Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja znalazłam sposób, żeby po kąpaniu Wiktoria pospała dłużej niż do tej pory, czyli ledwie 2h. Od 2 dni przed kapielą karmię ją kaszką (łyżeczką, bo butelki nie uważa w dalszym ciągu). Potem zjada jeszcze cycusia i przesypia ponad 4h. W trakcie nocy obudzi się jeszcze 1-2 razy, ale to na śpiaco zjada cyca i śpi dalej. Ok 8 budzi się na dobre
. Jeszcze tydzień temu spała nawet do 10 - 10.30, no ale i wcześniej ją kładziemy, więc nie ma się co dziwić.
Dzieci czasami budzą się z płaczem, a czasem mają takie okresy, że ryczą ciągle po obudzeniu.
. Nie płakała tylko budziła się na jedzenie i do swojego łóżeczka nie dała się położyć już po 23.30
Rano wstałam wykończona i to po jednej tylko nocy. Do tej pory jak zasypiała ok 23 to budziła się ok 4-5 rano dopiero. Współczuję tym dziewczynom, które mają tak częste pobudki co noc. Na dodatek od rana też jest marudząca, dopiero się uspokoiła jak dałam jej syrop p/bólowy. Ale nie chce ani spać a powinna ani jeść, a na siłę jej sutka nie będę już wkładać do buzi po wczorajszym ugryzieniu 

Teraz Oliwka śpi w przedpokoju w wózku a my jak nigdy chodzimy na palcach, żeby tylko jak najdłużej spala. Jak to ma jeszcze potrwać miesiąc lub więcej to chyba będę i ja musiała brać coś nie uspokojenie (chyba tylko mi pozostała melisa, bo karmię). Na dodatek jak ona tak łapie sutka, zaciąga i puszcza z płaczem, to mi potem mleko kapie ciurkiem i ta pełniejsza piers mnie pali, chociaż nie jest wcale nabrzmiała.