Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to ja jestem szczęsciarą, bo Majeczka śpi w dzien ok. 1,5 godz. i bardzo to lubi. A wieczorem zasypia po 21. Rano tez nie wstaje już skoro swit, tylko śpi do 8.

No ja tez nie narzekam,Kuba śpi ostatnio nawet 2,5 godziny w dzień.Wieczorkiem zasypia o 21.00 do 7.00 rano.![]()
Więc też nie narzekam
.W nocy niestety budzi się jeszcze 2-3 razy, ale za to śpi od tygodnia w swoim łóżeczku, koniec z wędrówkami do nas i to jakoś tak sama z siebie, no i nie jest już takim rannym ptaszkiem, bo wstaje koło 8, a nawet zdarzyły się pojedyncze przypadki, że wstała tuż przed 9
:-)
Tak się cieszę;-) Może tak już będzie zawsze
Bo ja się zastanawiam nad przeniesieniem kolacji przed kąpiel, bo wtedy szedłby od razu spać, a my moglibyśmy kąpać drugie w tym czasie
U nas już od jakichś 4 tygodni spanie nocne przez przerw od 20:30 do 8-8:30 we własnym pokoju i łóżkuTak się cieszę;-) Może tak już będzie zawsze
Chciałam zapytać czy Wasze Dzieci jedzą kolację po kąpieli czy przedBo ja się zastanawiam nad przeniesieniem kolacji przed kąpiel, bo wtedy szedłby od razu spać, a my moglibyśmy kąpać drugie w tym czasie
![]()