• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
A moja Jenni sie jeszcze nie wyladowala i dalej sie bawi a mi sie chce juz spac:shocked2:

moja jak JENNI jeszxcze nie spi a ja dzis padnieta jestem, nawet na BB czasu nie mialam:szok:;-):-Dale mysle ze zaraz pojdziemy lulu
Ale tempramenty:tak:Czym Wy je karmicie?:-D
Kubula to śpi 13-14 h na dobe.:tak:
No ale dzis w nocy popłakiwał przez sen,powody są dwa,albo zęby,albo śnił mu sie piesek ,co sie go wczoraj przestraszył...:baffled:

Weronika poszła spać o 19 30 a wstała 7 45 :szok: wymeczona była bo od kiey zrobiło sie ładnie za oknem jezdzimy codziennie na domek nad jeziorko do dziadków a tam sie wyszaleje i taka wypompowana wraca do domu ze tylko kapiel kaszka i spi

Oli wczoraj nie mogła dobudzić się o 11, a dziś wstała już po 7 :szok:. Dziś to napewno czeka nas drzemka, bo wczoraj poszła dość późno spać.

U nas to samo, Gosia, Oli jeszcze kursuje. Nie dość, że spała godzinę w drodze na działkę, to jeszcze zasnęła poraz drugi ok 17 i obudziła się dopiero o 19 (a ja razem z nią :szok:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry