reklama

Ach śpij kochanie...

DLa mnie dzisiejsz noc byla koszmarna. Zasypialam na stojaco, a jak polozylam sie do lozka to nie moglam spac :angry::angry::angry::angry: I tak sie meczylam kilka godzin, a pozniej Milena zaczela sie budzic kilka razy.

reklama
Emilka zasnela o 19:0 spała prawie do 8:00 około 4:00 się przebudzała dałam jej mleko i mi się wściekła że ją przykrywam :-D (nigdy nie śpi przykryta) bo mi zimno było :zawstydzona/y:a to gorączka mi się zbliżała ;-) potem coś marudziła sobie pod nosem ale dwójki prawie przebite i tak nie jest źle z nockami;-)

LAila najbardziej sie przebudza i placze nad ranem....od 5 potrafi co pol godziny sie obudzic....czy ktos moze wie dlaczego? moze to miec zwiazek z faza snu?

LAila najbardziej sie przebudza i placze nad ranem....od 5 potrafi co pol godziny sie obudzic....czy ktos moze wie dlaczego? moze to miec zwiazek z faza snu?
Tak jak mówisz,nad ranem sen jest płytki,mała sie częściej wybudza i już sama nie potrafi zasnąc.Wg. tej książki Uśnij wreszcie(albo tej drugiej o zasypianiu)tak jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry