reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
kajda jestem w Krakowie, z mamą...
Dziekuje i też mam maleńką nadzieje, że może mi sie ułoży, choć po mału zaczynam w to wątpić..
No ale czas pokaże.
ivi no no ja już o tym nie pamietam;-)
A jakbyście połączyły te dwa wątki to podejrzewam, że na początku dziewczyny z tąd pisały by posty głównie "do siebie", a wy z głównego "do siebie" Bo zanim by sie wszyscy połapali kto jest kto i pozanali sie dobrze to mineło by troche czasu;-)
Dziekuje i też mam maleńką nadzieje, że może mi sie ułoży, choć po mału zaczynam w to wątpić..
No ale czas pokaże.
ivi no no ja już o tym nie pamietam;-)
A jakbyście połączyły te dwa wątki to podejrzewam, że na początku dziewczyny z tąd pisały by posty głównie "do siebie", a wy z głównego "do siebie" Bo zanim by sie wszyscy połapali kto jest kto i pozanali sie dobrze to mineło by troche czasu;-)
Puchatka
Majowe mamy'08
kajda ja tez nie lubie podziałów i tego istnienia dwóch watków dla staraczek tez nie traktuję jako podziału ot dwa pokoje w jednym wspólnym mieszkanku. Mnie czasem tak całkiem osobiście bywa troszkę łatwiej na tym watku bo może mnniej dzieciaczków
i jak @ znowu dokopie to łatwiej strawić to tutaj po cichutku to wszystko jest straszliwie skomplikowane bo ja kibicuje każdej zafasolkowanej każdemu dziecziackowi ale nie zawsze potrafię uporac się z własnymi uczuciami

Ataata
Grudniowa Mama '07
ojz badankami to ja się nie wypowiadam.. ale na głównym mamy m.in. położną i dziewczyny które po wielu miesiącach starań zafasolkowały, jak tam zapytasz na pewno natychmiast dostaniesz pełną odpowiedź:-)
ivi haha dobre dobre... To było takie delikatne odesłanie pysi z tego wątku na wątek główny;-);-);-) Taka mała rywalizacja między tymi wątkami;-)
Nie no żartuje oczywiście

Pysia ja też nie pomoge... ale faktycznie na głównym napewno sie dowiesz tego o co pytasz

ivi
uzależniona;) // I.2010
hehe Ataata - nie do końca rywalizacja
ale wiem że tu już podobne pytania padały i dziewczyny nie umiały odpowiedzieć (zresztą ja też nie) a na głównym te tematy są "normą" i tam szybciej dostanie odpowiedź :-)
dobra, zbieram się bo w kóńcu nic nie zrobię:/
dobra, zbieram się bo w kóńcu nic nie zrobię:/
Ataata
Grudniowa Mama '07
wiem wiem ivi, to był żart.
dzięki za wszystko raz jeszcze i miłego dnia życzę;-)
dzięki za wszystko raz jeszcze i miłego dnia życzę;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Niesamowita niemam nic dla dzidzi jeszcze...
Zato dla siebie mam mase ciążowych ciuchó, wczoraj siostra mi przywiozła 2 wielkie siaty betów...
Oczywiście jeszcze za duże, ale zaczekają..
Zato dla siebie mam mase ciążowych ciuchó, wczoraj siostra mi przywiozła 2 wielkie siaty betów...
Oczywiście jeszcze za duże, ale zaczekają..

Witam po poołudniowo!
Natalce na szczęście nic poważnego.:-) W oskrzelach i płucach czysto, jedynie gardziołko czerwone.
Przepraszam, ze się nie odnoszę, ale przyałoby się wymyślić coś na obiadek ;-)
Mufka, gratuluję zdania egzaminów:-)
Ataata, przytulam z całych sił i gdybyś była blisko tak samo jak Puchatka zabrałabym Cie na duuuże lody :-) i nie tylko ;-) Głowka do góry!
Całuję i ściskam Was wszystkie i każdą z osobna :-)
Mam nadzieję, że i u Was tak cieplutko jak u mnie i sobie pospacerujecie, posiedzicie na ogródkach .... :-)
Przepraszam, ale muszę lecieć.
Na razie
PS. A ja tam lubię pisać na obydwu wątkach i jakoś udało mi się we wszystkim połapać :-) Mam przynajmniej taką nadzieję ;-)
papapapa
Natalce na szczęście nic poważnego.:-) W oskrzelach i płucach czysto, jedynie gardziołko czerwone.
Przepraszam, ze się nie odnoszę, ale przyałoby się wymyślić coś na obiadek ;-)
Mufka, gratuluję zdania egzaminów:-)
Ataata, przytulam z całych sił i gdybyś była blisko tak samo jak Puchatka zabrałabym Cie na duuuże lody :-) i nie tylko ;-) Głowka do góry!
Całuję i ściskam Was wszystkie i każdą z osobna :-)
Mam nadzieję, że i u Was tak cieplutko jak u mnie i sobie pospacerujecie, posiedzicie na ogródkach .... :-)
Przepraszam, ale muszę lecieć.
Na razie
PS. A ja tam lubię pisać na obydwu wątkach i jakoś udało mi się we wszystkim połapać :-) Mam przynajmniej taką nadzieję ;-)
papapapa
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Asiu dziękuje
:-)
Niesamowita nie wiem, na razie sie nie śpiesze z tymi zakupami dla dzieciaka, mysle, że na samym końcu dopiero sie zato wezme. A pozatym nawet niewiem czy to dziewczynka czy chopok, więc co za zakupy...;-)

Niesamowita nie wiem, na razie sie nie śpiesze z tymi zakupami dla dzieciaka, mysle, że na samym końcu dopiero sie zato wezme. A pozatym nawet niewiem czy to dziewczynka czy chopok, więc co za zakupy...;-)