reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
LAILA tez dzis 2 razy spala (zwykle spi raz)....
NUSKA z tego co pamietam bardzo ograniczylas cycusia (tez w nocy) i co Julcia spi sama w lozeczku bez problemu?

Rozalka,to zrob mu pobudke w nocy:-).
Kondzio zawsze spi w dzien 2-2,5 godzinki,a dzis trzasnal 3:-).
I musze pochwalic moje dziecie,ze chyba zaczyna znowu lubic swoje lozeczko:-):tak:.Zawsze w nim spal,ale w nocy po jedzeniu nie bardzo chcial,zeby go do niego odkladac;-).Teraz juz nie protestuje w nocy i nawet w dzien juz przez 3 dni sam zasypia w lozeczku po obiadku:szok:.Bardzo sie ciesze:-):tak::tak:

no w końcu moje dziecię przestało wrzeszczeć o butlę w nocy - dziś 2 noc bez jedzenia.... chyba stwierdziła że jak już nie jest niemowlakiem to jej nie wypada hehe
mam tylko nadzieję że już jej tak zostanie ;-)

czy Wasze dzieci marudzą w nocy? bo moja kilka/kilkanaście razy na noc kwęka, nie budzi się tylko chwilę pomarudzi, pokręci sie, zmieni pozycję i śpi dalej, czasem trzeba ją po główce pogłaskać - niby fajnie że się nie budzi ale ja i owszem i często cieżko mi znów zasnąć:baffled::baffled::baffled:

Wiśnia u nas podobnie.Kuba budzi sie,stęka,pokręci sie.Na ogół nie słyszę jak śpie,ale jak sobie czytam,to wtedy wiem,ze sie kręci.Z resztą widzę,że czasem spi odwrotnie w łóżeczku.:tak:
No i zazdroszczę tego "niejedzenia" w nocy,Kuba raz musi wciagną mleczko.:tak:

reklama
Dzisiejsza nocka byla CALKOWICIE BEZ CYCUSIA....KONIEC Z NIM....
Julcia nie za ciekawie to zniosla ale tez nie najgorzej:sorry: jak wiecie o co mi chodzi:baffled:...budzila sie co jakas godzine i byl placz....2 razy dalam jej mleczko w butli i wypila co mnie bardzo cieszylo.....dzisiaj ciag dalszy mam nadzieje ze bedzie lepiej....piersi strasznie mnie bola juz zrobily mi sie jakies zastoje:-(i nie moge sciagnac tego laktatorem....

Susu....Julka spi w lozeczku tylko w popoludniowej drezmce i wieczorem do pierwszej pobudki...w nocy spi z nami niestety ale mam nadzieje ze jak bedzie koniec z cycusiem i sie do tego przyzwyczai to bedzie lepiej z tym spaniem w lozeczku:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry