reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
my tez walczymy ale co nocy jest coraz gorzej a ja boje sie uzaleznienia LAily od cycusia w nocy...bo nawet jak jest ze mna w lozku to nie jest do konca spokojna bo musi go non stop mymlac a jak jej wypadnie to nerwowo go szuka...wiec takich pobudek jest...mnostwo... czy kiedys jej przejdzie?
Dziewczyny, dla pocieszenia dodam, ze Madzia była taka sama, albo gorsza, bo robiła sobie pomiędzy tymi pobudkami, przerwy w spaniu. I jej to minęło. Teraz śpi jak suseł, szczególnie jak trzeba iśc do szkoły;-). Wniosek, to przejdzie. Ale nie pamiętam kiedy.:-D

Widze, ze nie tylko my mamy taki problem z cycusiem w nocy:wściekła/y: Julka juz dlugi czas usypia przy nim i jak sie obudzi i go nie ma to wrzask....wiec biore ja do naszego lozka i spi przy mojej piersi:sorry2:i tak tylko jedna lub druga.....to jest koszmar....dzisiejsza nocka byla okropna, budzila sie chyba co 20 min jak nie czesciej...a ja glupia jej daje tego cyca zeby choc troszke sie wyspac:-(:zawstydzona/y:

U nas też niestety noc bezsenna. W czoraj pisała, że chociaż Maja nie robi sobie przerw. Dzisiaj sobie próbował zrobic:wściekła/y:. Ale dostała cyca i udało się, że jednak po jakimś czasie zamknęła oczka. Alke budziła się strasznie często.:-(

Ja niedawno się skarżyłam też, że Oliwka jak tylko jej w nocy cycek z ust wypadnie to podnosi straszny lament. Jakoś jej to przeszło niedawno. Choć budzi się bardzo często nadal, ale jednak rzadziej niż w okresie, kiedy stale chciała mieć cycek w buzi. Teraz za to od 3 nocy kręci się strasznie i popłakuje przez sen, nie budząc się. Może jej się coś śni :confused: Nie wiem.

U nas tez dzis bylo mnostwo podudek i szukanie cyca. I Milena, co stwierdzilam w nocy z przerazeniem. przekreca mi sie w trakcie snu na brzuch!!! I tak spi. Ja rozumiem ze moze jej jest tak wygodnie, ale jednak mimo wszystko wolalabym zeby w nocy tak nie spala. Z reszta Milka nigdy tak nie spala (ani w nocy ani w dzien), tak wiec tym bardziej jestem tym zaskoczona. :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry