reklama

Ach śpij kochanie...

Kasiu,super Oliwka pospała:tak::tak::tak:.
Konrad spi w dzien zwykle około 3 godzin i pozno chodzi spac,ale taki rytm dnia mi odpowiada:sorry:.Pierwszy raz w życiu nie spał w dzień własnie przedwczoraj:tak:.

reklama
Karola, Oli też śpi ostatnio ok. 11 godzin na dobę. Wczoraj np. poszła spać o 21, a obudziła się parę minut po 8. I w dzień ani trochę nie jest śpiąca:no:

tylko u nas max to 11 godzin przy pomyślnym wietrze ;-) ale w nocy budzi się na moment szuka mnie wtedy lecę no i śpimy dalej. może to faktycznie kwestia indywidualna ale może trzeba temu dopomóc

Oli znów calutką nockę przespała, wygląda na to, że już się przyzywczaiła, że i tak nie dostanie mleka w nocy ani nad ranem, więc się nie budzi :-):-):-)

Miśka, wiem, że Twoja Wiki budzi się w nocy na mleczko parę razy, więc naprawdę polecam Ci się przemęczyć parę nocek i nie dać małej tego mleka (jak bardzo się domaga, to można dać trochę wody, ale tylko wodę, bez żadnych dodatków, a poza tym to tylko tłumaczenie, że jest już duża, a w nocy duże dzieci nie piją mleczka). Trochę się pobudzi i w końcu przestanie, jak zrozumie, że nie dostanie tego mleka :tak:

A Victor od dwóch dni nie śpi w dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Przynajmniej zasypia o 20:30 i śpi do 8:00, bo od przestawienia czasu zasypiał przed 22 i budził się po 6, a na drzemkę chodził i odsypiał po 2 godziny nawet:sorry: Powiem szczerze, że jeżeli miałby chodzić tak późno spać to wolę zrezygnować ze spania w dzień. Myślałam, że będzie śpiący albo marudny, że się nie zdrzemnął, ale gdzie tam:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry