reklama

Ach śpij kochanie...

Bibinka naprawde wierze ze jest ci cięzko, jedna jak sie ma drugą osobe do pomocy jest łatwiej, a czemu nie ma twojego męza hjesli mogę wiedziec?
W ogóle nie wyobrazam sobie tego jakby Zosia tak w nocy marudziła np 6 razy :baffled:

reklama
Oliwieczka ja też sobie tego nie wyobrażałam,bo Ala jest(przynajmniej była do zeszlego tyg) bardzo grzecznym i pogodnym dzieckiem i w nocy tez nie było problemu.może faktycznie dziąsła ją bolą,może kości też jak rośnie,no i te upały!jakoś to muszę przetrzymać,bo to przecież moje ukochane maleństwo;))),tylko mi szkoda jak widzę,że cos może jej dolegać.poza tym tak strasznie placze na masażach,że dziś to prawie się poplakałam i jeszcze ta baba co ją przerzuca jak szmacianą lalkę...zero delikatności!mąż jest za granicą i albo wróci za tydzień,albo pod koniec sierpnia.wiecie jak to jest,jak w domu jest dwóch nauczycieli...

Bibinka, muszę Ci powiedzieć, że Oliwka nie płacze mi na masażach, na pierwszych dwóch denerwowała się, że obcy facet ją dotyka, ale już go poznała i daje się przez całe 10 minut masować a ja jej jedynie pokazuję zabawki zeby patrzyła w prawą stronę. Ale 16 lat temu moja starsza córka (też kręcz szyi) strasznie płakała przy każdym masażu. Wiem, że Ci żal, ale musisz wytrzymać, żeby córka potem była sprawna. Uczysz w-fu to wiesz sama jakie to ważne.

wiem Kasiad ,że musze wytrzymać,ale taka pani,to powinna miec jakieś podejście do dzieci,a nie traktować je jak przedmiot.poza tym ciągle ma minę jak(sorry)"srający kot na puszczy"!

a'propos spania,to Ala po tym masażu zasnęła,spała 2 godz,obudzila się na jedzenie i...znowu usnęła i śpi 1,5 godz.wszystko w swoim łóżeczku!nie trafię za tym moim dzieckiem;).przynajmniej mogłam się spokojnie spakować na wyjazd do rodziców

No to faktycznie pani chyba minęła się z powołaniem. Pan masazysta najpierw do Oliwki zagada, rozśmieszy ją a jak masuje i widzi ze mała zaczyna się denerwowac to zaczyna ją klepac po policzku, to tez część masazu a Oliwka bardzo to lubi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry