stwierdził że powinien sie wchłonąć to ja mam złe przeczucie że rośnie ( bo skoro boli :baffled:...). Gin kazał przyjść w lipcu, mam nadzieję że się mylę z tym moim przeczuciem. Dziewczyny, w 12 i 13 dniu cyklu miałam paskudne plamienia, jak myślicie, czy to może mieć związek z torbielem? Generalnie ten cykl i tak już spisałam na straty, bo nie zauważyłam żadnych objawów owulacji i chyba jej po prostu nie miałam:eek:

Sabinko i inne kochane dziewczynki przepraszam,że trochę was zaniedbuje ale naprawdę się nie wyrabiam z czasem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Pełno załatwiania związanego ze ślubem, remontem i innymi podobnymi do tego rzeczami a tu jeszcze sesja i pierwsze zaliczenia już w piątek :szok::szok::szok:i nie wiem za co sie zabrać :-:)-:)-(. Nadrobię pisaniem po ślubie dobrze???
Teraz do was codziennie zaglądam i staram się coś pisać :-):-):-):-).
Po południu pojechaliśmy zobaczyć firanki spodobały mi się jedne ale jeszcze poszukamy :-) :tak::tak:. Mieliśmy iść na kurs tańca ale trener zapisał dwie pary w jeden dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i sobie nie potańczyliśmy :-( .

Cloe gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!
Też bym już chciała mieć fasolkę w brzuszku :eek::eek::eek::eek:.

reklama
Niesamowita czytam Twoje posty i sie usmiecham do monitora, twoje wypowiedzi oplywaja doslownie miloscia i mlodoscia ;-)
czuje sie taka stara :-p:happy::confused:

tak w ogole to mam strasznego nerwa i nie wiem czemu
ide spac
kolorowych Wam rowniez;-)

Do góry