• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
u nas ostatnio ogólnie marudzenie, może to zęby bo w dzień też marudna i woła o smoka żeby go gryść więc może to trójki idą :baffled:
dobrze zasypia tylko w nocy niespokojna :sorry2:

ale z tego mojego Hubka sie spioch zrobił, że szok. Wczoraj o 19 zjadł kolację i o 19.40 juz spał, w nocy obudził sie tylko raz przed 4 i to na herbatkę i spał jak suseł do 8.40:szok: (zwykle budzi sie 5-6 na jedzonko i spi dalej) a dzis to ponad 13 godzin bez jedzonka wytrzymał - super:-) moze mu sie w koncu odmieni i bedzie spał juz normalnie bez nocnego podjadania:confused:
a potem w dzien drzemka ok 2 godzin jeszcze

Z Oliwki też śpioch. Wczoraj zasnęła o 21 (po dniu bez drzemki), obudziła się 2 razy na pomemłanie cyca, o 7 wypiła butlę w półśnie (aż 180 ml :szok:) i śpi do teraz.

Z tego co widze to wasze dzieci to lubia sobie chrapnac :tak: bo Jenni niedosc ze zaczela chodzic puzno spac to szybko wstaje a w dzien spi od 3 do 4 godzin:sorry2:

Ol ostatecznie dziś wstała o 11, obudzona przeze mnie, bo już musiałam z domu wyjść. Spać oczywiście w ciągu dnia nie poszła.
W ogóle w ostatnim tygodniu spała w ciągu dnia 2 razy, a więc chyba powoli wyrasta z drzemek w ciągu dnia, niestety.

Antek podobnie...... chodzi spać 21-22, wstaje 7-8, a w dzień śpi 3-4 h ;-)

to Emilka też się tak przestawiła choć wczoraj zasneła po 20:00 i wstała o 8:00 (z pobudką 5 minutowa )ale z reguły to teraz zasypia 21-22 i wstaje o 7:00-8:00 dużo zależy od tego o której miała drzemkę bo jeśli zaśnie mi o 10:00 w dzień i śpi do 13:00 to już po 19:00 jest senna a jeśli zrobi sobie drzemkę o 13:00 i śpi do 16:00 to wtedy już zasypia koło 22:00 a najczęsciej jak wracamy od T to zasypia w aucie i wtedy to już zupełnie jej się wszystko przestawia :baffled: i idzie spać bardzo późno

a duże znaczenie teraz też ma to że nie dostaje smoka do snu i jakby gorzej jej się zasypiało

Marta spi dosc regularnie miedzy 20.30 a 6.30 czyli ok.10 godzin. :tak:

W dzien tylko raz-1 godzinę-jesli nic jej nie obudzi:wściekła/y:W przeciwnym razie nawet po 15 minutach drzemki ma naładowane baterie:tak::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry