Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mój Pysiul płakał w nocy, dopiero po nurofenie spała spokojnie, a pokazywała że boli ją nóżka - czyżby bóle wzrostowe już?

no ja mam nadzieję że jeszcze nie - z Izą przerabiamy do teraz i jak już ją złapie to nie ma siły - pomaga tylko nacieranie maścią albo przeciwbólowe, a że syropami jej nie chcemy faszerować to niekiedy na zmianę jej masujemy te nogi przez całą noc a ona aż się zwija z bólu :-(
no ja mam nadzieję że jeszcze nie - z Izą przerabiamy do teraz i jak już ją złapie to nie ma siły - pomaga tylko nacieranie maścią albo przeciwbólowe, a że syropami jej nie chcemy faszerować to niekiedy na zmianę jej masujemy te nogi przez całą noc a ona aż się zwija z bólu :-(
to naprawdę muszą ją bardzo boleć 
Poszłam spać o 1.30 a ona od 5 już się kręciła, gadała, jak zasypiała to tylko na chwilę i znów mnie zaczepiała. W końcu skutecznie się obudziła coś po 6tej, to do niej zupełnie nie podobne
W końcu włączyłam jej Myszkę Miki i dzięki temu dospałam z pół godzinki. Ciekawe o której dziś Oli pójdzie spać, skoro wstała ponad 2 godziny wcześniej niż zwykle.
a ja chyba strzele kawke... ta wiosna mnie osłabiła albo tyle pracy w ogrodku mnie osłabiło