karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas tez kolejna noc z atrakcjami. Milena spi bardzo niespokojnie - kreci sie , wierci , i niby nie chce jesc tylko sie przytulic. A ja jestem wykonczona - czacha mi peka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tak było przy ząbkowaniu.Krzyk z zamkniętymi oczami.Majka dzisiaj też gorzej spała. Ostatnio jak się budziła to jakoś tak cichutko. A dzisiaj za każdym razem, a było ich kilka, oczka miała zamknięte a krzyk był taki jakby jej się coś działo. Dostawała cyca i znowu drzemka. I tak do rana. Ja myślę, ze to drugi ząbek jej daje popalic.:--(
moja tez tak robila teraz to juz sie rzadziej zdarza ale zabki jej wtedy wcale nie wychodzilyW takim razie u nas chyba to zęby, bo płacz też z zamkniętymi oczkami...
Filip wypluwa smoczek, a jak mu go brakuje to sie budzi i płacze...ale smoczka wtedy nie chce tylko picie, później smoczek...![]()

SąDo mam dzieci przesypiajacych cale noce:
czy w okresie zabkowania budzily sie malenstwa w nocy czy calkowita norma i se?bo u nas jakies dziwne pobudki sie zdarzaja i czasem tylko po to zeby pomarudzic![]()